reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u mnie nic ciekawego, zwykly dzien kury domowej:-)bylysmy z Iwusia na spacerze i na zakupach, tylko ze teraz mi sie przestawilo ze wole kupic cos malej zamiast sobie. ty tez tak masz?

Tak mam i to często:)
Jak idę na zakupy to nie myślę o sobie tak jak o dziecku i wszystko mi się podoba no ale o sobie też nie zapominam czasami mam taki dzień że biorę kartę do bankomatu i idę na "moje" zakupy hehe:)

reklama
no to ja tez tak mam :-) ale praktycznie codziennie wychodzimy na dwor i codziennie jej cos kupie , chociaz gryzak ale zawsze. taka obsesja:-)

Wiolka wiem,ze takie budzenie jest slodkie :) ale moze wytrzymam
Wiolka, moja sis tez tak mowi, ze mysli zawsze o dzieciach, co by tu kupic i w ogole. A kupowanie rzeczy takiej malej istotce musi byc slodkie hy? Jak nieraz patrze na te malenkie ciuszki to juz bym chciala wlasne dziecko

WIOLK- A dla Malej gotujesz sama czy sloiczki kupujesz???ja gotowalam sama -chcesz to Ci napisze jak ja to robilam

mama mi napisz KONIECZNIE prosze:)
bo aj w 60% sloiczki a w 40% gotuje
ale gotuje 2-3 te same obiadki no i teraz zonk bo przez problem z elektryka mi moj baby cook wysiadl a bylo zdrowe jedzonko na parze... i dobra dla wieku ilosc miesa wychhodzil juz gotowy sloiczek 200G... a teraz sie gubie, wczoraj robilam nowy i poldusiowi nie samkowal... a reczny mikser ( taki dlugi) zle zmielil miecho...

Josephine, mama pisala jak robila jedzonko dla dzieci. Pare stron wczesniej poszukaj :)

Josephine, mama pisala jak robila jedzonko dla dzieci. Pare stron wczesniej poszukaj :)

juz widzialami odwoluje!!!!
wiolka ja tez tak mam : teraz juz tylko raz na jakis czas, kilka dni, tydzien, ale kiedys ti synkowi codziennie cos przytargalam ze sklepu
teraz juz zaczyna rozumiec, jak ktos otwiera paczke/ zdziera papier od prezentu to rzuca wszystko i leci : kumla juz ze to cod dla niego
a czym blizej poltora roku-2 lat tym bardziej trzeba uwazac zeby za bardzo nie rozpiescic
2 lata chyba taki krytyczny wiek
no i na poczatku nic sobie nie kupowalam, ale powoli mijala ta onsesja "tylko dziecko" i wychodzilam ze sklepu z czyms dla niego i dla mnie, a teraz juz anwet mi sie zdarza z 3 ciuchami dla mnie i niczym dla poldusia hehehehehehe
no ale oczywiscie i tak go rozpieszczamy W MIARE ROZSADNIE ;)

dziewczyny ja spadam :) maz w pracy jeszcze ... wyjechal o 6h45 i dopiero o 23h20 wroci... ciezkie miesiace nas czekaja...on praca? JA moje studia
ale mam andzieje ze wszystko bedzie ok i wysilek sie oplaci
a wtedy juz sobie odbijemy we wakacje i o ile nie bede miala obrony we wrzesniu badz nie daj boze powtorki roku, to przez caly nastepny rok
bede odpoczywac zajmowac sie domem, rodzinka i szykowac organizm do dzidzi :)))))
i jak wszystko bedzie ok to po tym zmeczeniu (jetsesmy naparwde padnieci a to dopiero poczatek... ciezkie 3-4 mc-e przed nami...) to wybierzemy sie na fajne wakacje w sierpniu i gdzies bardzo daleko w grudniu zeby umknac zimie :)
mam juz takie swoje ciche plany ale narazie wole sie nie nastawiac, musze najpierw zdac ten rok!

kolorowych wszystkim zycze papapapapapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
własnie nawet mnie nie zbadali a juz chcieli mnie położyć na oddział bo powiedziała ze badań samych nie robią trzeba sie położyc na odddział to ja nie chciałam po co mam sie darmo stresowac jak moj mąz usłyszał ze chcą mnienpołzyc na odddział to strasznie sie zdenerwował i miał w oczach łzy

kochanego masz tego mężulka naprawde, pewno lepiej czasem zapłacic i mieć badanie a nie połozą Cie i badanie i tak dziś by Ci pewnie dopiero zrobil i to nie wiadomo o której , eh ta nasza służba zdrowia

co do piekarników to ja tez mam gazowy :) i on jest najlepszy słyszałam że te elektryczne ciężko ustawić i wogule nie za bardzo :(

Agniesiu: STO LAT STO LAT STO LAT i fasolki pod koniec wakacji :):) i czego tam sobie tylko wymazysz :)

ha ha ha a ja dziś pierwsza byłam :):) a gdzie reszta????:-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry