• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rozumiem Cie doskonale ;) Też to przeżywałam ;) Ale spokojnie, jak sie wszystko zacznie, na pewno będziesz wiedziała co robić :) My kobiety dajemy sobie rade, no bo kto jak nie my?:-D:-D

Nioo przypuszczam że faceci jakby mieli rodzić to całe miasto by wiedziało kiedy dany facet rodzi bo postawili by je na nogi hi hi .... pewnie ze my kobiety zawsze damy sobie rade a jak :):)

Oj tak:-D:-D Panika by była pewnie ogromna:-D:-D Dlatego to na nas spadło. Mój Adrian kiedys wyczytał w jakimś dowcipie czy czymś, że jakby to mężczyzna rodził dzieci to wózek by miał najlepsze rzeczy, te napędy, jakieś opony zmienne na zimowe i letnie itp. (nie wiem dokładnie jakie bajery są w samochodach):-D:-D

Tak, dokładnie. He he :) Dlatego na szczęście my sie zajmujemy tymi sprawami :) Oh juz się coraz bardziej nie mogę doczekać aż zaczniemy staranka. Ale Adrian sie uparł i nie przekonam go. :( Mam nadzieje, że szybko zleci :)

No mam nadzieję :) Haha wyobrażam sobie:-D:-D:-D Pewnie niedługo wynaleźliby takie bajery jak automatyczne parkowanie czy poduszki powietrzne haha ...

hahahah to sie uśmiałam ..... oczywiście zamiast rączki do prowadzenia wózka obowiązkowo kierownica ..... nie moge.... dobra ja zmykam do łóżeczka bo padam już dzisiaj dobranoc słodkich senków:):)

reklama
haha no obowiązkowo. Ok, ja tez zaraz zmykam, tylko Adrian mój z piłki przyjdzie i się kładę, bo jutro do pracy rano ;/ Dobranoc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry