reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Niestety uda mi się chyba dopiero wieczorem bo właśnie Michaś się obudził muszę go nakarmić a potem do przedszkola po Kasie... więc wieczorkiem będę miała możliwość siąść spokojnie do komputera... ale dziękuję za miłą rozmowę :)

EWUNIAF- no to czekam wieczorkiem na po3nych mamach :))
ja za 2 godzinki ide po Zuze..mi rowniez jest milo:))

MISIA- dzieki :))mam nadzieje,ze spraa z mieszkaniem wyjasniona...?

ewuniaf, witamy na forum BB i gratuluję ciaży :) wszystkiego dobrego w tych "9 miesiącach" :)

mama, tulę cie mocno i trzymam mocno &&&&&& za następny cykl.

A ja wpadłam tylko na chwilkę. Muszę załatwić parę spraw. Miłego dnia!

Jest beznadziejnie a najbardziej mnie denerwuje to, że teraz oddzielnie jesteśmy:-(
Jeszcze to Moje Biedactwo się rozchorowało a i tak lata i załatwia wszystko. Zaraz ma wpaść do mnie ale na chwilę bo nie chcę mnie zarazić

Co tutaj tak cichutko???!!

Misia współczuję. Nie pamiętam o co dokładnie chodzi ale samo to że nie mieszkacie razem jest bardzo uciązliwe i stresujące....

A mnie cholernie zaczyna boleć głowa... Wogóle to przeziębiona jestem i mam katar... I nic mi się już dzisiaj nei chce... Do domu pod kołdrę mi się chce... A będę dopiero po 21.... buuuuuuu:-(

mama - współczuję @ ale to też oznacza nowy cykl staranek :tak: A i mąż będzie po kilku dniach witaminek :tak: Trzymam mocno kciuki :tak: :-D

Ja tylko na chwilę bo wstaliśmy o 11 :-p I pojechaliśmy po ten domek dla Koszatniczek. Emila rozrabia a mnie coraz bardziej brzuch boli - bynajmniej nie od skurczy :-( :sorry: Idę się uczyć :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry