Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc proszę mnie tu weekendowo nie rozpraszać!!!!
Teraz przed Toba cięzki czas czekania na rezultaty... Ale dasz radę

czesc dziewczyny..
HALINA- gratuluje ciąży !!!!!!!!!
a ja dzis po 25 dniach czyli io 2 dni za wczesnie dostalam @-brutalnie,bez ostrzezenia zostalam pozbawiona zludzen o 7 rano....
koncze kawe i jade na zakupy ,musze sie czyms zająć...
milego dnia
Cześć
Mary a kiedy masz w planach testowanko?? Ja kurs zaczynam dziśWczoraj sobie załatwiłam z szefową że będe wychodzić 1,5 godz wcześneij z pracy bo to na drugim końcu miasta i musze dojechac. Napisze jutro jak bylo
A ja kurcze już wariuje! Z calych sił staram się nie myśleć że @ niedlugo i nie wyszukiwac objawów ale to silniejsze ode mnie...![]()
;-) Ja wolałabym testowanka nie planować, choć już mi chodzi po łbie, żeby testować koło 27.10... 
Ale może jakoś wytrzymam dłużej, nie wiem... 

czesc dziewczyny..
a ja dzis po 25 dniach czyli io 2 dni za wczesnie dostalam @-brutalnie,bez ostrzezenia zostalam pozbawiona zludzen o 7 rano....
koncze kawe i jade na zakupy ,musze sie czyms zająć...
milego dnia
Jedyny plus, że nie później, choć wiem, kochana, że to nie pocieszenie!... Tulę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was za następny cykl! Może jak Tom pobierze troszkę te witaminki, to będzie lepiej z ruchliwością i się uda!!! Na pewno się uda!
Powiedziałam że nie będę i niech odpisuje z urlopu!

no pewnie, że ciesze, przecież jestem w tym wątku ...:-)anuszko pewnie, ze mogłaś, a cieszysz się czy martwisz??