reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się ponownie!

Wrociłam od ginki. USG jeszcze nic nie pokazało, ale zrobiła mi test z moczu dla powtórki i wyszedł negatywny!!! :szok::szok::szok::hmm::hmm::sad::sad::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2::no2: Zrobiła mi więc betkę i ma zadzwonić z wynikiem jutro lub w poniedziałek. Boże, chyba osiwieję przez to!!! :-(:-(:sad::sad::sad::sad::sad:
Co to wszystko może oznaczać?

reklama
Witam się ponownie!

Wrociłam od ginki. USG jeszcze nic nie pokazało, ale zrobiła mi test z moczu dla powtórki i wyszedł negatywny!!! :szok::szok::szok::hmm::hmm::sad::sad::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2::no2: Zrobiła mi więc betkę i ma zadzwonić z wynikiem jutro lub w poniedziałek. Boże, chyba osiwieję przez to!!! :-(:-(:sad::sad::sad::sad::sad:
Co to wszystko może oznaczać?

mary - to dziwne ale pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na wynik bety

Jaewa- słoneczko ...czuje sie dobrze :):) mały bryka to mało powiedziane on szaleje hi hi :):):) ...... a że nie ma juz aż tyle miejsca to te kopniaczki nie sa zawsze przyjemne :(....

mary - to dziwne ale pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na wynik bety

Jeju, ja jakaś pechowa jestem!!! Zrobiłam w tym cyklu chyba z 10 testów, jak nie więcej. I tylko 2 pokazały słabą kreseczkę. Wypróbowalam wszystkie rodzaje chyba. No, więc albo ja miałam lipny test, albo ginka (co wątpliwe...:-().

No, teraz to już tylko czekanie na wynik bety, bo co innego... :no::no::no::frown::frown: Boje się strasznie, ze za wczesnie zaczęłam się cieszyć. :no:

hejka!

ja dzis na pozniej do pracy, ale za to do wieczorka :(

MAMAAAAAA GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!! ŻYCZĘ BY WSZYSTKO BYŁO W JAK NAJLEPSZYM ... :DDDDDD

Mery Tobie tez gratulowac?

pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze miłego dzionka!!!!

Mary AAAAAAAAAAA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana tak się cieszę, ze w końcu zobaczyłaś dwie upragnione II
Dużo zdrówka Ci życzę w kolejnych miesiącach ciąży :-):happy2:

Szczęśliwa jeszcze nie miałam okazji, GRATULUJĘ SYNKA!!!:happy2: Wam róznież dużo zdrówka życzę:-)

Mary Kochana niektore kobiety maja tak malo tego hormonu w moczu ze nie wychodzi na sikanym tescie. Poki nie ma @ jest nadzieja a beta da Ci 100% pewnosc....Tylko rozumiem ze to czekanie moze zabic.....:-(:hmm::hmm::hmm::sad:
Tulam Cie Kochana z calego serca i mam nadzieje ze betka wyjdzie pozytywna:tak:
:***

mlodam- witaj :)

mary- nie panikuj... poczekaj na wyniki krwi.. po nich bedzie wszystko wiadomo.. test testowi nierowny i o tym wszystkie wiemy... jesli wyszly II kreseczki to chyba to cos znaczy... a ja - trzymam dalej &&&&&&&&&&&& :)

jaewa- jak sie czujesz ciezaroweczko? :D brzuszek rosnie???
ja juz mam 98cm w pasie.. co przy mojej malej posturze.. wyglada niezle :D hihihih no i przybylo mi 2kg :)

Mery Tobie tez gratulowac?

pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze miłego dzionka!!!!

Hej Mlodam!

Nie wiem... :-(:-( Wczoraj dwie kreseczki (test zamieściłam na paru stronach wcześniej). Dziś byłam u ginki, USG jeszcze nic nie pokazało, ale ginka mówiła, że za wcześnie. Powtórzyła mi więc test z moczu i... negatywny!!! Zrobiła betkę i ma zadzwonić jutro lub w pon. z wynikiem.

Boje się!... :frown::frown:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry