reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SERGEEVNA- czesc slodziaku:tak::-):-)
MARY-BETH- oj qrcze....wiesz co to mysle,ze jak 7 dni po to test powinien wyjsc u ginek....nie mamy wyjscia czekamy na bete-mam nadzieje,ze szybko do Ciebie zadzwoni.
kochana tule Cie mocno-pewnie bardzo Ci ciężko z takim zawirowaniem.....tyle emocji...wierze,ze bedzie dobrze!!

reklama
no już wierze wierze i zadzwoniłam do gina i sie umówiłam na 2 października to sobota - bo mi tylko soboty pasują bez wiekszego kombinowania :)

mama zaraz zmienie sówaczek tylko chwilowo jestem lekko oszołomiona :) i klienic byli :) ale normalnie teraz z drugich siuśków i też taka duża i szybka kresza - jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kamilowi chyba jednak dzisiaj powiem bo nie wytrzymam do soboty (chciałam mu na obiedzie powiedzieć) :) musze teraz coś naskrobac dla niego tylko jak w takich emocjach ?? :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA ,SERGEEVNA- no wariat moj kochany-ja Mu mowie -no to jest nas 5 a On -nie -6;-) wrocisz z usg i pokazesz mi tu 1 serduszko a tu drugie:-D:-Dmowie-to teraz mam 2 serduszka-a On ,nie 3;-) i gadaj tu z takim:sorry2:powiedzal ,ze po TAKICH staraniach to beda blizniaki-a poza tym On wie c robil:szok::-D:-D

normalnie Dzien Świra mialam z Nim wczoraj:tak:

pyta sie wieczorem-chcesz cos na kolacje-mowie nie jestem glodna ,dziekuje a On-ale nie jestes juz sama-prosze jeść:tak:no to sie zaczelo:nerd::nerd::-D:-D:-D:-D

Marylka gratulacje!! Tłuściutkie dwie krechy!!

Mary - @ nie ma więc jest duże prawdopodobieństwo. Poczekaj na wynik bety i wtedy będziesz myślała co dalej. A ja za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KROLOWA FAL,JOSEPHINE- czec babeczki:tak:
no wesolo mam z tym moim chlopakiem;-):-):-)

MARYLKA- fajnie,ze juz wizyta umowiona-czyli masz 4 dni po mnie:tak:to mysl jak powiedziec K. tak odświętnie-tyle na to czekaliscie:tak:;-)

czesc dziewczyny

Ja dzis nie poszłam do pracy całą noc bolał mnie brzuch znowu sie zaczęło , za godzine jade do gastrologa, ciekawe co tym razem wymysli, zgaga mnie pali nie miosiernie ...
maryla --- serdeczne gratulacje ... !!!

mama - jak samopoczucie ? Mąż nastawia się na bliźniaki - heh dobry jest !!! No może, może ...

na razie taki sówaczek bo jakoś żaden mi nie pasował ale dzis targają mną emocje i nie moge sie skupić :):):))

mama chyba ubiore bluzke w domu założe na to polar dam mu do przeczytania liścik i mały prezent i rozepne bluze :) - może być ??? bo jak będzie padało to nie pójdziemy nigdzie dziś :( a do soboty jednak nie wytrzymam , może gdybym nie zrobiła drugiego testu ale jak już mam pewnosć
mama no całą ciąże będe kilka dni za tobą i na porodówce tak samo :):):):)

dziękuje kochane dziewczyny za wszystkie gratulacje jesteście cudowne !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hello dziewuszki!
Wspaniałe wieści na forum :) Mama, marylka, ogromne gratulację :) Cieszę się bardzo z waszych II kreseczek!!!

Mary - głowa do góry, Twój teścik mówi że to ciąża, a niektóre mogły jeszcze tego nie wykryć ze względu na małą ilość hCG. A póki nie ma @ to wielka nadzieja jest. Będzie dobrze! Trzymam kciukasy!

Misia - śliczny brzuszek jak na początek ciąży :);) Też chcę taki!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry