• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi właśnie mąż po sushi pojechał :) Ja uwielbiam, teraz nie mogę surowej rybki więc z pieczoną sobie wzięłam:)

mama mi wyskakiwała ta reklama, nawet się zalogowałam z ciekawości jak ten tusz wygrać (masz trzy maskary do wyboru, klikasz na jedną jak się otworzy z żółtą szczoteczką wygrałaś) można raz dziennie próbować.Mi się na razie nie udało...

reklama
Sol- do firmy:wściekła/y::wściekła/y:
nienawidzę tego, bo zawsze pokłócę się z K.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mlodam- cykl liczy się tak jak Dorota napisała:tak:
Zaraz po zabiegu jako pierwszy

tratatata miałam rację:-D:-p
mama ja tez nie mam tej reklamy
sol hmm faktycznie pod prysznicem cieżko, my w nowym m też będziemy miec prysznic. Tu natomiast jest wieeeeeeelka wann
Zrobiłam sobie frencza z nudów:-)
ewa nie kłóć sie babo zwal to na niego:-p:-p:-p:-p

Sol to szkoda, ze nie mogłaś wylezeć sobie w wannie z pianką, ja też tutaj mam wanne, nie za wielką ale jest. w domu u rodziców to prysznic od kilku lat ;)
a w domku to będziemy mieli i jedno i 2 i jeszcze wielką wannę na 2 osoby :D

to mam kolejne pytanie:
kazali nam odczekać 3 cylke. jak to rozumiec. bo ja to wiecie na czynniki 1 wszystko rozkładam... wiec 3 pełne czyli po kolejnej @ zaczynac, czy po tej w 3 cylku? ta @ jest 2 po zabiegu.
bo ja juz zdurniałam do kwadratu...

Wisienka a ty sie nie kielcz, bo ja to teraz sama juz nie wiem co robić.

aaa odebrałam te wyniki badań co robyłam kilka tygodni temu, wiec przeciwciała kardiolipinowe w normie, bakterii nie mam, i wymaz tez ok, i ten toczen tez git :D także sie cieszyc. ten kariotyp tylko został... :O

Ostatnia edycja:
Dorotko- zwaliłabym z miłą chęcią, ale wolę sama...
a kłótnia zawsze jest taka, że On ma inną koncepcję i ja inną:wściekła/y::wściekła/y:
ale już jest oki:sorry2: wyszło na moim i mogę sobie robić już w spokoju:-p:-p

Mlodam- mi się wydaje, że po 3 miesiącach...
czyli od października
ale nie dam głowy uciąć...
SUPER że wyniki ok!!!!

Ostatnia edycja:
my z Tomsonem zapodalismy sobie alkohol-patologii ciąg dalszy :):):))))))
zaraz pewnie Go zmolestuje-bo tak to sie zazwyczaj kończy :)

dzieci śpią,cisza ,spokój nic tylko ćwiczyć:))
od jutra abstynencja do środy przed badaniem armii a potem od czwartku bedzie sie dzialo:

papa-dobrej nocki babeczki:)
karaluchy !!! :))

Ewcia czyli wg tego wychodzi że po kolejnej @ :D bo dostane około 22 października a zabieg byl 21.07.
hahaha Wisienka i co ty na to :P hihihi
A co z barku wyciągamy/???? boo sobotka dzić ;)
Mama dzieci pokąpane już?aaa już spią. udanych ćwiczeń i wypijcie tam za nas wszystkich zdrówko :D

He mróweczko ty moja sama juz sie pogubiłam. Ja dzis bez patologii bo wczoraj było jednak sporawo. Teraz tez abstynencja do testu.... i oby dalej
mama karaluchy paskudo ja tam nie mam się z kim poprzytulac to sobie was z Poz posłucham, daj czadu:-p

reklama
Mlodam- no tak mi się wydaje, ale głowy uciąć nie dam...
A ja wyciągnęłam sobie gorący kubek hahaha...

Mama- pa :*

Dorotka- wpadaj do Bielawy ;)
Dobrze kojarzę, że teraz będziesz w środę w Ząbkowicach:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry