reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - no to My popiły hahahaha po byku, majka - juz Ci leje !!! hehe !!! E no bez przesady z tym piciem, napij sie dziouszka na tym weselichu, bo z nudów uschniesz !!! Jeszcze w ciąży nie jestes, żeby tak uważać na siebie ... zresztą od lampki wina nikomu jeszcze nic złego się nie stało ( chyba , ze nic o tym nie wiem )

reklama
Nagapalma z tego co wiem to zdanie na ten temat jest mocno podzielone - jedni jak starają się o dzidzię to rezygnują całkiem z alkoholu. Ja w pierwszej ciąży jak nie wiedziałam to się niestety dość mocno napiłam (na samym początku). Nic się na szczęście nie stało. Ale temat godny przemyślenia...Mam nadzieję, że lampka wina nie zaszkodzi. Ostro pić to ja i tak nie lubię, bo mam bardzo słabą głowę i od razu gwoździa przybijam, a chciałabym dotrwać do rana :)))

LIL- dokladnie tak jak pisze Palemka:)

PALMA- no tośmy popily :)))ale znajoma wyjezdza do Egiptu i wiesz-musi byc piekna...tak wiec ja na wieczor jeszcze mam robote;/ale jak obiecalam..

WISIEŃKA- gdzie jesteś??????????????????????????????????

Jestem ale martwa dzisiaj więc nie piszę :sorry:

Też bym się winka napiła chociaż pewnie bym od razu pawie zaczęła hodować :-( Niedobrze mi dzisiaj jak nie wiem co. M zaraz ma mi kaszkę zrobić. Od wczoraj od południa spałam zaledwie dwie godziny - w nocy miałam koszmar. Na dodatek pękł mi guzek i franca krwawi ciągle mimo leków :-( Ogólnie jest mi niedobrze i czuję się jakby walec po mnie przejechał :-( Dobrze że M się dzisiaj trochę zajął Karolą to chociaż poleżałam bo zasnąć nie mogłam :-(

A i na dniach będę miała maluszki w domu :-D Dzisiaj musieliśmy już rozdzielić naszą beczułeczkę od Kosika bo ją ganiał a ona przecie ledwo się toczy. Teraz jest w mniejszej klatce ale jej to nie przeszkadza i tak śpi ciągle w domku.

mama - Egipt - niech uważa na klątwę faraona i weźmie ze sobą Stoperan i Lacidofil :tak:
palemko - zazdroszczę tego winka :tak::-)
lil-maja- praktycznie do końca - do 28 dc maluszek karmi się z ciałka żółtego więc jak się napijesz przed @ to nic mu nie będzie :tak: Tylko bez przesady :-)

Idę sobie zjeść kaszkę :-D

babki i ja bym sie z Wami napiła... tak mnie sie zachciało czerwonego półwytrawnego winka... a tu jeszcze tyle czasu abstynencji mnie czeka... ale ochoty mi narobiłyście...:zawstydzona/y:

Nie wlatywałam cały dzień, nie mam siły juz po prostu na to wszystko. Wczoraj zobaczyłam ten wyciek z piersi i od razu wiedziałam, ze to prolaktyna, bo troche za duzo było objawów świadczących o jej podwyższeniu. Zrobiłam test bo na poczatku ciąży, a myslałam ,ze jestem, wysoka prolaktyna jest niebezpieczna. No cóż , zrobiłam 3 testy 10tki. Dziś 11dc. Oczywiście jedna krecha zaśmiała mi sie w twarz. Dolina ciągnie mi sie zamglona. Jeszcze zalałam dziś ipaqa, a mam na niego weksel, i 1,5 tysiąca poszło sie walić. I dlatego mnie dziś nie było.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Dobry wieczor dziewczyny!!!
ale na tym watku wesolo, takie babskie pogaduchy hehe:-D. Gotowanie pranie dzieciatka itd. Chyba bede tu czasem wpadac, chociaz ciezko tak w nowa grupe wejsc, niektore z Was juz znam, one wiedza o kim mowie:tak:, caluski przesylam.
Ja tak od niedawna sie staram na powaznie, a od przyszlego cyklu ze wspomaganiem, pierwszy raz. Mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa, chociaz z tego co sie naczytalam to nadzieja powoli slabnie, ale zobaczymy. Ok dobranoc, czas do lozka,papa

A jeszcze jedno wisienka nie łam sie, nie wiesz ze zycie to sinusoida, ze skoro dzis bylo do dupy, to jutro musi zaswiecic slonce?!!!! Na pewno spotka cie cos milego&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć:)
Ja tylko na chwilkę:(( POczytam i poodpisuję jak się obrobię...
Mam dwie wieści

Moja betka z wczoraj wieczorem 4695!!!!!
A mojej młodszej siostry 204!!!!!

czyli obie będziemy mialy dzidziusia:)) Nawet nie wiecie jak się cieszę!! Bo ona bardzo długo byla moja najlepsza przyjaciółką:) I prawie razem będziemy rodzić:)) Oby tylko wszystko było ok...

Potem poczytam i odpiszę obiecuję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry