P
pysia888
Gość
MArylka żeby suwaczek się nie zmienił ze staranek na "jestem w ciąży" 
z tego nacieszania mężem
i tak wrócisz dziś :-):-):-)

z tego nacieszania mężemi tak wrócisz dziś :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z tego nacieszania mężem
domyślam sie ,ze z tym wierszykie zartowalas bo sie usmialam jak to przeczytalam-Ty masz teksty.a moje dzieci skończyly mega wariacje na gorze i teraz bajke ogladaja-skad Oni maja tyyyyyyyyyyyyyle energii

MARYLKA- to do jutra-przyjemnosci!!!!!czyli z tego wynika ze moja kruszynka to niejadek. ale dzis ugotuje jej obiad jak mama mi pisala i moze wiecej zje.
pysia nie martw sie , godzina miej ze swoim to nie tak dlugo w porownaniu z reszta zycia ktora ze soba spedzicie:-). a jam twoja mama umie tak dobrze udawac to moze z powolaniem sie minela i aktorka powinna zostac co?:-)
PYSIA-ja nie pomoge bo mamy slub cywilnyKIKA111-witam i jak to ja mowi-rozgość sie i pisz czesto o smutkach i radosciach.ja tez pierwsza ciaze stracilam w 9tyg.ciazy i jest to traumatyczne przezycie-sciskam Cie.glowa do gory i owocnych staran zycze-a kiedy zaczynacie???chyba,ze juz dzialacie
skad jestes,ile masz lat-napisz nam troszke o sobie
![]()
DENTICO29-cudowna na Twoja Julka-jak malowana
no i witamy na wątku panią stomatolog-będziemy pytać o różne sprawy i liczymy,że podpowiesz;-)ja jestem kosmetyczką:-)JOSEPHINE-jak tam Tobie uplynąl dzień,poczytalaś troche
no dobrze moje drogie,posiedze z pól godzinki jak się żadna nie pokaże to się pożegnam.machanik odwiózl mi auto-800 zl poooooooooooooooooszlo...
ale plus taki,ze odrazu pojechal mi na przegląd bo za 5 dni mi się kończyl,wiec chociaż to mam z glowy.i mam nową gaśnice;-)stara byla ważna do 2007roku