Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widzę, ze u Was nie długo święto, bo córcia skończy 4 latka :-) będzie torcik i przyjęcie?
Smaczki Cię łapią? :-)Tak Kochana bedzie imprezkaDzięki MonisiaA widzę, ze u Was nie długo święto, bo córcia skończy 4 latka :-) będzie torcik i przyjęcie?
Ale się tu cicho zrobiło.
Smacznego MarylkoSmaczki Cię łapią? :-)
...bo Ty wrzucałaś zdjęcie po 22:00, a ja przed.Tylko ta bluzka za bardzo zasłaniała![]()
Wisieńka - rozbroiłaś mnie....moje oreczki wielorybeczki.

, a masz jakieś zachcianki? Będziesz robić betkę?Zachcianki ???....mam jak w pierwszej ciązy ...ogórki kiszoneKrakowianka witaj :-) Bardzo ładny brzusio masz
Monisia na pewno córeczka się ucieszy :-) A na spagetti to mi narobiłaś ochoty, tak dawno już nie jadłam mniam mniam, a masz jakieś zachcianki? Będziesz robić betkę?
Juz dzisz szamałam na sniadanko!!!!!
A spagetti..prosze - częstuje!!!!
;-)
W pierwszej ciązy nawet nie wiedziałam ze jest takie badanie i nie robiłam bety...mysle ze teraz tez nie bede robic!!! jak pójde na pierwsza wizyte to lekarz powie czy wszystko si!!!!no chyba a po mięcho jeszcze nie doszła ale chyba zaraz wyjdeDzięki MonisiaA widzę, ze u Was nie długo święto, bo córcia skończy 4 latka :-) będzie torcik i przyjęcie?
Ale się tu cicho zrobiło.
Smacznego MarylkoSmaczki Cię łapią? :-)