• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam,
powtórzyłam dzisiaj test i ... wyszły II kreski :)

no i trochę się boję, bo wczoraj wymiotowałam i miałam biegunkę i zażyłam 2 tabletki stoperanu
SOL - pomocy!!! Czy te tabletki mogły zaszkodzić dzidziowi

Gratulacje:-)

Ja testuje za dwa dni ,chcialam poczekac az @ sie spozni ale pewnie nie wyrpobie.
Ze stoperanem nie mam doswiadczenia, slyszalm ze jest bardzo skuteczny, az za bardzo , powoduje skutki odwrotnne. A co do wplywu na dzidzie to nie mam pojecia,ale tez podslyszalam ze pierwsze 2 tygodnie ,jest chronione.Malo z tego co pryswajamy dostaje tak naprawde dziecko.
ale wiadomo warto zapytac sie lekarza.

m

Bosz...,

takiego pierdzielnika dawno na forum nie było.

w każdym razie:

majqa, wielkie GRATULACJE dla Ciebie. No ja tak miałam z Karolkiem, że pierwszy test nie wyszedł, potem mega biegunka, drugi test i mam Karolka. Myślę, że nic ci nie będzie po stoperanie, bo ja też sięgałam po takie środki... Czasem organizm tak reaguje na dzidzię.

jaewa, no to super, że dzidzia silna i pięknie się rozwija.

monia, ja wierzę, że będziesz mamą, nie poddawaj się i zrób tak jak radzi Ewelina. Wzmocnicie armię i się uda.

buziam was wszystkie i wciąż zaciskam &&&&&&&&&&&&& za staraczki.

OOO widzę że się wkońcu naprawilo:))

Ewcia czemu nie będziesz się udzielać???

Majqa GRATULACJE!!!!!!!

No i teraz będzie się myliło bo dwie monie mamy:))))

Witam,
powtórzyłam dzisiaj test i ... wyszły II kreski :)

no i trochę się boję, bo wczoraj wymiotowałam i miałam biegunkę i zażyłam 2 tabletki stoperanu
SOL - pomocy!!! Czy te tabletki mogły zaszkodzić dzidziowi
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam sie Kochane:tak:

Melduje ze pierwsze USG wypadlo wspaniale;-) Dzidzia ma 11 mm, wszystko jest ok i widzialam bijace serduszko (132 uderzenia na minute). Pani doktor powiedziala ze dzidzia jest silna i serduszko ma silne:-)
Dzidzia w ilosci sztuk 1:-D

Dzisiaj tez po USG bylismy ogladac jedna chalupe na wynajem i nam sie podoba. Duzo ludzi jest chetnych wiec zobaczymy co nam z tego wyjdzie....Lece wypelniac papiery co nam dali z tej agencji zeby jak najszybciej wyslac:tak:

Zycze Wam pieknego dnia :*:cool2:
rewelacja !!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie że takie dobre wieści :) i mama nadzieje ze z domem też wyjdzie :)

czesc kochane nie bylo mnie juz sto lat chcialam pogratulowac zafasolkowanym a tobie marylko w szczegolnosci bo od poczatku bylysmy tutaj razem i z toba i mama zrzylam sie :)
hej kochana dziekuje :) ale ciebie tu nie było długo :( a jak ładnie poiwania Twój suwaczek :):):):) jak sie czujesz??
Muszę się z Wami pożegnać na jakiś czas...
Miło było Was poznać. Pa
co sie dzieje ?????????????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry