reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA a co wolno Ci:tak::tak::tak:

MARYLKA hej! Czytalam wczoraj o Twoich obawach że nie masz żadnych dolegliwości - kochana ja też nie miałam i nie czułam że jestem w ciąży a urodzilam zdrową Patusię:tak:
Także nic się nie obawiaj i ciesz się swoim stanem:tak::tak:

SZCZĘŚLIWA hejka:-) Jak Xawierek - bryka?

reklama
Dorotko- spróbuj się napić gorącego kubka pomidorowej z ryżem ;)
Mi to kiedyś pomogło:tak:

Nika- no niby wolno, ale tyle do zrobienia w domku jest, że szok:sorry2:

Marylka, Szczęśliwa- hej

Od półtora godziny złożyłam tylko łóżko ://
i dobrze w końcu jest sobota :)
EWCIA a co wolno Ci:tak::tak::tak:

MARYLKA hej! Czytalam wczoraj o Twoich obawach że nie masz żadnych dolegliwości - kochana ja też nie miałam i nie czułam że jestem w ciąży a urodzilam zdrową Patusię:tak:
Także nic się nie obawiaj i ciesz się swoim stanem:tak::tak:

SZCZĘŚLIWA hejka:-) Jak Xawierek - bryka?
to mnie pocieszyłaś :)
dziś K mnie troche wkurzył bo mu powiedziała że wszystkie albo mają mdłosci albo coś a mnie nawet cycki nie bolą i że czasem sie boje czy wszystko ok i dostała opier ze chcem zeby mnie bolała że mam sie cieszyć że mnie nie boli że coś tam cośtam i stwierdziłam że niech spada na szczaw i już mu nic nie będe mówić tylko wam - więc jesteście na mnie skazane :)

Marylka- masz jeszcze czas na dolegliwości!!!
Mnie piersi nie bolą, a pobolewają od jakichś chyba 2 tyg...
Mdłości, no bywają...
Wymioty były raz:baffled::baffled:

a tak poza tym nic;-)

więc głowa do góry;-)

nika ciesze ciesze :)
a wczoraj miała taki atak głodu że szok przyszłam do domu zjadłam dwa talerze kapuśniaku - tak mi smakował kwaśniutki :) a potem jeszcze 4 ziemniaki 2 mielone i sałatka z czerwonej kapusty i poprawiłam pudingiem z tofi - nie mam pojęcia jak to zmieściłam a najlepsze że patrzałam jeszcze na garnek z zupa ale wyszłam z kuchni :) masakra co :) ale już zapowiedziałam brzuchowi ze to ostatanie takie obrzeranie na raz bo na dobre nam to nie wyjdzie

reklama
czesc babki;-)
ja nie wiem o co chodzi ,ale mam plamienie:baffled:wstalaom o 10..;-)walenie patalogii u mnie zakonczone pomyslnie bo jak padlam to 3 sekundy.Tomi wrocil o 2..

wisieńka- MAM NADZIEJE,ZE Twoje walenie patologii udane:tak::-D

witam wszystkie babeczki-nie nadrobie bo glowa boli:sorry2:ciekawe czemu:-D

wiadomość od MARCEPANKA:

PLAMIENIE bez zmian:(do tego dzidzia jest mniej ruchliwa:(to zaraz skonczony 14 tydz powinno byc z dorki a nie jest.Mdlosci odpadly ale nie wiem czy to OK.w sumie nic nie jest ok...

napisalam Jej ze zaraz do Niej zadzwonie,ale odpisala:

kochana nie gniewaj sie,ale nie mam sily na rozmowe przez tel.staram sie nie plakac,ale glos mi sie lamie,bo na okolo zapewnienia ,ze bedzie ok,ale juz trudno mi w to wierzyć....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry