P
Pszczółka27
Gość
Majqa GRATULACJE!!!!!
Tak wogóle to cześć Dziewczynki :-) Ale to bb dzis szaleje.
Tak wogóle to cześć Dziewczynki :-) Ale to bb dzis szaleje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
powtórzyłam dzisiaj test i ... wyszły II kreski
no i trochę się boję, bo wczoraj wymiotowałam i miałam biegunkę i zażyłam 2 tabletki stoperanu
SOL - pomocy!!! Czy te tabletki mogły zaszkodzić dzidziowi
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam,
powtórzyłam dzisiaj test i ... wyszły II kreski
no i trochę się boję, bo wczoraj wymiotowałam i miałam biegunkę i zażyłam 2 tabletki stoperanu
SOL - pomocy!!! Czy te tabletki mogły zaszkodzić dzidziowi
rewelacja !!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie że takie dobre wieściWitam sie Kochane
Melduje ze pierwsze USG wypadlo wspaniale;-) Dzidzia ma 11 mm, wszystko jest ok i widzialam bijace serduszko (132 uderzenia na minute). Pani doktor powiedziala ze dzidzia jest silna i serduszko ma silne:-)
Dzidzia w ilosci sztuk 1
Dzisiaj tez po USG bylismy ogladac jedna chalupe na wynajem i nam sie podoba. Duzo ludzi jest chetnych wiec zobaczymy co nam z tego wyjdzie....Lece wypelniac papiery co nam dali z tej agencji zeby jak najszybciej wyslac
Zycze Wam pieknego dnia :*![]()
hej kochana dziekujeczesc kochane nie bylo mnie juz sto lat chcialam pogratulowac zafasolkowanym a tobie marylko w szczegolnosci bo od poczatku bylysmy tutaj razem i z toba i mama zrzylam sie![]()
co sie dzieje ?????????????Muszę się z Wami pożegnać na jakiś czas...
Miło było Was poznać. Pa
jak sie czujesz kobitko ??Nie wiem czy uda się dziś coś wysłać bo widzę ze bb szwankuje :/
ewcia co jest grane????
majqa gratulacje!!!