reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam nadzieję, że i czerwiec będzie łaskawy :)

Ja też się na dzisiaj żegnam. Wpadnę jutro wieczorkiem, niestety z pracy nie za bardzo mogę nadawać :( Przez to mam problemy żeby Was potem nadrobić ;)

Dobrej nocki wszystkim :)

reklama
Dziękuję Wam wszystkim, kochane babeczki!!!

Z moich obliczeń 14 maja!!! :-):-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Oboje z M. jesteśmy w takim szoku!!! :-D:-D Po tylu negatywnych testach w tym cyklu... No i super, ze jutro mam tę wizytę u ginki, USG i badania!!! Może już będzie widać jakąś kropeczkę...

Boże, nie mogłam się powstrzymać z suwaczkiem... ;-)

Ostatnia edycja:
Chacha Mary ciesz się, ciesz, to wspaniałe przeżycia. Chyba dzisiaj nie zaśniesz ;-) Jak możesz powtórz test za 4 dni, żeby sprawdzić, czy kreska ciemnieje :-) Gdy się już wie o ciąży robienie testów to sama przyjemność, chociaż emocje są i tak :-)

Hope - jutro idę do ginki, mam mieć prawdopodobnie USG, a na pewno test z krwi, więc się potwierdzi. Boże, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. :tak:

Jeeeju, tak się cieszę! :happy::happy::happy::happy:

Już wszystkie chyba śpicie, ale ja to nie wiem czy usnę! :-D Ale dobrej nocki dla Was!!!

Ostatnia edycja:
MARY SLONKO GRATULUJE KOCHANA!!!!!!!!:))))))))))

SUPER, Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tych Twoich II :))))!!!!
Idziemy prawie leb w leb z ciaza :)))
Ale bedzie wysyp dzieciaczkow majowych :P
A jak tam Twoj mezczyzna? Cieszy sie? :)))

Z dnia na dzien kreseczka bedzie coraz ciemniejsza :)

MARY SLONKO GRATULUJE KOCHANA!!!!!!!!:))))))))))

SUPER, Nawet nie wiesz jak sie ciesze z tych Twoich II :))))!!!!
Idziemy prawie leb w leb z ciaza :)))
Ale bedzie wysyp dzieciaczkow majowych :P
A jak tam Twoj mezczyzna? Cieszy sie? :)))

Z dnia na dzien kreseczka bedzie coraz ciemniejsza :)

Hej kochana!
Dziękuję Ci! :rofl2::happy::happy::happy: M. jest w szoku, cieszy się, uśmiecha. Ja mam tak samo - chyba jak zobaczę jakieś wyniki badań, to dotrze to do mnie. Myślę, że do M. też jeszcze w pełni nie dotarlo. :-D:laugh2::-):-)

Jutro idę do ginki - lekarka rodzinna, u której byłam wczoraj dała mi skierowanie do ginekologa na USG i badania, zeby sprawdzić czy wsio jest OK z płodnością itd. W Norwegii nie ma możliwości pójścia na betkę, więc sama nie mogłam, a ta rodzinna mi tego nie zalecila! :szok: Ale mam nadzieję, ze nawet jeśli USG za wiele nie pokaże, to ginka mi potwierdzi choćby badaniem i testem z krwi...

Jeju, szok!!! Mówię Ci! :tak::tak::-):-):-) Spać oboje z M. nie możemy! :-)

A poza tym, to czuję się jak chora! Cała jestem ciepła, gardło mnie drapie, ból w dole pleców, czuję też brzuszek...

Kochana u mnie tez nie ma bety jako takiej. Najpierw poszlam do GP (to tak jak rodzinny) i zrobili mi jeszcze raz test z siuskow na potwierdzenie ciazy. Zaraz potem jak wyszedl pozytywny poleciala beta i wszystkie inne badania krwi:tak:
No to Kochana za jakies 1.5 tygodnia powinno juz bic serduszko o ile sie orientuje bo ja mam USG na 27 wrzesnia:tak:
Bardzo mozliwe ze juz jutro zobacza kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka :-D
U mnie USG kosztuje $100 wiec bardzo drogo...:szok:
Ciesze sie ze sie cieszycie :P
My wczoraj powiedzielismy S tacie to przez chwile byla cisza w sluchawce a potem jak zaczal sie cieszyc...:-D:tak:
Super Kochana daj znac co tam jutro u lekarza :-D Pewnie z rana bedziesz miala same gratulacje na forum:tak::-)
Cos urodzajny ten wrzesien ;-):-D
Buziam Cie Kochana i ide jesc sniadanie bo musze leciec na poczte:tak:
:*** dbaj tam o Was :tak:

Kochana u mnie tez nie ma bety jako takiej. Najpierw poszlam do GP (to tak jak rodzinny) i zrobili mi jeszcze raz test z siuskow na potwierdzenie ciazy. Zaraz potem jak wyszedl pozytywny poleciala beta i wszystkie inne badania krwi:tak:
No to Kochana za jakies 1.5 tygodnia powinno juz bic serduszko o ile sie orientuje bo ja mam USG na 27 wrzesnia:tak:
Bardzo mozliwe ze juz jutro zobacza kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka :-D
U mnie USG kosztuje $100 wiec bardzo drogo...:szok:
Ciesze sie ze sie cieszycie :P
My wczoraj powiedzielismy S tacie to przez chwile byla cisza w sluchawce a potem jak zaczal sie cieszyc...:-D:tak:
Super Kochana daj znac co tam jutro u lekarza :-D Pewnie z rana bedziesz miala same gratulacje na forum:tak::-)
Cos urodzajny ten wrzesien ;-):-D
Buziam Cie Kochana i ide jesc sniadanie bo musze leciec na poczte:tak:
:*** dbaj tam o Was :tak:

Dzieki, Ewa! Pogłaskaj swoje maleństwo ode mnie! :happy::happy:

U mnie USG jeszcze droższe, kochana! :szok: Nawet nie chcę wiedziec, ale orientuje się... No i mam nadzieje, że bedzie mała kropeczka jutro... :tak::tak:

Ja się położe, bo mimo emocji jestem padnięta! :-):-) Milusiego dnia, kochana!!!

reklama
Witam Was kochane z rana!

Niedługo brykamy z M. do lekarza! :-):-):happy2::happy2::happy2: Wpadłam Wam życzyć miłego dnia!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie które testują oraz staraja się! :tak::tak::tak:

Mamuś - kochana, jak samopoczucie? :-):-):-) Raz jeszcze Ci gratuluję, majowa mamusiu! :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry