monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ale Tusenfryd zrobiła 10 a ja 25...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a u mnie szalu nie ma -mam pecherzyk 19mm w lewym ,mamy dzialac,ale...endo mam cienki bo 6mm i lipa...podzialam ,ale za tydzien jak u niego vede zobaczyc czy pekl porozmawiamy o inseminacji..Nie dziękuje, bo chciałabym żeby i nam się w końcu udało...
Dziewczyny, pokazując brzuszek (13 tc) wysyłam Wszystkim Wam Starającym Się fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie poddawajcie się. :*
Zobacz załącznik 288282
Dziewczyny dziś nie dam rady nic pisać ,to wszytko z nerwów. Jutro o 9 wizyta, pewnie nocka nieprzespana będzie. Proszę trzymajcie kciuki.
Hej
Mam 29 d.c. i @ dalej nie ma....
Jejku mam teraz nadzieję że szok. Załamką będzie jak @ jednak przyjdzie...
A jak nie przyjdzie to w ktory dzień najlepiej zatestować?
Ktoś was chciał pozdrowić bo mnie zdrowo kopie![]()
Cześć dziewczynki. Nawet nie wiecie ile zajęło mi przebrnięcie przez to co nasmarowałyście.
Monisia i Sorbuś - nie obrażajcie się, bo nie ma o co. Monisia powinnaś zrozumieć, że wszystko wynika z troski. Chyba nie chciałabyś być w sytuacji jaką Mama przeżyła. Sorbuś a ty nie denerwuj się tak mocno. Dzidzi się to może nie spodobać.
Swoją drogą Mama pochwal się jak wyniki. Z tego co pamiętam dzisiaj odbieracie.
Ja dzisiaj mam 23 dc więc jutro @ powinna przyjść. Oby nie.
tusenfryd18 gratulacje!!!
ewelinko trzymam kciuki wiesz o tym...
monisia i za Ciebie bo czuje ,że to to...
mamuś jak wyniki?
bunia a nóż widelec cholera się uda? Kurdę bardzo bym chciała.
Za wszystkie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by się udało!!!
A ja od wczoraj w własnym łóżku :-)
Plamienie poszło w cholerę jasną ,ale zero przytulanek już raczej do końca :-(
No i oszczędny tryb życia ,oraz raz w tyg zastrzyk dla profilaktyki ,a 20go wizyta u Gina.
To tyle u mnie.
KRZYSIEŃKO dziekuje z całego serca!!!!!! Za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&!!!!!!!!!! No i jak najszczerzej potrafię dołaczam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MONISIA- gratuluje slodziaku !!!!będziesz mamusią po raz drugi!!! zostawiasz mnie sama...razem walczylysmy i Tobie w koncu sie udalo!!!super-przeslij troche fluidkow potrzebującej
dziewczynki-wyniki Tom bedzie miala prawdopodobnie popoludniua u mnie szalu nie ma -mam pecherzyk 19mm w lewym ,mamy dzialac,ale...endo mam cienki bo 6mm i lipa...podzialam ,ale za tydzien jak u niego vede zobaczyc czy pekl porozmawiamy o inseminacji..
pozdrawiam!!
Więc studiowaliśmy razem
Teraz on będzie miał to szkolenie a od października ja idę na uzupełniające magisterium. A potem jak dzieciaki pójdą do przedszkola/szkoły a ja do pracy to M idzie na podyplomowy roczny a potem razem na doktoranckie - więc w wieku 31-33 zakończę karierę studencką
W sumie oboje informatycy więc razem się uczyć będziemy
A w ogóle to nie wiem czy równocześnie z magisterką nie zacznę ekonomii bo mnie coś korci
Oj wieczna studentka ze mnie
Ale ja uwielbiam studia
A dziecko/dzieci wcale mi w tym nie przeszkadzają wręcz odwrotnie 

No to dawaj termin i dodajemy do listy 

dzieki!!! I widzisz tak jak mówiłam u mnie zawsze na poczatku bledzioch!!!!