reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAryla, będzie dobrze. Jak będziemy mieć swoje fasolki wszystkie to pewnie coś u Ciebie kupimy :-) więc razem będziemy pracować nad Twoją dobrą sprzedażą :zawstydzona/y: :tak: Ja też jeszcze kawy nie piłam
Mama99, u mnie mam nadzieję wiosna tuż, tuż. Słoneczko pięknie świeci, aż chce się życ :-)
Wiolka, faktycznie mama99 ma rację. Mówią, że lepiej jak dziecko je częściej a w mniejszych ilościach. A na pewno Iwonka nie jest przyzwyczajona do takich pokarmów i dlatego pluje, z czasem pewnie zacznie lubić no ale pomału, pomału i już :-)
Wiolka, nie wiem co z tą mamą. Ostatnio mnie sprawdza, krzyżuje plany, robi tak jakby na złość. Jeśli faktycznie źle sie czuje to uwierzę, a jeśli to ściema to nie. Może chciała mi na złość robić. Aj, mieliśmy jeszcze pojeździć troszkę po mieście, a tu wstaliśmy, szybko śniadanko i do domu :wściekła/y: wrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam mama99:-) jak mija dzionek? dolegliwosci nadal sie utrzymuja? bo ja tu kciuki trzymam zeby fasolka byla

witaj PYSIA;-)WIOLKA- mozliwe,ze Iwa najlepiej czuje sie przy piersi i najbardziej samkuje Jej Twoje mleczko-tylko sie cieszyc:tak:ale fajnie,ze probuje nowych pokarmow i konsystencji-dawaj Jej tyle ile Ci spokojnie zje bo jak bedziesz Ja zmuszac to efekt będzie odwrotny:baffled:dlatego jak zaczyna sie wiercic to wiecej Jaj nie dawaj;-)a na dzis moze zrob Jej obiadek , malego ziemniaczka,pol marchewki,pol pietruszki i udotuj jajko na twaddo i dodaj pol zoltka i na koniec lyzeczke masla i odrobinke soli i zmiksuj,albo mocno rozetrzyj widelcem na papce-acha ja lalam tyle wody do rondelka,zeby przykrylo warzywa i potem miksowala z ta woda ktora zostal(A BYLO JEJ MALO),przez to zupka byla bardziej plynna:tak:a ile masz pokoi jesli mozna spytac??
tu w irlandii wynajmujemy mieszkanie , trzy pokoje, kuchnia , dwie lazienki a w polsce bedziemy mieszkac w domu ktory ma 4 pokoje , kuchnia i lazienka ale narzie bedziemy remontowac tylko dwa pokoje a pozostale z czasem.
pysia i mama99 pewnie macie racje i niepotrzebnie sie martwie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć może masz i racje ,, nadal tak sie czuję ale mam jeszcze do @ 7 dni . a wczoraj się uśmiałam bo naleciało mnie podczas zakupów na kotlety z ryby , i kupiłam rybkę wieczorkirm nasmarzyłam kotlecików , żeby było śmieszniej to jeszcze paprykarz zakupiłam . mój m... śmiał się jak niewiem ,... u mnie dziś mały remoncik ,malujemy pokojk córci , bo po dwóch latach ,,szok brudno , łapek na ścianach ochcooo ,,, .

a tak wogóle śiedzę na allegro i szuka sobie jakiejś fajnej torebki , coś w kształcie kuferka , tylko nie za duża bo nie lubię takich dużych.. może znacie jakąś ciekawą stronę

Wiolka, czemu się boisz przeprowadzki? Tam pewnie życie jest lepsze niż u nas, prawda?
A ile już tam jesteście, jeśli mogę wiedzieć? ;-)

WIOLKA-PYTALAM O POKOJE bo ja w taka pogode jak dzis-u mnie bardzo wieje i zimno brrrr:dry:nie wychodzilam z maluchami,a jak chcialam,zeby pospaly na swierzym powietrzu(a Ty piszesz ,ze Mala na powietrzu ladnie Ci spi)to moze zrob tak ja ja robilam-zakręć kaloryfer w 1 pokoju uchyl okno,nakarm Mala piersia-ubierz w kombinezon i albo do wózka w tym pokoju albo do lóżeczka i przykryć kolderką-ja kladlam do lóżeczka-nie ma obawy,ze Ci Mala przewieje a zawsze to spi w chlodnym i troszke sie hartuje-a Ty...masz cas dla siebie:-)-nie marzniesz i mozesz cos w domu zrobic lub poprostu popisac z nami-sprobuj,moze u Ciebie tez sie sprawdzi-ja w zimne lub deszczowe dni tak robilam-super sprawa:tak:MAMA99-witam!!;)))

hej dziewczęta:-)
agnieszka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:tak::-)
wiola nie martw się,mała się przyzwyczai do nowego jedzonka,tylko powolutku:tak:.zresztą nie masz się o co martwić,przecież waży ładnie:-)
mama99 ale masz zachcianki:tak::-),paprykarza to ja daaawno nie jadłam
pysia co ta Twoja mamuśka taka złośliwa jest???mam nadzieję,że jej przejdzie i da Ci spokój:tak:
marylka oczywiście trzymam kciuki za ogromny utarg:tak::-)
ciekawe jak tam pyzunia.mam nadzieję,że wszystko ok...

reklama
BIBINKA-hejka:tak: WIOLKA-spisalam sobie Twojego maila i póżniej wyślie jeszcze kilka przepisów;-)PYSIA-ach te mamy nieraz:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry