Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po tylu negatywnych testach w tym cyklu... No i super, ze jutro mam tę wizytę u ginki, USG i badania!!! Może już będzie widać jakąś kropeczkę...

Ale dobrej nocki dla Was!!!MARY SLONKO GRATULUJE KOCHANA!!!!!!!!)))))))))
SUPER, Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tych Twoich II)))!!!!
Idziemy prawie leb w leb z ciaza))
Ale bedzie wysyp dzieciaczkow majowych
A jak tam Twoj mezczyzna? Cieszy sie?))
Z dnia na dzien kreseczka bedzie coraz ciemniejsza![]()

M. jest w szoku, cieszy się, uśmiecha. Ja mam tak samo - chyba jak zobaczę jakieś wyniki badań, to dotrze to do mnie. Myślę, że do M. też jeszcze w pełni nie dotarlo. 
:-):-)
Ale mam nadzieję, ze nawet jeśli USG za wiele nie pokaże, to ginka mi potwierdzi choćby badaniem i testem z krwi... 
:-):-):-) Spać oboje z M. nie możemy! :-)

Pewnie z rana bedziesz miala same gratulacje na forum
:-)

Kochana u mnie tez nie ma bety jako takiej. Najpierw poszlam do GP (to tak jak rodzinny) i zrobili mi jeszcze raz test z siuskow na potwierdzenie ciazy. Zaraz potem jak wyszedl pozytywny poleciala beta i wszystkie inne badania krwi
No to Kochana za jakies 1.5 tygodnia powinno juz bic serduszko o ile sie orientuje bo ja mam USG na 27 wrzesnia
Bardzo mozliwe ze juz jutro zobacza kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka
U mnie USG kosztuje $100 wiec bardzo drogo...
Ciesze sie ze sie cieszycie
My wczoraj powiedzielismy S tacie to przez chwile byla cisza w sluchawce a potem jak zaczal sie cieszyc...
Super Kochana daj znac co tam jutro u lekarzaPewnie z rana bedziesz miala same gratulacje na forum
:-)
Cos urodzajny ten wrzesien ;-)
Buziam Cie Kochana i ide jesc sniadanie bo musze leciec na poczte
:*** dbaj tam o Was![]()

Nawet nie chcę wiedziec, ale orientuje się... No i mam nadzieje, że bedzie mała kropeczka jutro... 

Wpadłam Wam życzyć miłego dnia!