• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj ranny ptaszku:) ja dopiero powoli siadam do sniadania:) Nie wiem dokładnie kiedy się robi betę, bo nigdy nie robiłam...myślę, że w ok 5 tyg cyklu najwcześniej, ale nie wiem:)

Witam się tez z rana - i witam wszystkie ranne ptaszki

Krolowafal
Bete ja mysle ze juz można jak nie dostałas @ ja robiłam ok 5 tc czyli 5 tygodni od ostatniego @ ( chociaz u mnie to inaczej ale mniej wiecej wyajśnie) i wyszło mi juz ok 11 tys

Witam się z rana:happy2::happy2:

Ja zaraz zmykam do pracy, tylko jeszcze Patryka podrzucę teściowej i lecę.;-)

Coś na uśmiech:
Uśmiech+w+okularach.jpg

Zmykam papa:happy2::happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się porannie :-)

Miałam nie zaglądać ale dziecię mnie zwlekło o 2 godziny za wcześnie :-p

krolowa - ja robiłam w 30 dc :tak: Ale owu miałam w 11 dc dokładnie bo miałam monitoring :tak: Ale ogólnie bete możesz już robić po terminie spodziewanej @ :tak:

szczęśliwa - co do porodu - nie ma się czego bać - choć pewnie już się nasłuchałaś :-D Boli ale jaka potem radość jak przytulisz to maleństwo najukochańsze do siebie jak zaczniesz karmić :-D Bardzo szybko się zapomina o tym co się działo podczas porodu :tak:

musia - ja też musiałam czekać aż M się zdecyduje aż się doczekałam :-D

Idę kombinować co na obiad. Miałyśmy wyjść po bułeczki słodkie na śniadanie ale jak zobaczyłam te piękne 0'C na termometrze to mi się jakoś tak odechciało i zjadłyśmy co innego :dry: Spadam odkurzać i pomóc Karoli sprzątnąć pokój zanim M się zjawi :tak:
Może jakoś do was jeszcze zajrzę jak zdążę przez przyjazdem M :-)

witam sie i ja:)
DOROTKA- cześc kochana-u mnie średnio-nadal walczymy ,teraz byl intensywny weekend dzis mam 16d.c. wiec jeszcze 11 dni do terminu @ pozostalo czekać.jade w czwartek na usg zobaczyc czy owulka byla i obgadac jakie witaminy dla Toma bo robil badanie i trzeba nad ruchliwoscia popracowac..a jak Twoje 2 skarby???fajnie,ze wlecialaś:):):)))

SOL,MUSIA,SZCZESLIWA- powiatc-Was widzialam to sie witam ,nienadrabialam wiec wszystkie aktywne juz babeczki rowniez witam:))

KYRA- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))szczesciaro!! A antybiotykiem sie nie matrw dzidzia ma cialko żolte i nie dostaje przez krew Twoich lekow wiec wszystko bedzie si !!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAMA ja jeszcze nie mam pewności, czy to prawda...:)jutro zrobię znowu, bo druga kreska blada- na początku myślałam, że mi się w oczach mieni:) Nie mogę uwierzyć w to, bo my w zeszłym miesiącu tylko RAZ się przytulaliśmy...:) o rany...

KROLOWA FAL naprawdę jeszcze w to nie wierze i chciałabym jt powtórzyć test, więc nie wiem, czy fluidki podziałają, ale proszę bardzo:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry