reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
musia tule Cię kochana ,a szef to świnia...
anuszka witaj ;-)
mamuś wiem ,że to wrednie brzmi ,ale sądzę ,że nie nakręcanie się jest lepsze od nakręcania bo zamiast rozczarowania może być niespodzianka ;-) czego Ci życzę i tu trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I do tego ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A mój skarb mnie kopie na całego bo chyba nie odpowiada mu ,że siedzę oj jakie przyjemne kopniaki ;-) wiem przynajmniej ,że dzidziol tam jest mimo braku brzucholka ;-)
Smutno mi troszkę bo Tomi dziś o 4 pojechał do Czech na robotę i wróci za dwa dni :-(

musia daje znać już od kilku tygodni najpierw delikatnie ,a teraz to już bez skrępowania.
Jednak i tak chce mieć brzusio. sol ,marylka i inne oddawać mi brzuchol ;-)

tulam Cie bardzo mocno kochana i kurcze musi sie udać no mąż sie podleczy ty zaczniesz i sie uda MUSI KURNA MUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&
marylko, dzięki za słowa otuchy i za &&&&&&&&&. Tylko, że ja już się leczę na tą tarczycę 15 lat. Do tej pory było tylko wole guzkowe. A teraz to Hashimoto :-(:-(:-(:-( Przez 15 lat jestem na Euthyroxie (różne dawki). Teraz od 2 mcy 75. Wizytę mam we wtorek, zobaczymy co mój lekarz powie. A przeciwciał nie da się niczym obniżyć jeżeli pozostałe hormony tarczycy są w normie :zawstydzona/y:

anuszka, witamy w gronie staraczek :)

MONIA26- to czekamy z Toba do wtorku i oby wieci byly dobre dla Ciebie:)
kawal czasu juz sie leczysz;/

ANUSZKA- ja takie na 4 lapach tez mam :))

MARCEPANEK- hejka ,jak tam plamienia nie ma ??kiedy wizyta,zeby zajżeć dzidzi miedzy nozki :)??

Jestem, niestety pogoda nie nadaje sie do długich spacerów ;/ Zimno i nieprzyjemnie....

Na czterech lapkach planujemy kupić (pieska shih-tzu) więc witam kolejną szcześliwa posiadaczkę w naszym gronie - anuszka :)

reklama
ja wlasnie odebralam Zuze z przedszkola,teraz malują:tak:
za 1,5 godziny bedzie mąż i rodzinka bedzie w komplecie:-)

chyba czas na kawe bo ta pogoda...to cisnienie:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry