reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NAGAPALMA- oj qrcze wspolczuje z tym żolądkiem....tule.
a ja czuje sie dobrze,tylko nie mam apetytu i podbrzusze pobolewa-ale biore luteine i jestem dobrej mysli:tak:a Tomi niech sobie gada...ja wiem ,ze jest 1 dzidzia:-D:-D

MARYLKA- piekny suwaczek;-)a pomysl z bluzką tez si-juz widze Jego radoche!!!!!i wcale Ci sie nie dziwie ,ze nie mozesz sie skupic-ja wczoraj nie moglam;-)i masz racje-jestes 3 dni za mną;-)ale czad:-D:-D

MONIA- teraz czekamy na Twoje testowanie w sobote czy w ndz:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&pozaciskane!!

reklama
Mama, ja dopiero testuje za jakieś 3 tyg., bo od niedzieli zaczynają mi się dni płodne :) (chyba jest jeszcze inna Monia na forum heheh, mylimy się wam dziewuszki :) )

Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was Majóweczki!

Marylka gratuluję!! Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że do nas dołączysz :-) Nadzieja umiera ostatnia :-)

Mary trzymam kciuki za pozytywną betkę. Najgorsze, że trzeba tyle czekać, współczuję :-( Mnie by chyba rozniosło.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i za gratulacje!

Jestem zmartwiona teraz i nie wiem, co myśleć - a staram się w ogóle nie myśleć, choć w sumie to się nie da. Zmykam, bo zbyt piękny dzień dziś i zbyt piękne wiadomości, zebym ja tu psuła atmosferę swoimi smutami. Ściskam Was wszystkie mocno i ślę gratulacje z całego serduszka raz jeszcze przyszłym mamusiom!!!!!

Krzysia - dzieki, kochana! I ja Ci ślę ciepłe myśli! :-) Normalnie nie daję rady już z tymi nerwami, ale czymś musze się zająć, bo teraz to czekanie, jak nie do jutra to dopiero do poniedziałku.

MONIA -tak jeszcze jest MONIA55 i Ona testuje w weekend;-);-)

MONISIA- A Wy tam la;-)nie dzialajcie i czekamy na Ciebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MARY-BETH- ciagle mysle o Tobie!!!!

Kochana moja, działamy, działamy, ale czy cos z tego będzie??? Nie mam juz sił....:-( Niby o tym nie myślę bo zajęłam sie dieta, ale te 2 tyg przed @ nie da się nie mysleć...:zawstydzona/y: Ale skoro tyle Fasolek nam sie pojawiło to może teraz bedzie hurtowo i Nam tez się jedna mała Fasoleczka dostanie:tak:;-)

HOPE- czesc;-)
MARY-BETH- wiem,ze to czekanie jest najgorsze!!ale skoro @ nie ma juz tydzien to jest duzaa szansa:tak:ma:tak::tak:racje-zajmij sie czyms-moze jakies zakupy...
mam nadzieje,ze beta bezie jutro!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry