reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary trzymam &&&& za ginka :-)
Szczesliwa witaj Kochana ;-)

Bylam odebrac wyniki moczu z wtorku i bakterii nie ma zadnych...ale dzisiaj rano zaczelam latac siusiu bardzo czesto i mnie cos lekko piec zaczelo i przepisala mi antybiotyk taki co mozna w ciazy brac (nawet ulotke sprawdzilam).
Dziewczyny nie wiecie jak wyglada sprawa z Furaginem w ciazy? Ja mam troche tabletek jeszcze z Polski. Niektorzy lekarze przepisuja je w I trymestrze, inni nie....Juz sama nie wiem czy sa bezpieczne na lekkie infekcje pecherza...?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczesliwa Kochana dobrze tylko bede musiala brac ten antybiotyk...Lekarka mi powiedziala ze nieleczone infekcje pecherza w ciazy sa bardzo grozne bo moga przejsc bardzo szybko na nerki a nawet prowadzic do poronienia.
No ale nic nie narzekam jakos to bedzie :)
A Ty jak sie czujesz? Jak tam maly? Bryka? :)

Hope - jutro idę do ginki, mam mieć prawdopodobnie USG, a na pewno test z krwi, więc się potwierdzi. Boże, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. :tak:

Jeeeju, tak się cieszę! :happy::happy::happy::happy:

Już wszystkie chyba śpicie, ale ja to nie wiem czy usnę! :-D Ale dobrej nocki dla Was!!!
GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPEROWO :):):):):)

ale nam sie zapowiada fajny wrzesień :) no i maj :):):):):)

reklama
sorbuś - wiesz - jakby nie to że mamy trzy kredyty na łbie (1000 zł) to spokojnie dawalibyśmy radę ale niestety :-( Dobrze że w maju zostanie ich tylko 600 zł - zawsze cztery stówy do przodu. No i ciuszki, łóżeczko po Karoli jest więc jakoś damy radę - tylko wózek mnie przeraża bo nie mogę mieć cięższego niż 10 kg z gondolą ze względu na kręgosłup a takie są pierońsko drogie :-( Odechciewa się :-(

sol a może poszukasz czegoś w komisie lub na allegro - całkiem fajne wózeczki a za niższą kasę. Ja w drugiej ciąży kupiłam x-lander x1 nowy i to był najgłupszy zakup bo w komisie był mutsy w tej kasie :(

Witajcie!!!

Jeeeeju, wywaliło internet w cłaym bloku u nas dziś jak tylko zdążyłam się zalogować na BB!!!

Mamus - kochana moja!!! Wielkie gratulacje!!! Strasznie się cieszę - no aż się poryczałam!!! :happy::happy::happy::happy::happy::-):-):-):-):-):-) Ściskam Ciebie, didziunię, ślę gratki Tobie i Tomowi oraz dzieciaczkom!!! Mamusia kochana, wiedziałam że się uda!!!

Przepraszam, ze dopiero teraz piszę, nawet nie zdążyłam nadrobić - zaraz poczytam dopiero. Luknęłam tylko, ze dziewczynki Ci gratulują kochana! :-):-):-)

Słuchajcie, ja zatestowałam dopiero teraz i... II kreski u mnie!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Druga słabsza jest jednak, zaraz wstawię fotkę, tylko skumam jak... Boże, troszkę się boję zacząć cieszyć...

Dziękuję Wam, kochane moje babeczki!!! Własnie Was nadrobiłam (prawie wszystko). :-)
Szczęśliwa - gratuluję syneczka!!! :-):-)

Kochane moje, dziękuję Wam za wsparcie jakiego mi udzieliłyście!!! W tym cyklu chyba z 15 testów było negatywnych. Wczoraj była bladziucha kreseczka. Ale ta dzisiejsza mocniejsza ciut, więc oceńcie. Choć na zdjęciu to ledwo ją widać...

mary wielkie gratulacje! Bardzo się cieszę!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry