reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- powodzenia w szukaniu butów-ja swoje znalazlam na tydzien przed slubem-juz myslalam ,ze w japonkach pojde:-D:-D:-D:-D

EWCIA- helllo babeczko-co tam slychac??;-)
MERY-BETH- glowa do gory-czekamy z Toba na wynik bety i wspieram jak moge!!!!

MARYLKA- i co tam ,zrobilas ten drugi test??;-):-)

JAEWA- czesc kochana-nie witama sie chyba z Toba dzis ;-)sciskam Cie!

SOL- jak tam fotele -dojechaly???

MARYLKA- to zmieniaj suwaczek na ciążowy!!!!!!!

reklama
Mama- tydzień przed, co to jest tydzień?:-D:-D
ja kilka dni przed ślubem kupiłam:rofl2:
a u mnie nic ciekawego...
zaraz muszę jechać do skarbówki:baffled:
ojj, boję się ...
A jak reakcja Toma?

Marcepanku- no to już prawie 7 :))
szybko od testu zleciało :))

Ostatnia edycja:
mama- Ty mnie nawet nie strasz!!!! :) najwyzej pojde w sandalach :D nie no .. cos musze wymyslec :)

już zrobiłam drugi test !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa dwie krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jutro już nie robie :) już wierze:):):):):)
Maryla, Kochanie moje, JAK JA SIĘ STRASZNIE CIESZĘ!!! GRATULACJE MAMUSIU!!! Ja wiedziałam, że tak będzie... :laugh2:

Mary-beth dla Ciebie też OGROMNE GRATULACJE!!! CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!! :tak: :laugh2:
Szczęśliwa buziaki :laugh2: I będziesz miała Synusia, tak jak bardzo tego chciałaś... :tak:

Marylko Ty niedowiarku :P Ja sama nie wierze i nie czuje sie ciazowo :P Tylko cycolki bola i to wszystko :) Uwierze jak zobacze na pierwszym USG :P

Mama tez Cie sciskam z rana i Marcepanka i WSZYSTKIE WAS KOCHANE :))))

Musze sie pozegnac. S wrocil z pracy. Ide podac pozny obiadek :)

Buziam Was i pieknego dnia!!! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- ja dzwonilam do ginek.wczoraj i powiedzial,ze mam przyjsc za 2 tyg do Niego-mam wizyte na 28 wrzesnia-mysle ,ze mozesz dzwonic:tak::tak::tak:

EWCIA- nooooooooo skarbówka-niezazdroszcze:baffled::baffled:

MAGGY- na pewno cos znajdziesz:tak:

EWCIA- Tomi szczesliwy i ...twierdzi ,ze widzi 3 kreski:szok::szok:bo mowi ,ze jest Rysiu i Hania:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Dwariat jeden-jak zobaczyl koszulke to od razu wiedzial o co chodzi;-)i powiedzial ,ze trzeba kupic samochod kombi:-D:tak::tak:

Mama - ale z Toma wariat kochany :laugh2:

Jej, Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak ja się STRASZNIE cieszę Waszymi fasolkami... Wszystkim Wam tak kibicuje już od dawna, a tutaj takie wspaniałe informacje... :tak: :laugh2:

reklama
ewcia- Ty to apartka jestes :D ja bym miala stresa na kilka dni.. tydzien to jeszcze ujdzie.. no ale.. mam nadzieje, ze cos dzisiaj wypatrze.. :)

mama- no na pewno sie cieszy :D ale super :D haahaha a kombi zawsze bardziej wygodny ;) hehehe

mary- bedzie dobrze... ja tak czuje :D to tylko niepotrzebny stres dla Ciebie i dzidzi.. postaraj sie o tym tak bardzo nie myslec.. choc wiem ze ciezko bo to przeciez cud i to upragniona ciaza..ale zrob to dla siebie i przede wszystkim dla dzidzi :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry