Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej kochana no i super że wszystko ok i że dała Ci różne lekiWitajcie Kobietki...
Sorka, że dopiero dziś odp., ale wczoraj po wizycie byłam tak padnięta, że zaraz kierunek łóżko i do rana spałam, jak zabita...
Zatem tak....
Szyjka i macica, jak najbardziej "ciążowa"Pani Dr była na prawdę delikatna, badania nie czułam wcale... dostałam jakieś czopki do d*** rozkurczowe
, luteinę oraz zastrzyki w brzunio Clexane. W sobotę kolejna wizyta - usg - byłam zaskoczona, że tak wcześnie, ale dr stwierdziła, że po Betce wnioskuje, że może być "cosik" widać... (?). Poza tym chce mi zrobić raz jeszcze krewekę na "przeciwciała kardiolip."
Czuję się dobrze....żadnych plamień...czasem jajnik mnie "zarwie", czyczki nadal bolą, a właściwie pieką...jestem happy!
hej kobiecinko ale na sówaczku i w brzusiu Ci dzidziuś pieknie rośniewitam
dlugo mnie nie bylo, ale mam mnostwo zalatwien i coraz mniej czasu.... w weekend przyjezdza rodzinka na 10 dni wiec juz w ogole bedzie jazda
gratuluje wszystkim nowym zafasolkowanym... a ciezarowkom- wytrwalosci i jak najmniej bolu![]()
milego dnia
ZIZI- fajnie,ze juz remont zakończony;-)ja tez sie lapie wszystkiego ,wiec Cie rozumiemHej Kobietki:-)
Słuchajcie, w końcu skończył się u nas remont pokoju i przedpokojuPrawie 4 tygodnie trwał
Ale jestem bardzo zadowolona, podoba mi się
Dzisiaj zakupiłam testy owulacyjne, olej z wiesiołka i tabletki castagnus:-)
Łapię się już wszystkiego.... tak bardzo chcę być mamą:-(
bedzie dobrze!!