• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zniknęłam bo jednak pojechałam do dentysty bo jakby mnie zaczęło bydle boleć kiedy będzie gabinet nie czynny to bym chyba wszystkie zęby zjadła :dry:

Szczęśliwa - hej :-D

monisia - ja Emilii w ogóle nie czułam - zero objawów do 6 tygodnia :-p

Spadam robić knedle z truskawkami bo coś mnie w sklepie złapało :-p

Witam się z Wami :)
zaglądłam na chwilkę bo obiadek muszę robić :)

Własnie zauwazyłam ze nie ma jeszcze Czerwcówek:-DCzyli jak cos bedę pierwszą Czerwcową Mamą:tak::-D;-)
Mam nadzieje ze bedzie si!!!!

ja mam wg kalkulatora termin na początek czerwca :)

i odebrałam wynik bety - 544 mIU/ml

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami :)
zaglądłam na chwilkę bo obiadek muszę robić :)

ja mam wg kalkulatora termin na początek czerwca :)

i odebrałam wynik bety - 544 mIU/ml
MAJECZKO _ super, to zakładaj Czerwcówki a ja jutro dołacze!!!!
Wiem ze mnie zabijecie, ale byłam w Rossmanie i nie mogłam się oprzec...testy były na promocji i kupiłam 2, no i jeden mam zamiar zrobić jeszcze dzisaj wieczorkiem....

ja dziś powtórzyłam test, bo jutro termin @ i jestem pewna, że jest wiarygodny. no więc, w miejscu gdzie powinna być druga kreska pojawiła się jedynie bezczelna i okrutna biel :-( więc z moim dołkiem schowanym w serduchu żegnam się z wami na jakiś maks. tydzień, bo nie będzie od jutra "łączności", a nie wiem kiedy dostaniemy nowy przekaz.

życzę miłego weekedu, pozytywnych testowań i spełnienia całej reszty waszych starań i pragnień.

pa pa

reklama
Sorbuś - tylko wiesz co jest najgorsze że znów mi siedzi zmiana tego imienia :(:(:(.... Na Kuba Kacper :) ehhh i bądź tu mądry ..... a jak ty sie czujesz ??

ja się czuje bardzo dobrze - i ciesze sie ze dzidzius zdrowy - mam nadzieje ze bedzie ok juz zawsze :)
Co do imienia Maja miałą byc Oliwia chyba do konca 8 miesiaca a potem nam sie odmieniło :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry