Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
czesc Kochane witam sie z kawusia ......
Mary - Gratuluję kochana

ale sie ciesze 

Mary - Gratuluję kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Kochane witam sie z kawusia ......
Mary - Gratuluję kochanaale sie ciesze
![]()
GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hope - jutro idę do ginki, mam mieć prawdopodobnie USG, a na pewno test z krwi, więc się potwierdzi. Boże, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.![]()
Jeeeju, tak się cieszę!
Już wszystkie chyba śpicie, ale ja to nie wiem czy usnę!Ale dobrej nocki dla Was!!!
sorbuś - wiesz - jakby nie to że mamy trzy kredyty na łbie (1000 zł) to spokojnie dawalibyśmy radę ale niestety :-( Dobrze że w maju zostanie ich tylko 600 zł - zawsze cztery stówy do przodu. No i ciuszki, łóżeczko po Karoli jest więc jakoś damy radę - tylko wózek mnie przeraża bo nie mogę mieć cięższego niż 10 kg z gondolą ze względu na kręgosłup a takie są pierońsko drogie :-( Odechciewa się :-(
Witajcie!!!
Jeeeeju, wywaliło internet w cłaym bloku u nas dziś jak tylko zdążyłam się zalogować na BB!!!
Mamus - kochana moja!!! Wielkie gratulacje!!! Strasznie się cieszę - no aż się poryczałam!!!:-):-):-):-):-):-) Ściskam Ciebie, didziunię, ślę gratki Tobie i Tomowi oraz dzieciaczkom!!! Mamusia kochana, wiedziałam że się uda!!!
Przepraszam, ze dopiero teraz piszę, nawet nie zdążyłam nadrobić - zaraz poczytam dopiero. Luknęłam tylko, ze dziewczynki Ci gratulują kochana! :-):-):-)
Słuchajcie, ja zatestowałam dopiero teraz i... II kreski u mnie!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)Druga słabsza jest jednak, zaraz wstawię fotkę, tylko skumam jak... Boże, troszkę się boję zacząć cieszyć...
Dziękuję Wam, kochane moje babeczki!!! Własnie Was nadrobiłam (prawie wszystko). :-)
Szczęśliwa - gratuluję syneczka!!! :-):-)
Kochane moje, dziękuję Wam za wsparcie jakiego mi udzieliłyście!!! W tym cyklu chyba z 15 testów było negatywnych. Wczoraj była bladziucha kreseczka. Ale ta dzisiejsza mocniejsza ciut, więc oceńcie. Choć na zdjęciu to ledwo ją widać...