• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia jak masz robic wieczorem to rób teraz :) ty jesteś tak niecierpliwa jak ja :)

buniu tulam cie

No własnie zrobiłam..i tak jak myslałam..jak zwykle bladzioch hahaha...
Zdjęcie275.jpg
A gdzie te Czerwcówki???? Nie mogę znajść hihi

reklama
monia no bladzioch bladzioch ale może ty już tak masz jak chcesz to sikne za ciebie :) mi dwa grubasy wychodziły o każdej porze :) i dzień przed terminem :) najważniejsze że nie znika tylko jest :) - tak myśle :)

monia no bladzioch bladzioch ale może ty już tak masz jak chcesz to sikne za ciebie :) mi dwa grubasy wychodziły o każdej porze :) i dzień przed terminem :) najważniejsze że nie znika tylko jest :) - tak myśle :)
Kochana z Zuza dzień po terminie miałam bladziocha.... Ale ta teraz zdecydowanie wyrazniejsza niz wczorajsze:) Mysle ze jutro z rannego sikacza bedzie wyrazniejsza, ale cudów sie nie spodziewajcie, taka moja uroda hihihi

No własnie zrobiłam..i tak jak myslałam..jak zwykle bladzioch hahaha...
Zobacz załącznik 288197
A gdzie te Czerwcówki???? Nie mogę znajść hihi

monisia2505 Dzieki Tobie producent testów ciążowych ma swój złoty okres:-)nie wspominajac o dystrybutorze czy aptece:-D
Ale tak na poważnie to i mój termin @ też wypada na jutro,ale jakos nie moge sie zdecydowac na test.Podchodze do niego od dwoch dni najpier rano pozniej w ciagu dnia ,wyciagam go ladnie z szufladki w lazience ogladam po to tylko zeby go schowac z powrotem.
Mysle ze lepiej zyc w niepewnosci ,i tej małej nadzieji niż zbyt wczesnie zobaczyc tą tylko jedna okropna kreche.Taka ze mnie pesymistka.
No ale Tobie juz powolutku moge pogratulowac,nie ja pierwsza.

monisia2505 Dzieki Tobie producent testów ciążowych ma swój złoty okres:-)nie wspominajac o dystrybutorze czy aptece:-D
Ale tak na poważnie to i mój termin @ też wypada na jutro,ale jakos nie moge sie zdecydowac na test.Podchodze do niego od dwoch dni najpier rano pozniej w ciagu dnia ,wyciagam go ladnie z szufladki w lazience ogladam po to tylko zeby go schowac z powrotem.
Mysle ze lepiej zyc w niepewnosci ,i tej małej nadzieji niż zbyt wczesnie zobaczyc tą tylko jedna okropna kreche.Taka ze mnie pesymistka.
No ale Tobie juz powolutku moge pogratulowac,nie ja pierwsza.
No pewnie, a co im bede żałowac:-D Niech maja tez jakies profity z mojej radoci;-):-D;-)
Ja tez bym zrobiła dopiero jutro, ale miałam przeczucie no i objawy!!!:tak:
Za Ciebie &&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję wszystkim, którym udało się zajść w ciążę :)) Czekam, żeby dołączyć! Chciałabym bardzo urodzić w lipcu, żeby jeszcze skorzystać z wakacyjnego słoneczka. Maciusia urodziłam w styczniu i w sumie było w porządku - ale przez to, że nie mogłam za bardzo wychodzić z domu to miałam depresję. Lepiej było od wiosny - wtedy spacerowałam po kilka godzin i to było super.

MAJECZKO - dziewczyny mnie tak zbily z tropu, ze sama się boje i czekam do jutra....W sumie czuje ze jestem w ciązy no i 3 testy wyszły pozytywnie, ale jednak mam teraz jakies obawy delikatne i chciałabym zeby juz było jutro rano i formalnosci stało sie zadość!!!!!
Narazie lecę spać..Zuzu przysneła i idę sie położyć..jak wstane to wróce do was!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry