reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergeevna moje dziewczynka ma bunt 2latka i swiruje strasznie, do tego niczym sie sama zająć nie potrafi wiec ja musze cały czas jej - czas organizować i jestem ciągle przemęczona bo gdy ona nie śpi to ja w ogóle nie mam czasu dla siebie... a moja mała dziewczynka znowu strasznie jest ruchliwa, duzo bardziej niż Ala była i kopie mnie po pęcherzu, że ja co 20min do toalety latam a jak na spacer z Ala wyjde to ledwo do godziny dotrwam i lece do wc... czasem to mam wrażenie, że starość mi doskwiera bo nie mam już za duzo cierpliwości i kręgosłup mnie strasznie boli... no i jesień nadciaga wiec humor mi siada jak to co roku przy zblizajacej sie zimie... no to tyle u mnie...

witajcie chciałam podzielić sie moją nowiną. We wtorek zrobiłam test - dwie krech czerwone wyszły , dziś zrobiłam badanie na HCG - wiszło - 4 622,00 , jestem ok. 5 tc, tak sie cieszę że nam sie udało po 5 m-cach strań. Troch sie martwie bo tydzień temu zachorowałam na grypę i przez ok. 4-6 dni piłam rutinoskorbin, polopieryne s 2 x dziennie, i antybiotyk Serevent( niby dozwolony w 2-3 trymestrze ciąży), syropy - i teraz sie martwie czy nie zaszkodziłam maleństwu??? Nie piłam folika bo nie wiadziałąm że jestem w ciąży ale w poierwszej ciąży nie piłam folika i córcia urodziła sie zdrowa.
Jutro mam rozmowe z mają szefową w pracy jak jej powiem o ciąży ( nie jestem jeszcze zarejestrowana) czy pozwoli mi dalej pracować. Trzymajcie za mnie kciuki.
Kończe już i ide spać bo jutro do pracy rano pobutka o 5.
POZDRAWIAM WAS I TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE STARANIA

ticker.php

Wisieńka - z jednego pęcherzyka też mogą być bliźniaki :-D

Dobra dziewczyny spadam :-p Karola mi capnęła jedną z dwóch kanapek i muszę jogurtem dopychać :-p

reklama
No, wreszcie wróciłam zorana z pracy... :confused2::confused2: M. na szczęście po mnie przyjechał, to przynajmniej tylko jednym autobusem dziś jechałam, zamiast dwoma. :tak:

Lecę po herbatkę i będę Was czytać.

Wisieńka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-);-);-)

A moje Kochanie właśnie mi oświadczyło przed chwilą, że chciałby mieć bliźnięta!! :tak: :laugh2:

I bliźniąt Wam życzę! :tak::tak::tak::-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sergi my zaczynamy się starać po mojej @ dzisiaj 4 dzien :) W pon. mam gina co z tym Clo i się wszystkiego dowiem :)

Musia - trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sergeevna moje dziewczynka ma bunt 2latka i swiruje strasznie, do tego niczym sie sama zająć nie potrafi wiec ja musze cały czas jej - czas organizować i jestem ciągle przemęczona bo gdy ona nie śpi to ja w ogóle nie mam czasu dla siebie... a moja mała dziewczynka znowu strasznie jest ruchliwa, duzo bardziej niż Ala była i kopie mnie po pęcherzu, że ja co 20min do toalety latam a jak na spacer z Ala wyjde to ledwo do godziny dotrwam i lece do wc... czasem to mam wrażenie, że starość mi doskwiera bo nie mam już za duzo cierpliwości i kręgosłup mnie strasznie boli... no i jesień nadciaga wiec humor mi siada jak to co roku przy zblizajacej sie zimie... no to tyle u mnie...

Maran - mam nadzieję, że będą jednak chwile tylko dla Ciebie, kiedy sobie odpoczniesz i naładujesz akumulatorki! Dużo zdrówka i siłki życzę!

sol no dam mu szasę... Juz jedzie zreszta...
sergee no nie specjalnie. Dałam najdłuzszy cykl jaki sie dało ustawic i jakos wyszło. Mam nadzieje, ze na ciązowy własnie sie zmieni. Nie wiem jak ja wytrzymam do testowania i nie wiem czy ze strachu zatestuję za 14 dni czyli 28 lub 29. Teraz pewnie bedę sie wsłuchiwac w objawy. Boje sie tez, że sie rozczaruję... Ale nastawiam sie na tak
muisa trzymam &&&&&&&&&& WIZYTE

Kochana, spokojnie. Działajcie, działajcie, a &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech tym razem zadziałają! :tak::tak::tak: Ja pewnie też będę świrowała wkrótce, ale obyśmy jakoś dały radę do testowanka...

OK, to ja też lecę spać, bo padnięta jestem, ze szok.
Buziaki i dobranoc!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry