• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie ;)
Mama - trzymam kciuki :))
Ewelinko - Cieszę się, że wszystko ok, wypoczywaj :*
Monisia - Kreseczki są, czekaj do @ i powtórz, z porannego najlepiej :)

Ja załapałam doła... straciłam dziś pracę..
Trochę się cieszę, odpocznę z 2 tyg, zawsze dalej w ciąży będę i bliżej bezpiecznego czasu a potem znajdę inną :)
Steve zapowiedział, że wystawi mi dobre referencje, bo dobrym pracownikiem byłam, chociaż tyle..

reklama
No właśnie, przygotowania...
A ja właśnie chciałabym być już w ciąży.....
Mamy pewne problemy w firmie i sądziłam że szef zmniejszy mi wypłatę, a się okazało ze dostałam podwyżkę i trochę więcej pracy mi doszło, Mój mąż się śmieje i mówi ze jak takie moje przeczucia to nam się bliźniaki urodzą, bo teraz mówię że nie bedziemy mieli dzieci kiedy mam doła.....

creat współczuje z powodu pracy. tak to w tym życiu jest, że zawsze pod górkę.
Ewelina trzymam kciukasy, wiem co przeżywasz... niestety. ale życzę Ci spokoju i wiary!
monisia wytrzymaj do terminu ;) powodzonka

Oj musisz być dobrej myśli, najczęściej dzieciątko przychodzi niespodziewanie :))
Szykuj siebie i męża do staranek :D
A z pracą sobie na pewno poradzisz... tym się nie martw.

mlodam - nie załamuję się, bo teraz jest taki okres, że na pewno znajdę zaraz kolejną, potrzebują tak naprawdę wszędzie...
Zaczynam już widzieć plusy w tej stracie :))

Witam wieczornie kochane.
Ewelka bardzo Ci współczuję i trzymam kciukasy aż sinieją kostki Całą reszte witam i informuje, ze u mnie szał w pracy i męczę sie okropnie. Mam nadzieje, ze nie ma dziś innych złuych info na bb. A może sa jakies dobre,

creat no to dobrze :) skoro mówisz, że znaleść to nie problem, powodzonka w szukaniu :)

cześć Wisienka!!! kochana mysle o tobie często!!! wczoraj sie przestraszyłam... masz jutro czas?

bede uciekac do miłego, udanego wieczorku. brykam do męża :))) papatki

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry