• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny!
Wybaczcie ,że nie nadrobię teraz wszystkiego ,ale same rozumiecie.
W każdym razie wszystkim zafasolkowanym gratulację!

A u mnie lepiej i nawet zdjęli te wszystkie kable więc mogę trochę posiedzieć przy laptopie. Bo praktycznie prawie bez przerwy monitorowali dzidziolka i mam już dość KTG do samego końca ciąży.
Dziękuje wam za wsparcie które w takich chwilach działa cuda.No i mamuś Tobie za przekazywanie info :-)
Już tak bardzo chce do domu i to nic ,że jest zaledwie parę metrów naprzeciw szpitala. Ale jak Maciuś mówi mama dom to serce się kroi. Bo on przyzwyczajony ,że mamusia jest zawsze przy nim:(

tulam Cie kochana i wiedz że jestes dzielna

reklama
mama - czesc mama piżama :-D:-D:-D, ja tez wierzę i wierzę , że będzie dobrze !!!
wisienko - witaj ;-);-);-)
marcepanku - cieszę się, że juz wszystko dobrze z Wami :tak::tak::tak:
majqa - serdecznie gratuluję !!! :-):-):-)

Dzięki wam dziewczyny.
Hmmmm zmęczenie jednak daje mi w kość i chyba chęci większe niż same możliwości posiedzenia chwilkę. Więc zmykam się przespać. Sama się sobie dziwie...Postaram się jeszcze wpaść. Buźki dziewczyny.

nagapalma witaj kochana co tam słychowac
mama wiesz jakie mam plany co do naszego fasolkowania, chciałaś mnie uprzedzić, ale cóz musimy razem i za to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam popołudniowo wszystkie babeczki:)

Mama jasne że Tomi da radę:))

Ewelinka mam nadzieję że sobie pogadasz na wizycie:) I dobrze że juz nie plamisz... i to akurat normalne że bardzo się boisz.... Ale musi być dobrze:))

Marcepanek odpoczywaj! Super że juz wszystko ok. I niech tak zostanie.

Monisia &&&&&&&&&&&&&& za II:-)

A ja dziś o 20 się dowiem czy się przeprowadzamy:) Mieszkanko fajne i tańsze ale gość ma wszystkie sprzęty... My też więc ktoś musi wywieźć swoje... My nie mamy gdzie iczekamy na jego decyzję. Fajnieby było bo mam już dość naszej właścicielki...

NAGAPALMA- cześć kwiatuszku;-):-Dto dobrze,ze wierzysz ,ze bedzie si!!!mi tej wiary czasem brak ,ale zbliza sie czas dzialania wiec znow nadzieja wstepuje...

WISIEŃKA- no chcialam wyprzedzic i widzisz jak wyszlo,a teraz idziemy razem-ktory Ty masz d.c. -6???ja mam 8:tak:

MONIA55- dzieki za TOMA oby dal rade:sorry2:

ja bylam po Zuze.

reklama
witam popołudniowo wszystkie babeczki:)

mama jasne że tomi da radę:))

ewelinka mam nadzieję że sobie pogadasz na wizycie:) i dobrze że juz nie plamisz... I to akurat normalne że bardzo się boisz.... Ale musi być dobrze:))

marcepanek odpoczywaj! Super że juz wszystko ok. I niech tak zostanie.

Monisia &&&&&&&&&&&&&& za ii:-)

a ja dziś o 20 się dowiem czy się przeprowadzamy:) mieszkanko fajne i tańsze ale gość ma wszystkie sprzęty... My też więc ktoś musi wywieźć swoje... My nie mamy gdzie iczekamy na jego decyzję. Fajnieby było bo mam już dość naszej właścicielki...

trzymam kciuki żeby gościu wywiuzł swoje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry