reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama podziękuj marcepankowi :)

no dobra zaczynam w to wierzyć !!!!!!!!!!!!
a powiedzcie dzwonić do gina dzisiaj i sie umawiać na za 2 tygodnie czy poczekać do jutra ???

szczęśliwa i pszczółka dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mary Kochana nie pije sie przed testem siusianym bo wtedy nawet bedzie po tej slabej kreseczce. Mocz jest wtedy rzadki i test nie wychodzi wiarygodny!
Dlatego zawsze na testach pisze zeby robic z pierwszego porannego moczu bo wtedy stezenie tego hormonu ciazowego jest najwieksze! A jak Ty pilas przed tym testem u lekarza to sie nie dziwie ze mogla sie pojawic tylko I.
Kochana wiem co pisze. Pewnie betka bedzie poytywna a ta I to dlatego ze przez siuski.... Jak masz jeszcze jeden test siusiany powtorz rano dla spokoju ale z pierwszego porannego moczu :***

Marylka to dolaczylas wlasnie do majowych mamusiek :) SUPER !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylko gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie przełamała się ta zła passa i reszta się posypie coś czuje ,że palemka ,bunia i reszta w przyszłym miesiącu będą się chwaliły nam krechami ;-)
ewcia a Ty już prawie 7tydzień !!!! Jak ten czas leci ;-)
Mykam myć włosy i na jakieś zakupy się zgarniemy z siostrą ;-)
Teraz tylko do poniedziałku na wizytęu gina i już nie mogę się doczekać:-)

mama- buty dalej nie kupione, bo nie moge nic znalezc z niewielkim obcasem i do tego wygodne... znalazlam za 120 euro na wysokim obcasie 10cm :D byly sliczne, ale... nie za bardzo wygodne.. no i ta cena zwalila mnie z nog...
jeszcze zobacze dzisiaj .. poszukam po typowych sklepach z sukniami slubnymi.. moze tam cos wyszukam... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry