reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary Kochana niektore kobiety maja tak malo tego hormonu w moczu ze nie wychodzi na sikanym tescie. Poki nie ma @ jest nadzieja a beta da Ci 100% pewnosc....Tylko rozumiem ze to czekanie moze zabic.....:-(:hmm::hmm::hmm::sad:
Tulam Cie Kochana z calego serca i mam nadzieje ze betka wyjdzie pozytywna:tak:
:***

Ewa, dzięki kochana! Jeju, nawet na tych dwóch testach, które wyszły pozytywne, kreseczki były takie anemiczne... To już sama nie wiem... :confused::-(:-( Teraz tylko czekać... :baffled::baffled::baffled:

mlodam- witaj :)

mary- nie panikuj... poczekaj na wyniki krwi.. po nich bedzie wszystko wiadomo.. test testowi nierowny i o tym wszystkie wiemy... jesli wyszly II kreseczki to chyba to cos znaczy... a ja - trzymam dalej &&&&&&&&&&&& :)
Maggy - dziękuję! No, fakt, nie pozostaje mi nic innego jak poczekać. Ginka była fantastyczna! Powiedziała, że możliwe że uda się jutro z tym wynikiem, więc zadzwoni do mnie. Boże, mam tylko nadzieję, ze nie będę musiała czekać aż do poniedziałku! :nerd::baffled::baffled::confused:

Kurczę, no to jestem powaznie zmartwiona teraz!

Ewa, Maggy - mam nadzieję, ze Wam i maleństwom zdróweczko dopisuje! :tak::tak: :*:*:*

reklama
mama- witaj :D

kolejna mega wiadomosc ?:D no pieknie :D to sie otworzyl wor z dobrymi newsami w tym miesiacu:D hihihi ale super!!!

MARY-BETH- a moze Ty robilas czulascia 10 a Ona 25 i dlatego ,poza tym najlepiej z pierwszego moczu...glowa do gory-jak2 test wyszly II to beta tez wyjdzie!!!!sciskam Cie

MLODAM,MAGGY- dzieku za gratki:)

kochane chyba jestem w ciąży :):):):):) zrobiłam rano test ale jeszcze w to nie wierze !!!! test wyszedł już chyba po minucie !!!! zwykły z czułością 25
ale dla pewności jutro powturze
zaraz sprubuje wstawić test to same ocenicie :)

Mary a z porannych siuskow robilas? Bo jak cos wypilas przed badaniem to moglo nie wyjsc?

Marylka moje gratuacje :) Piekne te II :)

Maggy Kochana czujemy sie dobrze :) 27 wrzesnia mam pierwsze USG :)
A Ty jak tam Kochana? Ja mam w pasie 86 poki co :P Hahhahaha tez duzo...No jakos tak mnie wypchalo.... :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale mi az ciary przeszly :D
marylka- ogromne gratulacje!!!! czyli ten dzem i poledwica nie na darmo byly :D ahhahahahahaa no to pieknie :D ja nie moge :D ale super!!!!!!SCISKAM MOCNO KOCHANA I DBAJ O SIEBIE :D i spokojnych pozostalych miesiecy zycze :D bosko!!!!!

reklama
MARY-BETH- gratki wielkie!!!!

moje kochana zaraz bedzie mega wiadomość:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Krzysieńka - dziękuję Ci, ale chyba troszkę za wcześnie zaczęłam się cieszyć. Już pisałam, ze byłam u ginki - teraz czekam na wynik betki (jutro lub w pon. ma do mnie zadzwonić). Powtórzyła mi sikacza, bo na USG nic nie widziała, a sikacz negatywny!!! :szok::szok::-(:-(:-(:-(:-( Teraz czekam i powstrzymuję łzy... :sad::sad::sad::sad::sad:

Kochana, strasznie sie cieszę z Twojego szczęścia!!!! Wiedziałam, ze Wam się uda!! :tak::tak::-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry