Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A w domu że niby cokolwiek robi? opierdziela się i raz na jakiś czas śmieci wyrzuci przy okazji wychodzenia na dwór żeby zapalić - a żeby go sczyściło kwaśną posoką
I w dupie ma to ze ja zajmuję się Karolą, karmię ją, gotuje, sprzątam, zmywam, wychodzę po zakupy, małą zabieram na spacery a on kuźwa nic nie robi - chyba że się uproszę
Oj ja mu dzisiaj pokażę szkołę przetrwania - palcem nie kiwnę a na wieczór gości zaproszę i niech się przed nimi tłumaczy z syfu w domu bo ja nie mam zamiaru
Pożałuje swoich słów 

oj zapowiada sie ostroWitam się :-)
Biedny Marcepanek :-( Się dziewczyna musi namęczyć![]()
Wisieńko - chętnie bym tak odpoczęła ale M właśnie mnie tak wkór.. zdenerwował ze chyba sobie odpuszczę. Bo mu mówię ze dzisiaj on przejmuje moje obowiązki domowe. A on do mnie że chciałby żebym ja przejęła jego obowiązki - a niby kuźwa jakie? praca ? bardzo chętnie ale mnie do stołu nie dopuszczą w ciążyA w domu że niby cokolwiek robi? opierdziela się i raz na jakiś czas śmieci wyrzuci przy okazji wychodzenia na dwór żeby zapalić - a żeby go sczyściło kwaśną posoką
I w dupie ma to ze ja zajmuję się Karolą, karmię ją, gotuje, sprzątam, zmywam, wychodzę po zakupy, małą zabieram na spacery a on kuźwa nic nie robi - chyba że się uproszę
Oj ja mu dzisiaj pokażę szkołę przetrwania - palcem nie kiwnę a na wieczór gości zaproszę i niech się przed nimi tłumaczy z syfu w domu bo ja nie mam zamiaru
Pożałuje swoich słów
Przepraszam ale idę wcielić mój wściekły plan w życie i dać mężowi do wiwatu
Po za tym boli mnie dzisiaj spojenie łonowe - nie wiem czy już zaczyna się rozłazić czy jak ale mało przyjemne to uczucie![]()
Już jestem dosyć zgryźliwa a jak zacznę rzucać złośliwościami to na bank będzie awantura na pół osiedla - ale niech wreszcie zrozumie ile jest roboty codziennie w domu
A nie myśli że będzie miał ciągle służącą w domu. To że nie zarabiam i nie chodzę do pracy nie znaczy że siedzę całymi dniami i nic nie robię
Oj mam ochotę pojechać gdzieś na kilka dni żeby zobaczył jak ciężko jest zajmować się domem i dzieckiem i zrobić to tak żeby było wszystko na tip top
Trzeba zawsze mieć nadzieję i wiarę 

Zjadłam sniadanie i łyknęłam gripex.
Teraz piję kawkę, muszę jeszcze iśc na zakupki.
Potem wrobie młodego w odkurzanie i sprzątanie łazienki

, a ja polecę kurze i kuchnie. No i obiadek zrobie. Dobrze mieć nastoletniego syna.

i!!Muszą się przekonać na własnej skórze

Ale wypiłysmy duuużo. Dzięki temu tez zasnełam szybciej. 
. My się nigdy nie rozstawalismy, chyba, ze ja musiałam jechac na integrację ale to 1 noc no i jak byłam w szpitalu:-(. A teraz on pojechał i mówi, ze tęskni , hehe