reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MArylka żeby suwaczek się nie zmienił ze staranek na "jestem w ciąży" :-D:-D z tego nacieszania mężem
i tak wrócisz dziś :-):-):-)

reklama
MARYLKA-pozyjesz ,zobaczysz-teraz sie nie martw:tak:domyślam sie ,ze z tym wierszykie zartowalas bo sie usmialam jak to przeczytalam-Ty masz teksty.a moje dzieci skończyly mega wariacje na gorze i teraz bajke ogladaja-skad Oni maja tyyyyyyyyyyyyyle energii:confused::confused::confused:MARYLKA- to do jutra-przyjemnosci!!!!!;)

Ostatnia edycja:
czyli z tego wynika ze moja kruszynka to niejadek. ale dzis ugotuje jej obiad jak mama mi pisala i moze wiecej zje.
pysia nie martw sie , godzina miej ze swoim to nie tak dlugo w porownaniu z reszta zycia ktora ze soba spedzicie:-). a jam twoja mama umie tak dobrze udawac to moze z powolaniem sie minela i aktorka powinna zostac co?:-)

czesc dziewczyny
nadrabiam i odpisuje po kolei zeby pozniej nie zapomniec polowy :)

wiolka : no mi sie tez wydaje ze mala je malo... we wakacje moj poldus - wiec mial pol roku bo jets z grudnia na obiad jadl sloiczek caly 200g + deserek maly, rano mutla 270 wieczorem butla 270 a na podwieczorek ok. 16 deserek lub dwa
ale za bardzo sie nie stresuj : mala jest przy piersi wiec to pewnie inaczej wyglada jesli chodzi o wartosc posilku no i na nieodzywiona to nie wyglada :))))))

PYSIA-ja nie pomoge bo mamy slub cywilny:tak:KIKA111-witam i jak to ja mowi-rozgość sie i pisz czesto o smutkach i radosciach.ja tez pierwsza ciaze stracilam w 9tyg.ciazy i jest to traumatyczne przezycie-sciskam Cie.glowa do gory i owocnych staran zycze-a kiedy zaczynacie???chyba,ze juz dzialacie:-Dskad jestes,ile masz lat-napisz nam troszke o sobie:tak:

witaj kika!!!!! przykro mi z pwoodu poronien, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo bedziesz przyszla mama :)

co do slubu to sie podlaczam do mamy: nie pomoge, tez mam tylko cywilny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia: z kąd wiedziałaś że wróce mąż śpi więc weszłam na chwilke, to coś czuje że dziś nie poszaleje bo on tak śpi ponoć odkąd do domu wszedł, biedak musi być wykończony :(:(

dobra ja zmykam do zobaczyska jutro kochane :)

Dentico, ta Twoja cora to cudo, naprawde sliczna.
Ja jak wspomnialam wczesniej czekam do slubu, a po slubie zaczynamy staranka
Tak bardzo chce miec takie malenstwo, ze ta moja chec jest wrecz nie do opisania

dzięki pysia . Rozumiem twoją chęć , też strasznie chciałam a jak zobaczysz 2 kreski albo wynik bety to poprostu świat jest taki piękny że trudno opisać:):):)

Witam! jest tu kto jeszcze? Dziś późno ale jutro jestem z Wami od rana, a dziś też na chwilkę bo oczy się mi same zamykają
Witam nowe dziewczyny - kike i dentico
Agnieszka wszystkiego najlepszego!!!:-D:-D:-D

Nika ja jestem ale mi tez oczy sie kleja, jakby nie wiadomo jaka pozna godzina byla eh :)
Dentico, domyslam sie jakie to musi byc wspaniale uczucie dlatego nie moge juz sie doczekac ale musze jeszcze wytrzymac trzy miesiace

zaglądam wieczorkiem a tu nikogo nie ma:no:DENTICO29-cudowna na Twoja Julka-jak malowana:tak::-D no i witamy na wątku panią stomatolog-będziemy pytać o różne sprawy i liczymy,że podpowiesz;-)ja jestem kosmetyczką:-)JOSEPHINE-jak tam Tobie uplynąl dzień,poczytalaś troche:confused::confused: no dobrze moje drogie,posiedze z pól godzinki jak się żadna nie pokaże to się pożegnam.machanik odwiózl mi auto-800 zl poooooooooooooooooszlo...:dry::dry:ale plus taki,ze odrazu pojechal mi na przegląd bo za 5 dni mi się kończyl,wiec chociaż to mam z glowy.i mam nową gaśnice;-)stara byla ważna do 2007roku:-D:-D:-D

reklama
Wiolka -to że Iwusia je tylko trochę tym się nie przejmuj, z czasem zacznie jeść więcej. No i fajnie że jej gotujesz sama wg przepisu nieocenionej mamy. Ja Pati bo zupkami ze sloiczków pluła mi w twarz a to co zrobiłam to wcinała:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry