Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz mnie spojenie boli
Tak się tylko zastanawiam jak ja do tego stycznia dociągnę
A na dodatek ten założony tlenek tak mnie wpienia
Staram się tam jęzorem nie dłubać ale to silniejsze ode mnie 
Tylko powiem Ci szczerze że ja wolałabym czekać dłużej - nawet te 4 lata starań a nie mieć tych sześciu aniołków 

od razu usłyszysz serducho a nie info że na usg nic nie widać a badanie fizykalne w normie
Moje dziecię chyba usnęło w salonie bo coś za cicho jest od jakiegoś czasu 
I tak ją jeszcze moja obrona czeka więc
A nic nie umiem na obronę więc pewnie fiknę przed salą
A mdlałam już nie raz w tej ciąży więc się nie martwię
W wakacje połowa moich wypraw po zakupy tak się kończyła
A czy było ciężko - było ale czas leci do przodu i trzeba właśnie w tym kierunku patrzeć a nie wstecz

Z Zuzą poszłam w 4 tyg i mój gin od razu pokazał mi fasolke i powiedział ze jest ciąza i ze wszystko si!!!! Ale zobacze moze faktycznie poczekam i pójde za 3 tyg...wiesz ja z tych niecierpliwych jestem...chcę wiedziec już i teraz hihihimonisia - poczekaj już do tego 7 tygodnia z wizytąod razu usłyszysz serducho a nie info że na usg nic nie widać a badanie fizykalne w normie
![]()
![]()
Nie - spaghetti to ja mogę normalnie zrobić a nie jak M wraca po dwóch dniach nieobecnościMoje dziecię chyba usnęło w salonie bo coś za cicho jest od jakiegoś czasu
kyra - oj trochę stresu Emilii nie zaszkodziI tak ją jeszcze moja obrona czeka więc
A nic nie umiem na obronę więc pewnie fiknę przed salą
A mdlałam już nie raz w tej ciąży więc się nie martwię
W wakacje połowa moich wypraw po zakupy tak się kończyła
A czy było ciężko - było ale czas leci do przodu i trzeba właśnie w tym kierunku patrzeć a nie wstecz
![]()
Idę młodą przenieść na wyrko![]()