• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- jak Ty dajesz rade pić to siemie??????????????????????????????????????????????????????????????????
matko jaki mam odruch wymiotny:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:pije bo w wyższym celu sie pomęcze ,ale to jakaś masakra,tortura......nawet kisiel mi nie przejdzie przez gardlo a siemie.......

ja tez bylam na zakupach ,my do Lidla skoczylismy bo najblizej:tak:

PYSIA- qrcze jak Cie daaaawno nie bylo??a kiedy termin @ ze mdlosci masz?? trzymam &&&&&&&&&&& za fasolke:tak:

przekazalam nasze wsparcie Marcepnakowi..

reklama
mama nie lej pełnej szklanki i przed i po napij si e łyka czegoś intensywnego i chlup, a zreszta mi to nawet zaczyna smakować...:-D:-D:-D:-D:-DWirzę w ciebie
pysia &&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam...:-):-)
zapmarta no moja droga ja się staram jak moge do ciebie dołaczyć i obiecuje ci, ze w tym miesiącu z Pola nie zchodzę, a potem za trzy latka odbijemy sobie:-):-):-)

Wisieńka - to bije nam obu :-D Ale tak jest - bo przez całe życie dajemy się nabierać a na koniec zostają przy nas takie zniedołężniałe dziadki co sobie herbaty nawet sami nie zrobią bo wodę spalą albo czajnik :-D Ale same sobie jesteśmy winne bo wychowujemy ich my przecież :-p Ehh głupota i zbytnia wiara w mężczyzn nas do niczego nie zaprowadzą :no: :-D Ale nie będę szerzyła poglądów feministycznych bo sama się zgodziłam na związek z facetem zamiast z inną kobietą :-p

marta - mi też się nie chce - więc sobie pokrzyczałam i pokój Karoli jest sprzątnięty, obiad się w 15 min zrobił a ja sobie teraz zajadam chińszczyznę :-D M karmi Karolę a ja znowu laba :-D

mama - a próbowałaś do siemienia - już w formie kiślu dodać np łyżeczkę cukru i podgrzać w mikrofali? Mi tak w szpitalu dawali jak miałam żołądek rozwalony. Albo z łyżką soku jakiegoś :-) Taki kisiel się wtedy robi i łatwiej przełknąć :tak:

Hej!

Witam sie z pracy (znow). Masa ludzi dzis, wiec ja tylko z doskoku. No i spac mi sie chce strasznie, wiec mam nadzieje, ze szybko zleci do tej 18...

Cholera, dzien do d*** :-(:-(:baffled: Malo, ze humor do bani, to jeszcze wlazlam do nie tego pociagu, co trzeba i zrobilam sobie wycieczke krajoznawcza, zamiast prosto do pracy... :-( Do tego kolezanka wyszla dzis wczesniej wiec mam sklep na swojej glowie... :nerd: Ale nie chce mi sie dzis nic - wracac do domu, pracowac... Nic. :baffled::confused:

Marcepanku - zycze Ci duzo zdroweczka i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!!!

Kochane, pozdrawiam Was wszystkie!

WISIEŃKA- dzieki za wiare we mnie,ja zalewam niecaly kubek ,ale nieraz niedokladnie sie wymiesza i takie glutki sa i ...o matko nie pisze dalej:)))

dobrze,ze to tylko do owulki sie pije..

SOL- no spróbuje pozniej z sokiem malinowym...dzieki.

ZAPMARTA- czesc,milego dnia! :)

mama glutki są takie glutkowate po prostu, ty się ciesz , ze to nie zielone chociaz ale i tak uruchomiłas mi wyobraznię no cóz bedzie mi sie lepiej piło, fuj:-):-):-):-D:-D:-p
mary tulam kochana albo jak wolisz daje kopa, żeby ci się zechciało, mi tez by sie przydał
Sol masz racje kochana tez myslałam o normalnym związku z druga kobietą, harmonia i uzupełnianie się:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTo mi sie zechciało i to drugi raz w zyciu w faceta sie pakować i to z miłosci, zeby chociaz dla kasy:-D:-D:-D:-D

Mama - mnie się udało kupić siemię lniane o smaku wiśniowym, serio. ;) Także popatrz w jakimś większym sklepie. Ja u nas kupiłam w sieci "Lewiatan".

Pysia - &&!

...a ja mam robotę papierkową... strasznie mi się nie chce... zwłaszcza przy moimi dzisiejszym samopoczuciu.

dzien dobry popoludniowo

Marcepanek- duzo wytrwalosci i wszystko bedzie ok.. mysl pozytywnie, bo dzidzia tego potrzebuje :) tule Cie mocno...

mama- siemie lniane nie jest najgorsze.... :D da sie przezyc :D za to kozuchy w mleku to jest dopiero fuuuuuuuuuj :D

Sol- zagon swojego do roboty.. niech wie jak to jest.. a ten pomysl z Twoim wyjazdem na kilka dni jest rewelacyjny :D

wisienka- duzo zdrowka zycze :)

mary- no to wspolczuje.. dzien sie kiepsko zaczal, wiec sie musi dobrze skonczyc :)

krakowianka- takiego lenia to ja mam codziennie, ale tez musze zapieprzac i to ostro... jak przychodze z pracy to nawet nie mam sily siedziec przed kompem, tylko cos zjem, prysznic i do wyrka... i tak dzien w dzien.. dobrze, ze dzisiaj weekend wiec odpoczywam :D

WISIEŃKA- no smacznego ,skoro jestes przed piciem:tak:a z tym chlopem to dobre-to sie usmuialam:-D:-D:-Dszalona kobieto;-)

MAGGY- czesc,no o kożuchu z mleka nic mi nie mow-nastepna rewelacja:-D:-D:-Da fuuuj,bleee i masakra:-):-)
jak tam wszystko gotowe na wielki dzień??;-)

KRAKOWIANKA- JA KUPILAM SIEMIE W APTECE,ale moze gdzies znajde.narazie dodam soku malinowego takiego z herbapolu:tak:

ciagle dzis mi sie komp.zawiesza:angry::angry:

MARY-BETH- czesc slodziaku ,ja tez tule-najgorsze takie dni...ani w ta ani w ta z samopoczuciem...

reklama
hahaaha az mnie dreszcze przeszly jak sobie pomyslalam o kozuchu ... fuj... i do tego cieple mleko prosto od krowy... kolejna rewelacja jaka mnie chrzestna raczyla jak jezdzilam na wakacje do niej :D straaaaaaaaaszne :d

no wszystko prawie gotowe... za 2 tyg bede juz szczesliwa mezatka :D tak sobie mysle, ze dobrze, ze nie zmienialismy planow, bo jak dzidzia sie urodzi to juz bedziemy rodzinka w pelni.. tylko koncowka roku teraz bedzie ciezka bo tu slub a zaraz po nim przebudowa domu itd itp wiec... duzo jeszcze przed nami :) ale damy rade :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry