reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie babeczki!
Mam orke w pracy, wiec postaram sie poklikac w wolniejszej chwili, ale chcialam sie przywitam z Wami!

Musia - strasznie mi przykro z powodu pracy! Zycze, zebys znalazla nowa, ale to dobrze, ze Twoj maz ma dobra prace!
Monia26 - tule kochana, to strasznie przykre, ze i Ciebie Hashimoto dopadlo...
Marcepanek - hej! Jak samopoczucie? Jesli dzidzia jest nisko, to chyba musisz uwazac na siebie i lezec, ale tez nie martw sie na zapas. ;-)
Sol - siema! Jak tam Emilka? :-)
Krzysia - heeej! Jak tam dzionek? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6 za sobote, zeby @ nie przyszla!!! ;-)
Monia55 - gdzie jestes? Jak tam u Ciebie samopoczucie? Mam nadzieje, ze OK i ze kurs idzie Ci dobrze! :-)
Wisienko kochana - wspaniale wiesci! Ciesze sie, ze znalazlas rzeczowego ginka! :-) No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Przepraszam, ze tak malo pisze, ale juz z godzine tego jednego posta probuje wydziergac i ciagle mi tu ktos przychodzi, i zapominam, co mialam napisac! :zawstydzona/y:

Ufff, ale lipa, strasznie sie czuje! Leb mi peka dzis niemozebnie! Do tego brzuch - zezarlam cos czy co... A wczoraj piersi mi zaczely dokuczac!!! Nigdy okolo owulki mnie nie bolaly, zawsze przed @ - juz az tak cykle mam pochrzanione?! 3. dzien podwyzszona tempka... :eek: Oby te 2 h jakos dostac i do domku pod kolderke...

Milego dnia, kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sol kochana łapie jak mogę, zaraz na waszym wątku poprosze o porcję. Męża na razie moge sąsiadce gwałcić bo mój w pracy do póżna ale wezme go na galerii:-D:-D:-D:-D
musia dzieki, współczuję raz jeszcze
marry moze to owu, mnie w tym cyklu tez piersi bola, a jajnik wyczułam jak należy bo faktycznie prawy

musia - coś w tym jest :-D Ja też wiecznie się czymś martwię, jak nie jednym to drugim :-D Tylko jakimś dziwnym trafem tylko on siwieje :-p

Wisieńka - nie no sąsiadki to nie to samo :-p Ale jak przyjedzie to do wyra i nie wychodzić do rana :-D A rano poprawić :-D

mary - kopie :-p chyba jej niewygodnie :-p

Spadam poudawać że się uczę :-p Wcale mi się nie chce i M też mnie już nie pilnuje wcale bo wie jakiego mam stresa i jak się w stresie uczę więc ... czarna sobota nadchodzi :-( Oj będę marudna i panikara do samej obrony :-( A zanim wejdę na salę to chyba zemdleję :no:

musia - w takim tempie to on przed 30-stką będzie zupełnie siwy :-D A ja będę strzępkiem nerwów :-D

Spadam się pouczyć o ile to w ogóle cokolwiek da :-p

Sol Hehe... no leć się ucz, powodzenia :)

seergevna hej, hej :) Dobrze ze juz w domciu.:tak: Bierz ta ostatnia tabletke i działajcie :-)

reklama
Wisienka, no jasne, że tak :tak: I trzymam kciuki, żebyśmy obie mogły rodzinkom naszym podarować na Boże Narodzenie malutkie buciki pod choinkę... &&&&&&&&&&&&& :laugh2: :tak:
Musia oj będziemy działać, będziemy... :laugh2:
Sol, ucz się Kobieto, ja też znam ten ból, za tydzień mam egzamin pierwszy z angielskiego i egzamin w pracy po szkoleniu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry