• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No Dziewczyny Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Teraz za Nas trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam ZIZI &&&&&&&&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARYLKA - pamietaj - po jutrzejszej wizycie zdaj mi relacje to bede wiedziała jak najlepiej wybrac sie do gina :)Ale mysle ze polecę za tydzien w piatek:)

reklama
Monisia gratulacje :-) W końcu i ty się doczekałaś :tak::-)

Marcepanku witaj w domu :-):tak:

Krakowianko spory brzuszek, nie wygląda już jak nie strawność tylko regularna ciąża :-)

Majqa nie miałam okazji i tobie pogratulować :tak::-)

Trzymam kciuki za staraczki-weteranki, walczcie dziewczyny, walczcie bo warto!

Co u Ewci i Eweliny?

Sol - ja już mam magisterkę ciurkiem robiłam :) ale mój młodszy ode mnie jak skonczył technikum za n iedługo sie pobraliśmy i teraz mu się zachciało - pewnie kiedys zrobi ale jak juz dzieciaki troszke dorosną

mamusia - ty wiesz kochana ...

monisia gratuluję już oficjalnie :)

krakowianka ja tez nie mogłam mięsa wcale ani przy Mai ani teraz przy Pati ( podobno tak jest na dziewczynkę)- nie martw sie uzupełniaj żelazo fasolką i tym podobnymi warzywkami i rybami oczywiście

Ostatnia edycja:
Sol - ja już mam magisterkę ciurkiem robiłam :) ale mój młodszy ode mnie jak skonczył technikum za n iedługo sie pobraliśmy i teraz mu się zachciało - pewnie kiedys zrobi ale jak juz dzieciaki troszke dorosną

mamusia - ty wiesz kochana ...

monisia gratuluję już oficjalnie :)
SORBUŚ - mam nadzieje ze dzis masz lepszy dzien!!! U mnie wczoraj tez hormony zadziałały i emocje!!!! mam nadzieje ze juz jest si!!!!
Mam pytanie - jak myslcie, na wtorek mam umówiona wizyte u fryzjera - pasemka, moge robić ???- mam juz mega odrosty :((((

sorbus - też bym już magisterkę kończyła ale mojej matce się zachciało żebym zrobiła technika farmacji po maturze więc zrobiłam a dopiero potem poszłam na wymarzone studia więc 2 lata w plecy miałam :dry: ale nie żałuję :-)

M już w drodze do pracy, Karola dostała obiad więc zaraz spadamy po moje wyniki do laboratorium :tak: Tylko spróbuję ściągnąć moją mamę żeby poszła z nami :tak:

Włąśnei się przenoszę.....
Na dzień dobry powitało mnie ignorowanie:((
I jeszcze zrobiłam z siebei idiotkę bo się popłakałam jak mi dyrektorka zaczęła mówic że to tylko na chwilę....

No to robie te zapowiedziane kluchy śląskie:) i jeszcze zupę brokułową sobie wymyśliłam:)
A do mnie właśnie przyszła ta...@... czyli już niedługo nowe staranka:)może w pażdzierniku się uda?

Maryla - no to ja Ci zazdroszczę z tymi zachciankami na mięso, bo ja od początku ciąży może z 10 razy zjadłam. Po prostu tylko czasem udaje mi się zmusić. Nadrabiam rybami - śledź, makrela, dorsz... Tyle mogę. :]
czy ja mam zachcianki z powodu ciąży ?? nie wiem bo ja zawsze bardzo lubiałam mięso i musze je często jeść bo inaczej mam taką chcice na mieso jak nie wiem - ni dla mnie sałatki i żółty ser :) ale już pochłonełam i byłooooooo pryszne :)
Trzymam ZIZI &&&&&&&&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARYLKA - pamietaj - po jutrzejszej wizycie zdaj mi relacje to bede wiedziała jak najlepiej wybrac sie do gina :)Ale mysle ze polecę za tydzien w piatek:)
wizyte mam na 9:15 więc jak wróce to napewno zasiąde do kompa i napisze co i jak :)
SORBUŚ - mam nadzieje ze dzis masz lepszy dzien!!! U mnie wczoraj tez hormony zadziałały i emocje!!!! mam nadzieje ze juz jest si!!!!
Mam pytanie - jak myslcie, na wtorek mam umówiona wizyte u fryzjera - pasemka, moge robić ???- mam juz mega odrosty :((((
myśle że spokojnie :) ty tylko zabobon - według mnie :)
Włąśnei się przenoszę.....
Na dzień dobry powitało mnie ignorowanie:((
I jeszcze zrobiłam z siebei idiotkę bo się popłakałam jak mi dyrektorka zaczęła mówic że to tylko na chwilę....
tulam Cie skarbie mam nadzieje że szybko sie wyprowadzisz od tych wstrętnych bab tulammmmmmmmmmm
No to robie te zapowiedziane kluchy śląskie:) i jeszcze zupę brokułową sobie wymyśliłam:)
A do mnie właśnie przyszła ta...@... czyli już niedługo nowe staranka:)może w pażdzierniku się uda?
przykro mi ale błagam nie pisz już o jedzeniu bo napchałam sie jak nie wiem ale jak czytam o jedzeniu to głowa i oczy by chciały ale tyłek już nie pomieści :)

reklama
Dzięki...
Ale mi się poprostu ryczeć chce... One sa okropne, naprawdę.
A przeniesienie to za jakies pól roku:(( O ile tyle wytrzymam.
Przepraszam ale nie mam weny odpisywać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry