• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka, żebyś wiedziała że mniamuśny ;) z całej blachy od wczoraj to tyle o ile zostało :P nawet nie mam czego do pracy nieść... łee

Sol u mnie też pada... mam nadzieje, ze do rana przestanie bo stanie na deszczu na przystanku to nic przyjemnego.

Zizi przyjemnego czyszczenia grzybków i jak najmniej robaczywych. szkoda,że małpa przylazła, powodzonka następną razą, trza wierzyć że się uda.

Ostatnia edycja:
reklama
Pojawiam sie i znikam, tyle mamy gadania do nadrobienia...mlodam w sumie nic ciekawego, tyle, ze chłopaków trochę % poniosły. Standard :sorry2:. Yusta to Gratulacjie.:tak: Tusenfryt trzymam zaciśniete &&&&&&&&&&&.:-) Sol hehe a co będę sobie żałować:-D:-D:-DZizi oj zjadłabym sosiku, wyslij trochę:tak:krakowianka a ja mam apetycik, ze moge tą twoja pizzę wtrząchnąć:-)
My chyba sie wykapciamy i bedziemy cos oglądac. To miłego , szczypawki:-):-):-):-)

Wisieńka - nie żałuj sobie :-D

mlodam - niestety u mnie ma padać od jutra już więc raczej nie nastawiam sie na ładną pogodę :no: Oby tylko nie lało a było pochmurnie to jeszcze jakoś przeżyjemy i wyjdziemy chociaż na spacer :tak: Bo ostatnio chcąc skorzystać z pogody łaziłam z nią jak głupia :-p

Szkoda ze za głupotę płaci się tak wysokie ceny :-( Przedwczorajszy maraton opłaciłam nie tylko bólem kręgosłupa ale i tym że mi się spojenie zaczęło rozłazić mało przyjemnie a wręcz boleśnie. Nie sądziłam że siadanie i wstawanie może być tak uciążliwe i bolesne :-( Z Karolą zaczęło mi się rozłazić po 30 tygodniu a teraz już :-( A słyszałam gdzieś że z tym spojeniem to gorzej jest w każdej kolejnej ciąży :-( Ja na szczęście nie miałam przy Karoli z tym większych problemów więc może i teraz też się obędzie bez komplikacji :tak:

Spadam usypiać Karolę
Dobranoc laski :-D

Witam ;)
Ja znów po pracy, jem lasangne, nie powinnam, o tej porze.. ale cóż, nie mogę się powstrzymać :)
Dzisiaj w pracy trochę ponosiłam, jakieś 5-6kg butelki, boję się teraz, że coś może być nie tak:(
Nie mogę się jeszcze do myśli ciąży przyzwyczaić..
Choć bardzo się staram :)
Dziś zrobiłam 3 test, bo nie dowierzam, mój D. się ze mnie śmieje, że zbankrutujemy na nie :D

Sol - przykro mi, że Cię boli. :(

Wisieńka, mnie ta pizza bokiem wyszła, jak wszystko dziś... po za... kasztankami... Młodam - powiem Ci "na pocieszenie", że od wczoraj zjadłam chyba z 12 kasztanków. :] ;)

Śpijcie Dziewczyny spokojnie, ja idę ululać nas i moje mdłości.

creat to sie przyzwyczaj i nie dzwigaj, z mojej perspektywy to troche nie mądre...
Wisienka no to faktycznie nic ciekawego :PPP
Sol to się tam trzymaj!
Ja brykam na kolejnego seta nasi chłopcy grają mecz :D papatki
slodkich senków i słonka na jutrzejszy dzień!!!
Krakowianka ale teraz tycie masz wpisane w rejestr... a ja nie!...

Witam sie porannie u mnie a wieczornie u Was :)

Created mnie tez bolal przez pare pierwszych dnia jak na @ to normalne ale uwazaj z dzwiganiem i przemeczaniem sie bo wtedy tez boli...Nie mozesz nosic NIC ciezkiego pamietaj:baffled:

Ja dzisiaj na USG, boje sie a jednoczesnie jestem ciekawa co i jak i ile tam we mnie rosnie ..ech trzymajcie kciuki dziewuszki:sorry2:
Wizyte mam za 4 godziny to Wy juz bedziecie smacznie spaly....
Dobrej nocki Kochane :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry