reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula, mama, sol, dzięki kochane za wsparcie:)

wiem, że misia na to choruje, misia - masz ode mnie pw :)
ja się tylko przejmuję tym, że i ja i mąż chorujemy. Ja Hashimoto i guzki, a mąż słabe nasionka (mam nadzieję, że to tylko głupia bakteria się do tego przyczyniła i za 2 mce będzie poprawa).
Już powoli tracę nadzieję :(

mama, Hashimoto to zapalenie tarczycy polegające na znacznym podwyższeniu przeciwciał tarczycowych anty-TPO oraz o obniżonej echogeniczności tarczycy widocznej na USG. Często idzie w parze z niedoczynnością. Ja niedoczynności nie mam. Pozostałe parametry w normie. Kurczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Załamka:zawstydzona/y:

ewula, mój lekarz jest ginekologiem - endokrynologiem, idę do niego we wtorek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
EWULA- czesc ,co tam u Ciebie ?? :)
MONIA26- dzieki za wyjasnienie..
mam nadzieje,ze skoro masz gina-endokrynologa to bedzie dobrze-wyprowadzi Cie lekami,mąż wyleczy bakterie i zadzialacie owocnie-glowa do gory!

Moniu nie martw się!
Wiem że takie wieści są na początku straszni edołujące. Ale jak juz się oswoisz to uszy do góry i do walki! Musi się udać!!

Witam się dzisiaj :)

Ja juz po rozmowie, bo szef zadzwonił żebym, byla wczesniej. Nuc nie dało mu się przetłumaczyć. Ale dzieki dziewczyny za wsparcie. Pomimo tego, że ta praca nie była dla nas konieczna, to jednak boli jak tak człowieka wyleją. No nic, muszę iscdalej i szukać pracy jako nauczyciel albo- jak jedna z dziewczyn napisala- jako tlumacz.

MONISIA- cześć :))
MUSIA- trudno,jak nie dal sobie wytlumaczyc...powodzenia w szukaniu zajęcia-najwazniejsza ,ze mąż jest w stanie Was utrzymac..

Witam Was kochane!

No i odebrałam wczoraj te przeklęte wyniki no i wszystko wskazuje, że mam Hashimoto :-(:-(:-(:-(:-( TSH super spadło (tak jak lekarz chciał) - 1,29 z 2,92, Ft 4 w normie - 1,11, natomiast przeciwciała anty-TPO - 736!!!!! A norma jest do 56 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurczę załamałam się! Nie dość, że słaba armia mojego M to jeszcze to Hashimoto.

Płakac się chce!!!!!!!!!!!!!
tulam Cie bardzo mocno kochana i kurcze musi sie udać no mąż sie podleczy ty zaczniesz i sie uda MUSI KURNA MUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&
Witam się dzisiaj :)

Ja juz po rozmowie, bo szef zadzwonił żebym, byla wczesniej. Nuc nie dało mu się przetłumaczyć. Ale dzieki dziewczyny za wsparcie. Pomimo tego, że ta praca nie była dla nas konieczna, to jednak boli jak tak człowieka wyleją. No nic, muszę iscdalej i szukać pracy jako nauczyciel albo- jak jedna z dziewczyn napisala- jako tlumacz.

powodzenia w szukaniu pracy kochana

jak by ktoś chciał to tylko informuje że wstawiłam pare zdjątek na bloga :)

śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maryla dziękuję, niedługo zaczynam szukac pracy, bo jednak siedzenie ciągłe w domu to nie dla mnie :) Nałapałam fluidków na ten cykl, przydadzą się:tak: A jak się czujesz cięzarówko?

reklama
musia ja sie czuje dobrze a nawet bardzo dobrze :) tylko dziś jak sie schylałam to mi sie cofło troche ale nie do końca a tak to dzien jak co dzień :) tylko brzuchol rośnie w zastraszającym tepie - na szczęćie kg nie przybywają :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry