Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc proszę mnie tu weekendowo nie rozpraszać!!!!
Teraz przed Toba cięzki czas czekania na rezultaty... Ale dasz radę

czesc dziewczyny..
HALINA- gratuluje ciąży !!!!!!!!!
a ja dzis po 25 dniach czyli io 2 dni za wczesnie dostalam @-brutalnie,bez ostrzezenia zostalam pozbawiona zludzen o 7 rano....
koncze kawe i jade na zakupy ,musze sie czyms zająć...
milego dnia
Cześć
Mary a kiedy masz w planach testowanko?? Ja kurs zaczynam dziśWczoraj sobie załatwiłam z szefową że będe wychodzić 1,5 godz wcześneij z pracy bo to na drugim końcu miasta i musze dojechac. Napisze jutro jak bylo
A ja kurcze już wariuje! Z calych sił staram się nie myśleć że @ niedlugo i nie wyszukiwac objawów ale to silniejsze ode mnie...![]()
;-) Ja wolałabym testowanka nie planować, choć już mi chodzi po łbie, żeby testować koło 27.10... 
Ale może jakoś wytrzymam dłużej, nie wiem... 

czesc dziewczyny..
a ja dzis po 25 dniach czyli io 2 dni za wczesnie dostalam @-brutalnie,bez ostrzezenia zostalam pozbawiona zludzen o 7 rano....
koncze kawe i jade na zakupy ,musze sie czyms zająć...
milego dnia
Jedyny plus, że nie później, choć wiem, kochana, że to nie pocieszenie!... Tulę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was za następny cykl! Może jak Tom pobierze troszkę te witaminki, to będzie lepiej z ruchliwością i się uda!!! Na pewno się uda!
Powiedziałam że nie będę i niech odpisuje z urlopu!

no pewnie, że ciesze, przecież jestem w tym wątku ...:-)anuszko pewnie, ze mogłaś, a cieszysz się czy martwisz??