• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA papatki:-):-)

MAMA hejka:-) Jak to po czym głowa boli:-D:-D:cool2::cool2:

Przekaż Marcepankowi że będzie dobrze, ma być dzielna i myśleć pozytywnie... a my tu będziemy kciuki trzymać mocno&&&&&&&&&

reklama
Jeszcze na chwilkę...

Mama napisz Marcepankowi, że nie może się załamywać,
bo Dzidzia wszystko czuje...
Wiem, że nie jest Jej łatwo, ale musi być silna dla Malucha...
I jak najbardziej w Niego wierzyć!!!
Bo kto jak nie Ona ma wierzyć w swoje Dziecko?
Wiem przez co Ona przechodzi, bo sama sporo przeleżałam w szpitalu z krwawieniami- dosłownie ciekło mi po nogach...
pierwszy dzień było ciężko, drugi lepiej, a kolejne, to była walka o każdy dzień Dziecka... i wiara w to, że MUSI być dobrze, bo innej opcji nie ma...
I fakt nie było innej opcji, było dobrze...
Gdyby nie pewni skur***** Maciuś by był z nami...

No i wróciłam :P
Nie wyłączam kompa, ale będę z doskoku :**

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Biedny Marcepanek :-( Się dziewczyna musi namęczyć :no:

Wisieńko - chętnie bym tak odpoczęła ale M właśnie mnie tak wkór.. zdenerwował ze chyba sobie odpuszczę. Bo mu mówię ze dzisiaj on przejmuje moje obowiązki domowe. A on do mnie że chciałby żebym ja przejęła jego obowiązki - a niby kuźwa jakie? praca ? bardzo chętnie ale mnie do stołu nie dopuszczą w ciąży :wściekła/y: A w domu że niby cokolwiek robi? opierdziela się i raz na jakiś czas śmieci wyrzuci przy okazji wychodzenia na dwór żeby zapalić - a żeby go sczyściło kwaśną posoką :wściekła/y: I w dupie ma to ze ja zajmuję się Karolą, karmię ją, gotuje, sprzątam, zmywam, wychodzę po zakupy, małą zabieram na spacery a on kuźwa nic nie robi - chyba że się uproszę :wściekła/y: Oj ja mu dzisiaj pokażę szkołę przetrwania - palcem nie kiwnę a na wieczór gości zaproszę i niech się przed nimi tłumaczy z syfu w domu bo ja nie mam zamiaru :no: Pożałuje swoich słów :tak:

Przepraszam ale idę wcielić mój wściekły plan w życie i dać mężowi do wiwatu :-D
Po za tym boli mnie dzisiaj spojenie łonowe - nie wiem czy już zaczyna się rozłazić czy jak ale mało przyjemne to uczucie :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się :-)

Biedny Marcepanek :-( Się dziewczyna musi namęczyć :no:

Wisieńko - chętnie bym tak odpoczęła ale M właśnie mnie tak wkór.. zdenerwował ze chyba sobie odpuszczę. Bo mu mówię ze dzisiaj on przejmuje moje obowiązki domowe. A on do mnie że chciałby żebym ja przejęła jego obowiązki - a niby kuźwa jakie? praca ? bardzo chętnie ale mnie do stołu nie dopuszczą w ciąży :wściekła/y: A w domu że niby cokolwiek robi? opierdziela się i raz na jakiś czas śmieci wyrzuci przy okazji wychodzenia na dwór żeby zapalić - a żeby go sczyściło kwaśną posoką :wściekła/y: I w dupie ma to ze ja zajmuję się Karolą, karmię ją, gotuje, sprzątam, zmywam, wychodzę po zakupy, małą zabieram na spacery a on kuźwa nic nie robi - chyba że się uproszę :wściekła/y: Oj ja mu dzisiaj pokażę szkołę przetrwania - palcem nie kiwnę a na wieczór gości zaproszę i niech się przed nimi tłumaczy z syfu w domu bo ja nie mam zamiaru :no: Pożałuje swoich słów :tak:

Przepraszam ale idę wcielić mój wściekły plan w życie i dać mężowi do wiwatu :-D
Po za tym boli mnie dzisiaj spojenie łonowe - nie wiem czy już zaczyna się rozłazić czy jak ale mało przyjemne to uczucie :no:
oj zapowiada sie ostro :) dobrze że sie nie powturzyłam z postem nigdzie :) a tak na serio to masz racje robisz bardzo dużo

biedny marcepanek ona tam cierpi i przezywa katusze a ja głupia sie zastanawiam czemu mnie nie mdli zamiast faktycznie sie z tego cieszyć :(

maryla86 gratuluje Tobie i innym ktorym sie udalo :)

mi jak narazie nic.... przestalam brac te tabletki bp zle sie po nich czulam i znow spoznia mi sie okres.. :( ale to nie ciaza niestety:(

marylka - no co ty kobieto ja sobie na nim odreaguję dzisiaj :-p Już jestem dosyć zgryźliwa a jak zacznę rzucać złośliwościami to na bank będzie awantura na pół osiedla - ale niech wreszcie zrozumie ile jest roboty codziennie w domu :tak: A nie myśli że będzie miał ciągle służącą w domu. To że nie zarabiam i nie chodzę do pracy nie znaczy że siedzę całymi dniami i nic nie robię :no: Oj mam ochotę pojechać gdzieś na kilka dni żeby zobaczył jak ciężko jest zajmować się domem i dzieckiem i zrobić to tak żeby było wszystko na tip top :no:

kasieńka - nie ten to następny cykl :tak: Trzeba zawsze mieć nadzieję i wiarę :tak:

sol no tak to jest z tymi naszymi chłopami że co jakis czas trzeba ich ustawić na odpowiednie tory bo zbaczają nagminnie :):)

kasieńka mi tez sie długo nie udawało ale w końcu sie udało i Tobie też sie uda :) i dzięki :)

Dzień dobry!!!

ja poczytałam, a muszę zjeść śniadanko (mąż robi jajeczniczkę , a w jego wykonaniu to trochę trwa..).

sol o jak ja Cie bardzo rozumiem.. czasem też muszę pokrzyczeć, bo nic nie dociera...

dla marylki dużo sił!

reklama
Wstałam i powiem wam, ze to był chyba deficyt snu albo jakies chorubsko mnie bierze, po kacu ani sladu, za to boli mnie gardło i mam 37,8.:szok::szok::szok: Zjadłam sniadanie i łyknęłam gripex.:dry: Teraz piję kawkę, muszę jeszcze iśc na zakupki. :sorry2:Potem wrobie młodego w odkurzanie i sprzątanie łazienki:-p:-p:-p, a ja polecę kurze i kuchnie. No i obiadek zrobie. Dobrze mieć nastoletniego syna.:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Boję się czy to nie angina bo szwagier ma ropna.
Sol no kurcze wykonaj plan, ci facec:wściekła/y:i!!Muszą się przekonać na własnej skórze:-D:-D:-D
mama moje walenie patologi zakończone sukcesem, rano drżenie konczyn i ból głowy...:zawstydzona/y:Ale wypiłysmy duuużo. Dzięki temu tez zasnełam szybciej.
Pol dzwoni coraz częściej. Tęskni się za żonką a co:-D:-D. My się nigdy nie rozstawalismy, chyba, ze ja musiałam jechac na integrację ale to 1 noc no i jak byłam w szpitalu:-(. A teraz on pojechał i mówi, ze tęskni , hehe:-p:-p:-p
marylo jescze cie nawiedza, chociażby kurcze łydek, zgaga i opuchniete stopy, daruj więc sobie tymczasem:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry