reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaki ładny poranek :-D Dzień dobry wszystkim i każdej z osobna :-D

kochane chyba jestem w ciąży :):):):):) zrobiłam rano test ale jeszcze w to nie wierze !!!! test wyszedł już chyba po minucie !!!! zwykły z czułością 25
ale dla pewności jutro powturze
zaraz sprubuje wstawić test to same ocenicie :)

GRATULACJE :-D
A mówiłam że też jesteś zapisana? :-D

mama - właśnie skończyłam składać :-p Bo te maxi to przyszły w dwóch częściach - pufa z połową wypełnienia i w drugiej paczce worek wypełnienia bo są ogromne :-D Jutro jak już będzie poustawiane wszystko to wkleję fotki - ale są super wygodne :-D

mary - trzymam kciuki za wynik i jak tylko ginka zadzwoni dawaj znać :tak: Ale ja wiem że będzie dobrze :tak: Emilka potwierdza :-D

ewciu - nie wolno stresować się skarbówką :tak: mam nadzieję ze bez stresów się obędzie :-D

Miałam coś jeszcze odpisać ale zapomniałam :-p
Pufy przyszły o 9.11 - miałam potem niezłą zabawę z uzupełnianiem wkładów :-p Karola na tych maxi może spać spokojnie bo są ogromniaste :-D A ten drugi jest super i do siedzenia i do leżenia :-D Wieczorem maja przyjść chłopaki i zabrać starą kanapę z fotelami i wreszcie będę mogła ustawiać wszystko :-D A są super lekkie więc przestawianie czy odkurzanie za nimi to będzie pikuś :-D Ale naprawdę jak ktoś chce wygody to to są super zabawki :-D Tylko ciężko z nich się wstaje - bo wcale się nie ma ochoty wstawać :-D

reklama
MONISIA- lap to dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja tez zajelam sie dieta,samopoczucie zwalalamna hormony...bedziesz nastepna;-)

SOL- no to czekamy na fotki!!!ja mysle zeby zamowic 1 do karmienia dzidzi:tak:

Sol, Mama, Palemka, Hope, Monisia, Maggy, Jaewa, Krolowafal, Monia_26 - dziękuję wam serdecznie!

Dziękuję wszystkim Wam, które wierzą że będzie dobrze!

Miłego dnia, kochane
!

KRZYSIEŃKO - jestes kochana....:tak::tak::tak: W końcu musi sie udac, ale...to czekanie jest dobijające, zreszta wiesz to doskonale....
Zauwazyłam dzis u siebie duzą ilość kremowego galaretowatego śluzu - to płodny??? Nie wiem jak bedzie w tym cyklu po ostatnim tygodniowym spóznieniu, czy wszystko jest jak trzeba???? Niby @ trwała tyle ile powinna, ale....

O bluzce też myślałam tylko żeby naszyć naszywkę w kształcie smoka na wysokości brzucha i całej rodzinie tak powiedzieć. Mężowi to bym powiedziała pewnie w euforii wrzeszcząc na całe gardło ;)

Mary dobrze będzie i będzie dzidziuś ;)

MARYLKA- prosze Cie:))))))))
MARY-BETH- jestes jedna z nas wiec Cie wspieramy!!

MONISIA- ja nie liczylam dni,przytulaski kiey ochota i nie patrzylam na sluz bo mimo,ze bralam wiesiolka to sluzu nie bylo...tak wiec dzialaj,nie mysl,ze robisz dzidzi tylko ciesz sie bliskoscia-mi ginek powiedzial,ze mnm sie nie nastawiac w pierwszym cyklu z nowymi hormonami i co...wczoraj jak do niego zadzwonilam to powiedzial,ze to cud!!!mialam luz psychiczny-taki banal a zadzialalo-zycze Ci szybko fasolinki czerwcowej:))

Ostatnia edycja:
Mo to jestem z powrotem:tak:

W skarbówce było nawet ok... uff...

Mogłam dostać mandat do 2600 zł, ale na szczęście dostałam tylko 150 zł...

Szok normalnie, a wszystko przez to, że nie rozliczyłam się z tego jak jeszcze pracowałam... a to dlatego, bo nie dostałam pit-ów więc jak miałam się rozliczyć:baffled::confused:

No, ale ok, na szczęście tylko 150

reklama
monisia - ty też zapisana na 2011 ale terminażyka nie mam przy sobie :-D

maryla - słucha się niewiele starszej koleżanki :-D

mama - pochwalę się na pewno tylko chwilowo leżą jedna na drugiej bo miejsca brak a i tak ciężko przejść przez pokój teraz :sorry:

A ja właśnie sobie podgrzałam parówę z serkiem bo głód mnie ścisnął :-p Za niedługo zajrzy kolega po fotele a między 16-20 przyjdą z jego szwagrem po kanapę :-) A i jeszcze mi później pomoże z przeniesieniem dywanu - a jak ładnie poproszę to mi może go wytrzepią :-p W końcu kanapę z fotelami za free dostaną to mała cena wytrzepać dywan :-D Szczególnie w przysłudze dla ciężarnej :-p :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry