M
musia05
Gość
Szczęśliwa już nie duzo Ci zostało
Kubus Ci wynagrodzi cały ten trud 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

monisia - luteina działa w ciąży tak jak organizm tego potrzebujeJak odstawisz to nic się złego nie stanie - plamienia nie będzie bo hormony ciążowe je zablokują
Przy niedoborze lutealnym (1 na 100 kobiet) jest ona wskazana bo utrzymuje niejako poziom tego hormonu ale normalnie nie przeszkadza i nie koniecznie musi pomagać - jeśli poziom progesteronu jest odpowiedni - organizm luteinę po prostu olewa :-) A w kolejnych ciążach jak ja sobie poczytałam to wszelkie odczucia mogą być wyraźniejsze niż w pierwszej bo w pierwszej ciąży nie zwraca się na nie uwagi a teraz organizm już wie co na rzeczy, macica pamięta poprzednią ciążę i wszystkie rozciągania, napięcia mięśniowe są bardziej odczuwalne
Kopniaki później też
My właśnie wróciłyśmy od mojej mamy. Ja sobie banana i jabłko zafundowałam na kolację bo dupa rośnie a owoce są przynajmniej zdroweAle jak u mamy poczułam pieczarki duszone z cebulką to nie mogłam sobie odpuścić
ślicznie pachniało i jeszcze lepiej smakowało
Jutro wraca M rano a wieczorem mam wizytę o 20.45 więc jak o 21 wejdę to będzie ok a wrócimy pewnie kole 22 więc dopiero wtedy zajrzę bo chcę się moim miśkiem nacieszyć póki mogę
Dobrze że moja mama zostanie z młodą w domu :-)