Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przepiękny masz yen brzucholekKtoś was chciał pozdrowić bo mnie zdrowo kopie![]()
ojjj bidulko tulam mocnoCześć Dziewczynki
Widzę że niemiło było trochę wczorajAle mam nadzieję że juz dzis humorki lepsze
Monisia mam nadzieję że dziś wkleisz kolejny test i kreski będa piękniejsze i będziemy Ci przez kilka następnych stron gratulować)
Sorbek każdy ma czasem zły dzieńDobrze że juz lepiej
)
A z meżem to niefajnieJa pamiętam jak mój kiedys pracował w warszawie i byl w domu tylko na weekendy... Koszmar...
Sol Tobie też bidulko współczuję zapracowanego męża... Ale czasem niestety tak jest że coś za coś...
Krolowafal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja się właśnie dowiedziałam że zmieniam pokój(Będę siedziała z takimi plotkarami których strasznie nie lubię
(((((
to super że już lepiej sie czujesztusenfryd18 gratulacje!!!
ewelinko trzymam kciuki wiesz o tym...
monisia i za Ciebie bo czuje ,że to to...
mamuś jak wyniki?
bunia a nóż widelec cholera się uda? Kurdę bardzo bym chciała.
Za wszystkie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by się udało!!!
A ja od wczoraj w własnym łóżku :-)
Plamienie poszło w cholerę jasną ,ale zero przytulanek już raczej do końca :-(
No i oszczędny tryb życia ,oraz raz w tyg zastrzyk dla profilaktyki ,a 20go wizyta u Gina.
To tyle u mnie.
Sorbuś zaczęła z kluskami śląskimi 
No i jeszcze Emila mnie kopie dokąd tatuś wrócił a Karola żyć nie daje taka się przylepa nagle zrobiła
Ale całkiem dobrze zniosła dzisiaj powrót taty - obyło się bez fochów :-)

Jeśli o którjeś zapomniałam to przepraszam i równieżwitam
:-)
PSZCZÓŁKA - proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sol brzusio śliczny, niech dalej rośnie :-) pogłaskaj brzusio ode mnie:-)
Monisia Tusenfryd18 GRATULACJE!!!
Mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki Toma, daj znać ok? :-)
Marcepanek jak dobrze, ze już jesteś w domku w swoim łóżeczku:-) trzymaj się zdrowo i uważaj na siebie
Monia Majqa Kyra Marylka Raspberrys Zapmarta Witajcie!!!Jeśli o którjeś zapomniałam to przepraszam i równieżwitam
:-)
Create Witaj Kochana, dobrze, ze czujesz się lepiej :-) Oby Wam się lepiej mieszkało na nowym miejscu, tylko pamiętaj - nie przemeczaj sie przy porządkach ;-)
Ja też proszę o fluidki :-)![]()