reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chcieli mi zrobić jaszcze większą bliznę uznali, że nie chcą mnie kaleczyć tak i oszpecać.
Kochane chyba nie mam przeciwskazań żeby się nasmarowała amolem na noc??

reklama
Witajcie!!!

Jeeeeju, wywaliło internet w cłaym bloku u nas dziś jak tylko zdążyłam się zalogować na BB!!!

Mamus - kochana moja!!! Wielkie gratulacje!!! Strasznie się cieszę - no aż się poryczałam!!! :happy::happy::happy::happy::happy::-):-):-):-):-):-) Ściskam Ciebie, didziunię, ślę gratki Tobie i Tomowi oraz dzieciaczkom!!! Mamusia kochana, wiedziałam że się uda!!!

Przepraszam, ze dopiero teraz piszę, nawet nie zdążyłam nadrobić - zaraz poczytam dopiero. Luknęłam tylko, ze dziewczynki Ci gratulują kochana! :-):-):-)

Słuchajcie, ja zatestowałam dopiero teraz i... II kreski u mnie!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Druga słabsza jest jednak, zaraz wstawię fotkę, tylko skumam jak... Boże, troszkę się boję zacząć cieszyć...

Ostatnia edycja:
mary - jezu - cieszę się że zostałam jeszcze chwilę - GRATULACJE :-D

misia - a dlaczego nie mogłabyś? na zdrówko :-)

spadam spać bo moje dziecię już kombinuje a ja padam na ryjek :-p
Dobranoc :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blusia bylam u gina i powiedziala mi zeby zrobic hormony i miedzy innymi progesteron napisala a mowilam jej, ze mam dopiero 6dc. heh.. w Irlandii z lekarzem nie wygrasz:sorry2:
Na szczescie reszta dobrze wyszla.

Niby wyszedl ten progesteron w normie ale przy dolnej granicy.

Dziękuję Wam, kochane moje babeczki!!! Własnie Was nadrobiłam (prawie wszystko). :-)
Szczęśliwa - gratuluję syneczka!!! :-):-)

Kochane moje, dziękuję Wam za wsparcie jakiego mi udzieliłyście!!! W tym cyklu chyba z 15 testów było negatywnych. Wczoraj była bladziucha kreseczka. Ale ta dzisiejsza mocniejsza ciut, więc oceńcie. Choć na zdjęciu to ledwo ją widać...

Załączniki

• IMG_1111.jpg
    IMG_1111.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 65
Właśnie zaglądam i co czytam? Mary II?? Pięknie! Nareszcie! Brawo! Dawaj fotkę :-)

Widzicie, a jednak spełniło się, maj to bardzo łaskawy miesiąc :-)

Czekam na pozostałe testujące!

Edit. Mój pierwszy test też był blady, ale jest. Jest druga! ;-)

reklama
MARY GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEJCIU JAK JA LUBIĘ TAKIE MOCNE WEJŚCIA!!!!
Dawaj do majówek bo pewnie jeszcze się wyrobisz!!! Kochane ja już się kładę bo padam dzisiaj a dzień był wyjątkowo ciężki dzisiaj...
Zaraz mężuś mnie nasmaruje amolkiem to na pewno lepiej będzie.
A jutro wizyta u endo i wyniki tsh... Mam nadzieję, że już wszystko dobrze będzie.
Buziaczki dla Was!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry