• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol pewno masz racje ale z telefonem poczekam do wizyty jutrzejszej :) i wtedy w poniedziałek zadzwonie do tej babki co mnie ubezpieczała i zapytam

nic mi sie niechce, jedyne co to mogła bym mieso jeść tonami najlepiej z grila i chyba zaraz skocze po takie ehhhhhhhhhhhhhh

reklama
Dzięki Monisia :-D A widzę, ze u Was nie długo święto, bo córcia skończy 4 latka :-) będzie torcik i przyjęcie?

Ale się tu cicho zrobiło.

Smacznego Marylko :-D Smaczki Cię łapią? :-)

Dzięki Monisia :-D A widzę, ze u Was nie długo święto, bo córcia skończy 4 latka :-) będzie torcik i przyjęcie?

Tak Kochana bedzie imprezka:) I torcik i balony....
W ogóle ostatnio na naszym watku ucichło....
A mnie wczoraj naszło na spagetti i sobie oczywiscie zrobiłam:) Wlasnie wszamałam obiadek..mniammm...

Witajcie :)

Monisia, no to już oficjalne GRATULACJE! :)

Tusenfryd - gratulacje i dla Ciebie. :)

Tylko ta bluzka za bardzo zasłaniała :-p
...bo Ty wrzucałaś zdjęcie po 22:00, a ja przed. :P ;)

...moje oreczki wielorybeczki.
Wisieńka - rozbroiłaś mnie. :D :D :D

Nagapalma - Ty też się doczekasz, zobaczysz. :*

Marcepanek - dobrze, że jesteś już w domku. :)

Mama - skoro jest pęcherzyk - jest szansa. :) Kciuki! I za wyniki badań Męża też.

Create - powodzenia w przeprowadzce. :) No i wracaj do nas szybko.

Krakowianka witaj :-) Bardzo ładny brzusio masz :-D:tak:

Monisia na pewno córeczka się ucieszy :-) A na spagetti to mi narobiłaś ochoty, tak dawno już nie jadłam mniam mniam :-p, a masz jakieś zachcianki? Będziesz robić betkę?

Krakowianka witaj :-) Bardzo ładny brzusio masz :-D:tak:

Monisia na pewno córeczka się ucieszy :-) A na spagetti to mi narobiłaś ochoty, tak dawno już nie jadłam mniam mniam :-p, a masz jakieś zachcianki? Będziesz robić betkę?
Zachcianki ???....mam jak w pierwszej ciązy ...ogórki kiszone:-D Juz dzisz szamałam na sniadanko!!!!!:tak:A spagetti..prosze - częstuje!!!!:tak:;-):tak:W pierwszej ciązy nawet nie wiedziałam ze jest takie badanie i nie robiłam bety...mysle ze teraz tez nie bede robic!!! jak pójde na pierwsza wizyte to lekarz powie czy wszystko si!!!!

no chyba a po mięcho jeszcze nie doszła ale chyba zaraz wyjde :)

monia ja tez bety nie robiłam tylko czekam do jutrzejszej wizyty :) ale zleciały te dwa tygodnie :)

W sumie ja też w pierwszej ciaży nie robiłam. Fakt, że lekarz powie co i jak, przecież już w szóstym tyg. widać pęcherzyk :-D

Maryla - no to ja Ci zazdroszczę z tymi zachciankami na mięso, bo ja od początku ciąży może z 10 razy zjadłam. Po prostu tylko czasem udaje mi się zmusić. Nadrabiam rybami - śledź, makrela, dorsz... Tyle mogę. :]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry