• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobranoc Krzysiu :tak:

mloda - a ja się zastanawiam czy za kilka lat nie zmienimy na wanienkę tylko taką niewielką bo mamy małą łazienkę ale zawsze wannę :-p Tylko muszę znaleźć taką co będzie u nas pasować :-p Super że wyniki dobre :tak:

Ewcia - gdzie te Bielawy to się do Ciebie w środę wybiorę z Karolą :-p

Spadam się z małą pobawić bo dostała od mojej siostry/siostrzenicy cały zestaw z LittlePeople - ciuchcię, zamek, farmę i Robin Hooda ze smokiem :-) Dopiero teraz zaczęła się tym bawić bo jak moja mama to przytargała to Karola chciała się z Laurą bawić i babcią i chyba myślała że to Laury zabawki które sobie przyniosła. Więc dopiero teraz do nich siadła i się bawi, gada sobie i w ogóle :-D Tylko musiałam 9 baterii kupić żeby toto wszystko pozasilać :-D A na dokładkę Już wcześniej Karola dostała taki domek dla lalek też z LittlePeople więc teraz stoi całość porozkładana na podłodze i pół pokoju zajmuje :-D

reklama
hej laski moje,

Karollo się bawi z tatusiem a ja przed bb, w końcu mam męża w domu :)

Mlodam, to bardzo miła wiadomość, że wyniki oki.

nie no nie dadzą człowiekowi popisać...

Marta ja też się cieszę niezmiernie :D i oby był to początek dobrych wiadomości. złych na ten rok to już mam dosć.raczej pora na polepszenie...
Sol nom jeszcze młodzi jesteśmy więc wanna jak najbardziej moze byc. Moi zrobili prysznic z mysla o przyszłości, choc mamie brakuje wanienki by polezec w goracej wodzie.
Ewcia gorący kubek w ciąży?????????????/ nununu... miłego oglądania

a mam kolejne pytanko, cos dziś mi się worek z pytaniami rozwiązał. mój chrześniaczek konczy niedługo 8 lat. tak sie zastanawiam co tu 8 latkowi kupic za prezencik, jaka zabawka na "topie" jesteście może w temacie??

Ostatnia edycja:
Krakowianka nie musi byc. tak napisałam. bo może jest wśród was dziewczyna która ma w podobnym wieku dziecię i wie czym chopcy chętnie się bawią.
nie chce kolejnego autka czy jakies klocki bo tego ma mase.

Widze ze Was wywiało, więc i ja pomykam z wiatrem ;)
buziaki i slodkich senków.
papatki

Ostatnia edycja:
młoda - M ma siostrzeńca który ma obecnie 10 lat ale od samego początku mieliśmy problemy z prezentami chociaż ostatecznie stanęło na tym że my dajemy dzieciakom najfajniejsze prezenty ze wszystkich :-DO ile dobrze pamiętam to młody dostał od nas jak był mniejszy robota strzelającego takimi piankowymi dyskami - po za tym ze był na pilota i się ruszał :-D Zestaw małego magika, zestaw małego elektronika, mp4 (to na komunię), jak bywało krucho z kasą to piżamę i koszulkę z Power Rangers. A i chyba grę komputerową - wszystko w cenie do 50-100 zł. Trzeba pochodzić trochę za tym ale zależy czym się młody interesuje. Bo jest naprawdę sporo fajnych zestawów magika, astronoma, laboranta, elektronika, mechanika, itp itd :-D Jak dla mnie to takie prezenty czysto edukacyjne jak krakowianka napisała to marny pomysł bo dziecko nie będzie zadowolone tak do końca :tak: A w takich zestawach do zabawy i nauki szybciej się obezna i będzie więcej zabawy :tak:

Walnęłyśmy sobie z Karolą po kolejnym kubku mleka sojowego i zaraz idziemy spać - ciekawe czy mi uśnie :-p

reklama
Mama mam dziś 24 d.c. ale chyba i tak na mdlości za wcześnie no nie wiem :-)
Wisieńka, mama dziękuję za kciuki ale nie wiem w koncu czy te mdlosci czy to może nie z nerwów :baffled::baffled::baffled: :-(:-( miałam stresa wczoraj aj aj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry