reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA - 10000 % jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaalee super!!!moj Ty proroku kochany-czulas ,ze nam obu sie uda we wrzesniu!!!!
sciskam Cie i gratuluje-a jutro o tylko formalnosc!!!!!

DOROTKA- czesc kochana!widze ,ze niedawno mieliscie rocznice slubu-najszczersze życzenia dla Was!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale mi az ciary przeszly :D
marylka- ogromne gratulacje!!!! czyli ten dzem i poledwica nie na darmo byly :D ahhahahahahaa no to pieknie :D ja nie moge :D ale super!!!!!!SCISKAM MOCNO KOCHANA I DBAJ O SIEBIE :D i spokojnych pozostalych miesiecy zycze :D bosko!!!!!
no na to wychodzi :):):):)):):):):):):):) tak sie ciesze i po malutku zaczynam w to wierzyć :) tylko boje sie czy test aby sprawny na pewno bo lekko przesuniętą ma tą tabliczke testową

MARYLKA - 10000 % jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaalee super!!!moj Ty proroku kochany-czulas ,ze nam obu sie uda we wrzesniu!!!!
sciskam Cie i gratuluje-a jutro o tylko formalnosc!!!!!

DOROTKA- czesc kochana!widze ,ze niedawno mieliscie rocznice slubu-najszczersze życzenia dla Was!!!!

dziekuje

Ewa - no, piłam przed testem i to sporo, bo piję jak smok a i tak chce mi się pić nonstop! :nerd::nerd::confused::confused::confused:

Maryla - gratulacje - piękne, tłuściutkie 2 krechy!!! Wspaniała wiadomość!!! :tak::tak:
dzięki mi też sie chce pić :):):):):) a do tej pory nie czułam pragnienia :):):):):)

Dorota pewno masz racje :)

ale wiecie co jak zwarjuje to zaraz zrobie drugi test bo apteke mam 3 kroki od sklepu i chyba raz jeszcze zrobie :) no wiem jestem szurnięta :)

jasne ze mam
wszystkie 3 w ciazy jestescie
a w maj/czerwiec rozowiutkie bobaski bedziecie tulic
jak ja oli teraz

Ostatnia edycja:
reklama
DOROTKA- prosze:))
MARYLKA- prosze Cie-juz Ci mowilam:):):)))kochan-bedziesz miala dzidziusia!!!!!!!!!!!!jeryyyy jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARY-BETH- mysle,ze jak pilas sporo to po prostu musisz czekac na bete-a ile masz dni po @???

MAGGY- jak przygotowania-buty kupione????

MAJQA- jak tam z mężem??

MARYLKA- gratki od Marcepanka!!!

DOROTKA- juz w maju bedziemy tulic maluszki:tak:;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry