• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kochane. :)

Maggy - ale Cię tu brakowało. :D Czekamy na zdjęcia brzuszka! :) Rany, naprawdę masz już 16 tydzień? :)

Jaewa - już Wam wklejam zdjęcie mojego Maleństwa. :) Mój Mąż też był okropnie wzruszony. :) A następne USG będę miała pewnie w okolicach 15 października, czyli hm... to będzie 15 tc. Ale w sumie nie jestem pewna, czy lekarka mi je wtedy zrobi, a najwyżej zrobi bardzo krótkie, bo Ona nie jest zwolenniczką częstych i długicz USG.

Ewelina - toś nas przetrzymała. :) No to już kciuki zaciśnięte za najbliższe USG. :D

Maleństwo 12 t 4 dc. Tylko wiercipięta z Niego straszna ;), dlatego takie rozmazane zdjęcie:

B_1 - Kopia (2).JPG

Idę do moich artykułów, bo powinnam je była rano skończyć i wysłać, a jeszcze mam trochę do dopisania... eh. Buziaki.

reklama
cześć wszystkim,

U mnie pada i pada. Humor do ... (wiadomo). 5 razy wstawałam do Karola. Ja się wykończę poprostu.
Remont w domu, bałagan i dużo pracy.
Boże daj cierpliwości duże wiadro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam was babeczki.

krakowianka, to fajnie, że z dzidzią ok. A wzruszające to jest prawda. J

Ja mam teraz mniej czasu na delektowanie się drugą ciążą, ale brzusio głaszczę, mówię do niego i mam nadzieję, że będzie mi wybaczone, że ciągle ganiam...

Witam Kochane w ten ponury dzień!!!!
EWELINKA - fajnie ze wizyta udana!!!!:tak:
MAGGY - witaj Kochana, a brzunio niech rośnie;-):-D
MAMA - nie przepracuj się!!!! ;-) BUZIOL:*
KRAKOWIANKA - dzidzia wiercioszek!!! Ale cuuudo!!!!
Ja jeszcze czekam 2 dni...ale raczej znów nici...cycolki bola bardziej niz zwykle, ale za to sluz na @...:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim,

U mnie pada i pada. Humor do ... (wiadomo). 5 razy wstawałam do Karola. Ja się wykończę poprostu.
Remont w domu, bałagan i dużo pracy.
Boże daj cierpliwości duże wiadro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam was babeczki.

krakowianka, to fajnie, że z dzidzią ok. A wzruszające to jest prawda. J

Ja mam teraz mniej czasu na delektowanie się drugą ciążą, ale brzusio głaszczę, mówię do niego i mam nadzieję, że będzie mi wybaczone, że ciągle ganiam...

niewiem czy Bóg usłyszał ale ja właśnie wysłałam Ci tone cierpliwości tone spokoju tone miłości i uśmiechu oraz tone siły - tylko wiesz troche to zajmnie nim kurier to wszystko wniesie :)

monisia mam nadzieje ze sie uda trzymam kciuki :)

hmmmmm coś mnie dziś lekko na dole pobolewa?????? mam nadzieje ze wszystko ok

jeju jak mnie boli brzuch!!! Mam nadzieję, że wszystko w porządku ... Stresa mam... Zrobiłam dzisiaj betkę - wynik w czwartek

krakowianka
- cieszę się,że wszysko w porządeczku :)

MARYLKO - ja mam co miesiac taka nadzieję,a tu @ przyłazi...Nie nastawiam sie i raczej teraz tez watpię ze sie udało....ale rozmawiałam z moim męzem, ze jak sie znów nie uda to zgodził się brać witaminki....
Niestety mam sluz taki przezroczysty jak na @ więc watpie:(
A Ty sie kochana nie przejmuj - takie ciągnięcie to w ciąży normalne!!!!
A miałas jakies objawy zanim zatestowałas????

monisia - ja nie miałam objawów i śluż też był przezroczysty
dlatego też poszłam na betę
świruję - boję się, że coś nie tak ....
przepraszam ...

Witam się i ja juz z pracy :(

Wczoraj porobiliśmy porządki - takze urlopek owocnie spedziliśmy

marylko nie martw się - pewnie macica się rozciąga to normalne

monisia - ja nie miałam objawów i śluż też był przezroczysty
dlatego też poszłam na betę
świruję - boję się, że coś nie tak ....
przepraszam ...
Dlaczego miałoby byc cos nie tak???Na pewno jest si!!!!:tak::tak::tak:
Przeciez test wyszedł pozytywny...a w ogóle to czemu robiłas dwa testy - nie było mnie i nie doczytałam....:zawstydzona/y:

reklama
MARYLKO - ja mam co miesiac taka nadzieję,a tu @ przyłazi...Nie nastawiam sie i raczej teraz tez watpię ze sie udało....ale rozmawiałam z moim męzem, ze jak sie znów nie uda to zgodził się brać witaminki....
Niestety mam sluz taki przezroczysty jak na @ więc watpie:(
A Ty sie kochana nie przejmuj - takie ciągnięcie to w ciąży normalne!!!!
A miałas jakies objawy zanim zatestowałas????
ja nie miałam żadnych objawów a cyce mnie do tej pory nie bolą - ale one mnie chyba nigdy nie bolały a szybko mi urosły bp pierwszy stanik miałam w 4 klasie podstawówki o okres pierwszy też jakos tak i ani jak mi rosły nie bolały ani nigdy przed @ -także ja jestem inna :) jedyne co to to rozpulchnienie miałam - ale odkryłam je przypadkiem i czułam że jestem troche ciaśniejsza a tak to nic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry