reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama - żołądek mi wessało po Twoim poście.....SMACZNEGO!!!

Monisia witaj!!!!!

Zizi nie martw się! Rozumiem Cię, bo jak się człowiek stara i @ jednak przychodzi to chyba nie ma mocnych .... :((( Ale postaraj się myśleć pozytywnie - niedługo nowe staranka. A jak długo już się starasz?

LIL-:-D:-DDzieki-jest smaczne:tak:ale Ty za chwile tez bedziesz wcinać;-)

a ja zaraz koncze ,potem rozwiesze pranie a potem kawa i ...nie ma mnie dla nikogo:-D:-D:-Dprzez jakieś 20 min:tak::-p

Zizi bardzo mi przykro, bo od stycznia to już faktycznie dość długo i zdenerwowanie i niecierpliwość może się nawarstwić... Trzymam mocno kciuki, żeby wkrótce się udało - i wtedy dostaniesz swoją nagrodę! Uda się na pewno tylko trzeba mocno wierzyć!

Mama z chęcią bym zjadła tego kuraka, mniammm, jakaś nienajedzona jestem dzisiaj. kanapki zjadłam o 9 a miałybyć na 2 śniadanie:sorry2:SMACZNEGO
ZIZI miejmy nadzieję, że za miesiac nie przylezie wredota jedna.

monisia dzięki za kciukasy i fluidki

Marcepanek jak tam twoja głowa?

zizi tulę ... ;-)
mamuś narobiłaś mi smaka na tego kurczaka ;-) a to ,że daliście na luz to może i lepiej ;-) fakt można być już po takim czasie zmęczonym.
mloda boli nadal ,ale cóż zrobić do apteki zajdziemy z małym i spróbuje amola albo spytam się farmaceutki co mi może polecić.

witam się z wami :-D już mam internet w domciu, to będę mogła zaglądać :-D

widzę, że zmienił się temat wątku :eek: ale nazwa chyba nie jest aż tak istotna ;-)

nie wiem co u was, więc wybaczcie, ale wrednie napiszę tylko o sobie ;-) :-p

a co u mnie...

mieszkamy tu już 3 tygodnie, jest fajnie, spokojnie. nie mogę się jedynie przyzwyczaić do tego, że słyszę za oknem auta w nocy, no i jest jasno :baffled: uroki miasta ;-) remont powoli brnie do przodu- tyle co musiało być zrobione, to jest. w kuchni kafelki już prawie są skończone- został jeszcze kawałek i można zafugować :-D jedynie to nas goni, bo musimy to zrobić zanim przywiozą nam meble- a to ma być w tym tygodniu, ewentualnie na początku przyszłego. w pokoju tapetki są- musimy jeszcze wytapetować przy oknach, bo nie zdążyliśmy, a teraz jednak kuchnia ważniejsza. potem wykończenia przy suficie i listwy podłogowe i będzie wszystko. narazie jest bajzel, bo skoro nie ma szafek w kuchni, to są kartony w pokoju :-p ale niedługo z tego wyjdziemy i już wszystko będzie zrobione, gotowe i będzie można odpocząć od remontu do wiosny, kiedy to będziemy robić łazienkę- a to będzie już koszmar ;-)

co jescze? w sumie zrzuciłam już 11kg, czuję się świetnie no i humorki też mam lepsze. dc widać na suwaczku- do tej pory nawet nie wiedziałam który, bo nie miałam internetu, a nie przykładałam zbytniej uwagi do tego :-p tak więc za tydzień termin @. ostatnia spóźniła się 3 dni, no ale przewidziałam to, bo typowe u mnie przedmałpowe objawy też spoźniły się o 3 dni, więc wiedziałam, że nie przyjdzie w terminie.

pozdrawiam was i przesyłam dużo buziaków :-)

witam Was poniedzialkowo
trzymam kciukasy za Twój teścior mary-beth :) i posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~
bunia fajnie Cie zobaczyć :)
myślę o Was i wysyłam fluidki dla wszystkich... miłego dnia kochane :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
BUNIA- witam Cie i tu:tak:;-)
MARAN- dziekować za ~~~~~~~~~~;-)

ja po obiadku,kawa wypita,pranie rozwieszone,za godzinke odbieram Zunie z przedszkola-dzis mieli robic salatke warzyną -pewnie bedzie przezywac;-)tak jak ostatnio jak robili salatke owocową:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry