Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wrociłam od ginki. USG jeszcze nic nie pokazało, ale zrobiła mi test z moczu dla powtórki i wyszedł negatywny!!! Zrobiła mi więc betkę i ma zadzwonić z wynikiem jutro lub w poniedziałek. Boże, chyba osiwieję przez to!!! :--sad:
Co to wszystko może oznaczać?
Wrociłam od ginki. USG jeszcze nic nie pokazało, ale zrobiła mi test z moczu dla powtórki i wyszedł negatywny!!! Zrobiła mi więc betkę i ma zadzwonić z wynikiem jutro lub w poniedziałek. Boże, chyba osiwieję przez to!!! :--sad:
Co to wszystko może oznaczać?
Jaewa- słoneczko ...czuje sie dobrze mały bryka to mało powiedziane on szaleje hi hi ...... a że nie ma juz aż tyle miejsca to te kopniaczki nie sa zawsze przyjemne ....
Jeju, ja jakaś pechowa jestem!!! Zrobiłam w tym cyklu chyba z 10 testów, jak nie więcej. I tylko 2 pokazały słabą kreseczkę. Wypróbowalam wszystkie rodzaje chyba. No, więc albo ja miałam lipny test, albo ginka (co wątpliwe...:-().
No, teraz to już tylko czekanie na wynik bety, bo co innego... Boje się strasznie, ze za wczesnie zaczęłam się cieszyć.
MaryAAAAAAAAAAA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana tak się cieszę, ze w końcu zobaczyłaś dwie upragnione II Dużo zdrówka Ci życzę w kolejnych miesiącach ciąży :-)
Szczęśliwa jeszcze nie miałam okazji,GRATULUJĘ SYNKA!!! Wam róznież dużo zdrówka życzę:-)
Mary Kochana niektore kobiety maja tak malo tego hormonu w moczu ze nie wychodzi na sikanym tescie. Poki nie ma @ jest nadzieja a beta da Ci 100% pewnosc....Tylko rozumiem ze to czekanie moze zabic.....:-hmm:
Tulam Cie Kochana z calego serca i mam nadzieje ze betka wyjdzie pozytywna
:***
mary- nie panikuj... poczekaj na wyniki krwi.. po nich bedzie wszystko wiadomo.. test testowi nierowny i o tym wszystkie wiemy... jesli wyszly II kreseczki to chyba to cos znaczy... a ja - trzymam dalej &&&&&&&&&&&&
jaewa- jak sie czujesz ciezaroweczko? brzuszek rosnie???
ja juz mam 98cm w pasie.. co przy mojej malej posturze.. wyglada niezle hihihih no i przybylo mi 2kg
Nie wiem... :--( Wczoraj dwie kreseczki (test zamieściłam na paru stronach wcześniej). Dziś byłam u ginki, USG jeszcze nic nie pokazało, ale ginka mówiła, że za wcześnie. Powtórzyła mi więc test z moczu i... negatywny!!! Zrobiła betkę i ma zadzwonić jutro lub w pon. z wynikiem.