• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka to książka Marty Madery "Przyjaciele" . Nigdy wcześniej nie słyszałam o niej a teraz czytam i śmieję się w głos. taka lekka o życiu:-)

Dziewczyny postawcie mnie do pionu (no nie dosłownie bo muszę leżeć;-)) zamartwiam się strasznie. Dziś nie czuję żadnych objawów. Nawet wstręty żywieniowe odeszły.Nigdy nie byłam czarnowidzem a teraz przechodzę samą siebie:zawstydzona/y:

SOL przyjemnej kąpieli, moze jakieś świecuszki wkoło wanny :D
Maran gratki córci, śliczne imię, bardzo mi się podoba :))
Wisienka żyjesz? czosnku sobie wciągnij. i obok wyrka mozesz położyc. wybije bakterie ;)

a ja zrobiłam ciacho, właśnie się piecze :) i znów miałam małe ścięcie z K w kuchni, nie mówiłam wcześniej ale to jedyne miejsce w którym się czasem spinamy. ;)

Byłam po to mleko i Maciek naciągnął mnie na sushi. Teraz juz znowu w łózeczku.Spac mi sie chce i tyle.
Sol no kochana ciepła kapiel, masaz stópek i błoga ciszaaaaaaa......
Mlodam na pewno damy radę. A wy juz w tym cyklu się staracie czy jeszcze czekacie?
lilou spokojnie kochana, odpoczywaj i bądz dobrej mysli.

Wisienka no w tym niee miałam 3 cykle odczekać. Więc teraz juz sama zgłupiałam kiedy ten 3 sie konczy. Ale chyba dobrze licze, bo teraz mam 2 @ wiec wg mnie to po 3 @c zaczynamy działać, czyli od początku listopada działamy :D
a teraz to jeszcze wyników kariotypu nie mamy.
Smakowało?

jestem juz po spacerku.
gdzieeeee my nie bylismyyyy-nogi mamy w tylku od chodzenia..

LILOU- bedzie si-tylko spokojnie:)
WISIEŃKA- zdrówka życze-wez jeszcze na noc gripex
MLODAM- hejka babko:)

czy Was tez kqrwia ta reklama z tuszem l'oreala??????wylewa mi sie na pol strony i buziek nie moge wstawiac przez to-wrrrr!!!

Mlodam Sushi , ble ja nie lubię, zjadłam kawałeczek żeby nie siedzieć z pustym talerzykiem ale Maciek lubi.A jesli liczy sie 1 dzien cyklu dniem zabiegu to 1 małpa to 1 dzień-2 cyklu, 2 @ to pierwszy dzień 3 cyklu więc po 3 @.

Wisieńka, mlodam - dziękować było miło ale w brodziku się raczej nie da kopyt wyciągnąć :-p Bo my bez wanny żyjemy tylko z kabiną z bardzo głębokim brodzikiem z którego Karola jak z wanny korzysta jeszcze póki mała :-p

mama - ja mam w Firefoxie zainstalowanego AddBlock Plus-a i nie mam żadnych reklam :sorry: A fajnie że spacer udany :tak:

ewcia - jaki cennik?

M polazł już do pracy, Karola wstała i wypiła sobie mleka sojowego a ja zjadłam kolację. Zaraz dam młodej kolację i spróbuję siąść do projektu jak mi pozwoli. A jak nie to o 21 idziemy spać - Karola zostanie spacyfikowana siłą i tyle :-p

reklama
Hej Mama i Ewcia!

Mama mi się nie pokazuje ta reklama i dzieki Bogu... A nogi dobrze że czujesz, ruch to zdrowie :D choć ja dziś się lenię jesli o takie spacerki idzie, dzis działałąm w domku.
Wisienka ja juz nie wiem teraz co myslec...
Laski pomocy który mam teraz cykl? liczyc ten cykl przed pierwszą @?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry