dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Maryla nie chyba tylko napewno
wielkie gratulacje
tego Ci wczoraj zyczylam
no nie,jak Wy to robicie 3 ciezarowki w przeciągu 2 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maryla nie chyba tylko napewno
wielkie gratulacje
dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jeszcze w to nie wierze !!!!!!!!!!!!!!!! jutro powtórze !!!!!!!!!!Maryla nie chyba tylko napewno
wielkie gratulacje
no na to wychodziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale mi az ciary przeszly
marylka- ogromne gratulacje!!!! czyli ten dzem i poledwica nie na darmo bylyahhahahahahaa no to pieknie
ja nie moge
ale super!!!!!!SCISKAM MOCNO KOCHANA I DBAJ O SIEBIE
i spokojnych pozostalych miesiecy zycze
bosko!!!!!
MARYLKA - 10000 % jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaalee super!!!moj Ty proroku kochany-czulas ,ze nam obu sie uda we wrzesniu!!!!
sciskam Cie i gratuluje-a jutro o tylko formalnosc!!!!!
DOROTKA- czesc kochana!widze ,ze niedawno mieliscie rocznice slubu-najszczersze życzenia dla Was!!!!
Mary a z porannych siuskow robilas? Bo jak cos wypilas przed badaniem to moglo nie wyjsc?
[/B]

no na to wychodzi)
tak sie ciesze i po malutku zaczynam w to wierzyć
tylko boje sie czy test aby sprawny na pewno bo lekko przesuniętą ma tą tabliczke testową
dzięki mi też sie chce pićEwa - no, piłam przed testem i to sporo, bo piję jak smok a i tak chce mi się pić nonstop!
Maryla - gratulacje - piękne, tłuściutkie 2 krechy!!! Wspaniała wiadomość!!!![]()
;-);-)