• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAJQA- a Ty w ktorym cyklu zaszlas???i dzialaliscie co 2 dzień czy jak byla ochota???sorki ,ze tak pytam ,ale szukam sposobo-skor Wam sie udaje a mi nie to pytam ;-)

w sumie to od czerwca się staramy a przytulalismy się dość często - nawet 3 razy dziennie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale też nie codziennie. Zastosowałam testy owu i jak pojawiła się tylko druga kreska działaliśmy :)
nawet nie wiesz jak chciałabym chłopca... cóż ważne żeby było zdrowe

Witam was serdecznie wszystkie:-)

Mnie dawno też nie było ale jakoś nie miałam okazji po prostu. Teraz siedzę i czekam na pyszne naleśniczki mojego mężusia :-)
Dzisiaj nam mija już 2 rocznica ślubu i chyba dla tego te naleśniczki :-)
Jutro wybieram się do gina i mam nadzieję że uda się już coś zobaczyć, tzn co kryje się w brzuszku.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY :)

reklama
MAMUŚ No właśnie myślę, że trzeba zrobić ten test- mąż mi już przyniosł tabletkę do polknięcia,ale zaczekam do jutra...Mam nadzieję, że jak zrobię go w połowie dnia to wyjdzie wynik wiarygodny...Trzymam kciuki, żeby Wam się udało w nowym cyklu!!! Bardzo Ci tego życzę i po cichu Cię gorąco dopinguję:)
Nie śmiejcie się ze mnie, wiem ,że dopiero wpół do ósmej ale chyba pójdę już spać- jestem koszmarnie przemęczona. Ech praca...

KYRA- bardzo Ci dziekuje-ja tez za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&,a test to wiesz-przed terminem @ lepiej robic z rannego moczu bo jest najwieksze stężenie hormonu i nic sie nie stanie jak poczekasz 1 dzien z antybiotykiem..

i kochana jak sie czujesz zmeczona to sie kladz-dobranoc,daj znac jutro ,ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

MAMUŚ dobrej nocki i słoneczka w Poznaniu jutro:) Z antybiotykiem zaczekam...bo różnie to bywa...
JADZIA Z okazji Waszej rocznicy samych dobrych dni Wam życzę...

Hej Kobietki:-)
Słuchajcie, w końcu skończył się u nas remont pokoju i przedpokoju:szok: Prawie 4 tygodnie trwał:szok: Ale jestem bardzo zadowolona, podoba mi się:happy2:
Dzisiaj zakupiłam testy owulacyjne, olej z wiesiołka i tabletki castagnus:-)
Łapię się już wszystkiego.... tak bardzo chcę być mamą:-(

Witam Dziewczynki:tak:

Zapmarta, Ewelinka, Marylka, Monia26, Mama, Lilou, Krakowianka,Marybeth Kochane dziekuje Wam za cieple slowa :* Wazne ze jest dobrze i fasolka ladnie rosnie. Ja az wczoraj mialam lzy w oczach jak zobaczylam bijace serduszko:sorry2:

Majqa moje najszczersze gratulacje z powodu II :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My po seansach, teraz kapanko i do łóżeczka. jaki dzis mielismy nudny dzien. Ale czasem taki jest potrzebny, zeby nabrac siły i odpocząć.
jaewa czemu nie spisz??? Bezsenność??? Ciesze się, ze wszystko w porządeczku i dzidzia zdrowa i silna. &&&&&&&&&&&& na całą resztę ciązy. A jak tam samopoczucie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry