reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergi - egzamin pół biedy - każdy pisemny przeżyję, ale przebywanie w jednym pomieszczeniu z moim promotorem i odpowiedź w 4 oczy mnie jakoś tak przeraża :no: Mam ogromny respekt do tego człowieka bo nie często się zdarza żeby ktoś w tym wieku co on jest miał profesurę zwyczajną i wykładał na 3 prestiżowych uczelniach nie tylko w polsce :sorry: I choć wiem że to tylko człowiek i najwyżej może mnie oblać to właśnie tego się boję - że stracę w jego oczach że się nie przygotowałam :-( A wiem jak mało ludzi się u niego zdołało obronić. Z rocznika który był przede mną obroniły się zaledwie dwie osoby, z jeszcze wcześniejszego jedna a 3 lata wstecz trzy - za każdym razem miał ok 20-30 osób na seminarium. Z mojego rocznika tylko ja póki co mu oddałam pracę i wiem że tym sobie zaskarbiłam u niego plusa bo to człowiek który niestety twierdzi że kobiety na informatyce to pomyłka a ja mu udowodniłam że nie koniecznie ma rację :-D I teraz boję się że to przekreślę. A broniąc się u niego mam otwartą drogę na każdą mgr uzupełniającą. Za przeproszeniem zaszczyt jak nie powiem co - tym bardziej że chciałabym dalej studiować - no może nie w tym roku już ale może od przyszłego roku :-p Wiesz - stracić w oczach takiego człowieka to gorsze niż dostać po twarzy :-(

sergi - egzamin pół biedy - każdy pisemny przeżyję, ale przebywanie w jednym pomieszczeniu z moim promotorem i odpowiedź w 4 oczy mnie jakoś tak przeraża :no: Mam ogromny respekt do tego człowieka bo nie często się zdarza żeby ktoś w tym wieku co on jest miał profesurę zwyczajną i wykładał na 3 prestiżowych uczelniach nie tylko w polsce :sorry: I choć wiem że to tylko człowiek i najwyżej może mnie oblać to właśnie tego się boję - że stracę w jego oczach że się nie przygotowałam :-( A wiem jak mało ludzi się u niego zdołało obronić. Z rocznika który był przede mną obroniły się zaledwie dwie osoby, z jeszcze wcześniejszego jedna a 3 lata wstecz trzy - za każdym razem miał ok 20-30 osób na seminarium. Z mojego rocznika tylko ja póki co mu oddałam pracę i wiem że tym sobie zaskarbiłam u niego plusa bo to człowiek który niestety twierdzi że kobiety na informatyce to pomyłka a ja mu udowodniłam że nie koniecznie ma rację :-D I teraz boję się że to przekreślę. A broniąc się u niego mam otwartą drogę na każdą mgr uzupełniającą. Za przeproszeniem zaszczyt jak nie powiem co - tym bardziej że chciałabym dalej studiować - no może nie w tym roku już ale może od przyszłego roku :-p Wiesz - stracić w oczach takiego człowieka to gorsze niż dostać po twarzy :-(
Sol to faktycznie, skoro to taki autorytet... To tym bardziej TRZYMAM KCIUKI!!! :tak:

serg - nie dziękuję :-)

anuszka - mogłaś :tak:

O ironio złośliwa bestyjo :dry: Mąż mi zabronił kupować różowych ciuszków bo nienawidzi tego koloru :-D No to co Asia zrobiła? Zrobiła pranie i zapomniała żeby czerwonych nie prać z resztą rzeczy :-D Kuźwa - połowa ciuchów Karoli jest w różowych plamach :wściekła/y: Ma któraś jakiś pomysł żeby to teraz wywabić? :sorry: Już kiedyś M załatwiłam tak bluzę - to znaczy Karola załatwiła bo wrzucała wtedy do pralki a ja nie sprawdziłam :-p Miał taką super bluzę - zebrę biało czarną - potem już była różowo czarna i trzykrotne wybielanie niewiele jej pomogło :sorry: Nie ma to jak sobie roboty samemu narobić :-p

Sol mi kuzynka kiedys zafarbowała wsio na groszkowo w plamy. Pomogło nocne moczenie w Vaniszu. Trzymam za Ciebie zacisniete babo, bedzie dobrze. Wypnij brzuszek, piers i do przodu
sergee tez tak nam zyczę tu wszystkim staraczkom.
anuszko pewnie, ze mogłaś, a cieszysz się czy martwisz??
mlodam oj Marysia Marysia

reklama
Wisieńka - trzymamy już z Karolą kciuki :-D

Jezu jakiego mam niechciaja do nauki :-D Może jak M przyjdzie bo teraz to mnie Karola o bańki maltretuje :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry