S
Sol
Gość
created - dobranoc :-)
krakuś - poczekaj jeszcze kilka tygodni a nabierzesz siły
misia - pokazuj brzusio
krakuś - poczekaj jeszcze kilka tygodni a nabierzesz siły

misia - pokazuj brzusio

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sol... tulę... :*
Ja też mam dziś doła. I też egzystencjalnego. Aż się boję nasze ostatnie wydatki podliczyć... I sobie wyrzucam, że kupiłam spodnie ciążowe, getry, rajstopy... Ale z drugiej strony w czym mam chodzić, skoro w moje "normalne" ciuchy już się nie mieszczę? :/ Moje badania też sporo kosztowały... Dziś zapłaciłam za kolejne 70 zł, wczoraj za wizytę 60 zł... Do neurologa muszę prywatnie, bo najwcześniejszy termin nie-prywatnie za 1,5 mca... To będzie znów 120 zł. A USG genetyczne - 200 zł. I nie chcę narzekać, bo to wydatki na nasze Dzieciątko - nasz Najdroższy Skarb *:. Ale jak sobie czasem to wszystko poanalizuję to wychodzi na to, że powinniśmy się wstrzymać ze staraniami do 40stki, bo może wtedy mielibyśmy wreszcie ustabilizowaną sytuację finansową. I jeszcze w mojej drugiej pracy próbują mnie wykiwać... grrr... :/// Od piątku nawet mi maila nie raczyli wysłać, co z moją umową. A tej, którą dostała, NIE PODPISZĘ, bo NIE NA TAKIE warunki się zgadzałam. :///
Przepraszam za bulwers.![]()