Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już mam internet w domciu, to będę mogła zaglądać 
ale nazwa chyba nie jest aż tak istotna ;-)
uroki miasta ;-) remont powoli brnie do przodu- tyle co musiało być zrobione, to jest. w kuchni kafelki już prawie są skończone- został jeszcze kawałek i można zafugować
jedynie to nas goni, bo musimy to zrobić zanim przywiozą nam meble- a to ma być w tym tygodniu, ewentualnie na początku przyszłego. w pokoju tapetki są- musimy jeszcze wytapetować przy oknach, bo nie zdążyliśmy, a teraz jednak kuchnia ważniejsza. potem wykończenia przy suficie i listwy podłogowe i będzie wszystko. narazie jest bajzel, bo skoro nie ma szafek w kuchni, to są kartony w pokoju
ale niedługo z tego wyjdziemy i już wszystko będzie zrobione, gotowe i będzie można odpocząć od remontu do wiosny, kiedy to będziemy robić łazienkę- a to będzie już koszmar ;-)
tak więc za tydzień termin @. ostatnia spóźniła się 3 dni, no ale przewidziałam to, bo typowe u mnie przedmałpowe objawy też spoźniły się o 3 dni, więc wiedziałam, że nie przyjdzie w terminie.