Ciesze się, ze wszystko juz jest okej z ewelinką, bidula pewnie sie bardzo przestraszyła ...
mama - czesc, powiedz mi prosze jak wyglada to badanie, M. się w koncu zgodził po pół roku błagania, tylko powiedział, ze osobiscie tam nie pojedzie ( mam nadzieje, ze rozumiesz co mam na mysli )
monisia- ja tam widze drugiego bladziocha, moze się udało ?! heh a objawy jakies masz kobieto ?
Chora jestem jak pies, mykam pod gorąca kąpiel w olejku do nosa ( hahahah ) zaraz wracam, aha siora mi kazałą zrobic sobie syrop pt : 6 zabków czasnku, na to cytryna wycisnieta i zalac miodem, niby ze działą jak antybiotyk - wieta coś o tym dziadostwie ?
mama - czesc, powiedz mi prosze jak wyglada to badanie, M. się w koncu zgodził po pół roku błagania, tylko powiedział, ze osobiscie tam nie pojedzie ( mam nadzieje, ze rozumiesz co mam na mysli )
monisia- ja tam widze drugiego bladziocha, moze się udało ?! heh a objawy jakies masz kobieto ?
Chora jestem jak pies, mykam pod gorąca kąpiel w olejku do nosa ( hahahah ) zaraz wracam, aha siora mi kazałą zrobic sobie syrop pt : 6 zabków czasnku, na to cytryna wycisnieta i zalac miodem, niby ze działą jak antybiotyk - wieta coś o tym dziadostwie ?
poszedl do pokoju(w klinice jest kilka wiec nikt Mu nie pukal ,zeby zwolnil) tam sa gazetki i do dziela...ze tak powiem...balam sie ,ze sie zestresuje i nie da rady,ale dal

Jak jej powiedziałam że to maleństwo to się na mnie popatrzyła jakbym jej pół rodziny zabiła i stwierdziła że chyba sobie żartuję , że za młoda (21 lat) jestem i że studia mam nie skończone i że zmarnuję sobie życie (zaszłam w ciążę po zaręczynach i z już ustaloną datą ślubu) i ty mówisz że twoja mama się wypiera bycia babcią?
Fakt Karoli zaakceptowała dopiero jak Karola już po urodzeniu miała 3 miesiące :-(
....Powiedzcie mi co o tym myslicie????