Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola mi capnęła jedną z dwóch kanapek i muszę jogurtem dopychać 

M. na szczęście po mnie przyjechał, to przynajmniej tylko jednym autobusem dziś jechałam, zamiast dwoma. 
A moje Kochanie właśnie mi oświadczyło przed chwilą, że chciałby mieć bliźnięta!!![]()
![]()

:-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&sergi my zaczynamy się starać po mojej @ dzisiaj 4 dzienW pon. mam gina co z tym Clo i się wszystkiego dowiem
![]()
sergeevna moje dziewczynka ma bunt 2latka i swiruje strasznie, do tego niczym sie sama zająć nie potrafi wiec ja musze cały czas jej - czas organizować i jestem ciągle przemęczona bo gdy ona nie śpi to ja w ogóle nie mam czasu dla siebie... a moja mała dziewczynka znowu strasznie jest ruchliwa, duzo bardziej niż Ala była i kopie mnie po pęcherzu, że ja co 20min do toalety latam a jak na spacer z Ala wyjde to ledwo do godziny dotrwam i lece do wc... czasem to mam wrażenie, że starość mi doskwiera bo nie mam już za duzo cierpliwości i kręgosłup mnie strasznie boli... no i jesień nadciaga wiec humor mi siada jak to co roku przy zblizajacej sie zimie... no to tyle u mnie...
sol no dam mu szasę... Juz jedzie zreszta...
sergee no nie specjalnie. Dałam najdłuzszy cykl jaki sie dało ustawic i jakos wyszło. Mam nadzieje, ze na ciązowy własnie sie zmieni. Nie wiem jak ja wytrzymam do testowania i nie wiem czy ze strachu zatestuję za 14 dni czyli 28 lub 29. Teraz pewnie bedę sie wsłuchiwac w objawy. Boje sie tez, że sie rozczaruję... Ale nastawiam sie na tak
muisa trzymam &&&&&&&&&& WIZYTE

Ja pewnie też będę świrowała wkrótce, ale obyśmy jakoś dały radę do testowanka...