• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Siemanderko wieczorkiem!

Oglądamy z M. "Lost", ja popijam Martini... :-):-) Błogo... Miałam przekichany tydzień w pracy, do tego zły humor, popstrykaliśmy się z M. ciut, ale teraz juz OK. I @ już sobie idzie precz!!! :-D:-D:tak::tak::-):-):-):happy2: Juhuuu! :-)

Jutro woooolne! Wreszcie pośpię do 12! :-D

A póki co relaksik! Może jakaś wycieczka krajoznawcza jutro! :happy:

Buziole ślę wszystkim i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka dla tych, które pozostały - podobnie jak ja - na placu boju!

reklama
mary - kusisz tą Martini :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To na początek nowego cyklu starań :-D Ale jak zaciążysz to wisisz mi po porodzie lampkę Martini Rosa :-D

Idę spać śladem mojego dziecięcia które już śpi w naszym wyrku bo to drugie kopie :-p
Dobranoc :-)

Witam;)
Ja dopiero teraz znalazłam chwilę żeby napisać..
Dzis mialam okropny dzień w tej pracy, myslałam, że nie wysiedzę;/
Jeszcze tylko dwa, no i wolne, potem przeprowadzka..
Dzisiaj mnie mdliło... a na słodkie patrzec nie mogę, bleee....

mary - kusisz tą Martini :-D
To na początek nowego cyklu starań :-D Ale jak zaciążysz to wisisz mi po porodzie lampkę Martini Rosa :-D

Idę spać śladem mojego dziecięcia które już śpi w naszym wyrku bo to drugie kopie :-p
Dobranoc :-)

Sol - kochana, jak zaciążę, to Ci całą kratę Martini Rosso kupię! :-D:-D A tymczasem proszę bardzo! :tak::-D

images

Ooo hihi, teraz Bacardi poszło w ruch! :-D Kurczę, mamy z 10 butelek różnych truneczków. Ale żeby nie było, że to jakaś szczególnych rozmiarów patologia dziś - zostało nam z różnych okazji po każdym trunku na dnie butelki i... dopijamy. :-D Hehe!

Dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Chocbym nie wiem jak chciala to was nie nadrobie. Pisze z komorki bo zaraz zaczynam zajecia.
Mary ty uwazaj bo czesto zdarzaja sie dzieci z "alkoholowej wpadki". To samo tyczy sie mamy! Nie wiem co to teraz za parcie na picie alkoholu. Wszedzie zaproszenia na piwko/winko/wodeczke.
Co do zabawki to warto wybrac cos do czego bedzie potem mozna dokupywac nastepne czesci. Np moj siostrzeniec ma 3 lata i lubi bajke Tomek i przyjaciele o lokomotwach. Od pewnego czasu dostaje kolejne kawalki wyspy Sodor i teraz jak sie z tym rozklada to caly pokoj zajety. Poszczegolne kawalki ja w cenie ok 100zl. Dzieciak ma taka frajde ze az milo popatrzec.
Ja zaczynam swirowac. Jak wy dziewczyny wytrzymujecie to czekanie zeby zrobic test? Ja sie staram nie doszukiwac dziury w calym ale czasem jak zaswiruje to mam 1000 objawow :)
Odezwe sie wieczorem jak bede w domu. Milej niedzieli!!

Witajcie dziewczyny:)
Podgladam Wasz watek ,od jakiegos czasu.
Drugi cykl staranek, a wlasciwie juz czakanie na test
KrolowaFal rozumiem Cie doskonale, juz w zeszlym cyklu myslam ze zwaruje i a z testem czekalam do mozliwego ostatniego konca......i to rozczarowanie pozniej.:-(:-(:-(
Wisienka dzieki za wsparcie na priv.

Dowcip opowiedziany przez wykladowce apropos skrutow:
Przychodzi baba do lekarza i mowi:
- Panie doktorze moj maz cos nie moze.
- A jakie pani maz ma RH?
- R to nie wiem ale H to malutkie.

To sie nazywa wyklad.

Witajcie w niedziele. Jak zwykle pusto. Zwykle i mnie tu nie było ale co mam dziś robić. Obiad przygotowany, rosół z makaronem, ziemniaki, surówka z pekińskiej , marchewki i pory, kotlety z piersi i udka z piekarnika. Teraz mogę siedzieć i czekać na Pola , który nie wie kiedy przyjedzie bo koledzy jeszcze spia. Ble...
Moja @ dalej daje czadu, mam nadzieję, ze zacznie pod wieczór się zmiejszać bo jutro będę atakowac jak wampir z powodu utraty krwi. Już dzis mam jakies mroczki przed oczami. Czytałam , ze po stracie @ przez kilka miesięcy jesli był zabieg)jest obfita ale nie myslałam , ze aż tak.:szok:
Teraz popijam sobie kawke i klepię do was, wkurzjąc się równoczesnie, ze jutro kończy się wolne i że Pola jeszcze nie ma. Nic nie odpoczełam w weekend.
tusenfryd18 witaj i co tam u ciebie??:-)
królowa
haha usmiałam sie:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Jestem słomiana wdową do wtorku wieczora :( Także wisienko ja tu też dziś posiedzę. Teściowa przyszła po Oliwkę, poszła poszaleć na ogródku. Po południu kumpela na kawkę wleci, i jakoś zleci ta niedziela:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry