reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama- o jaka ty miła, jak napisałas o tej dzidzi i to w dodatku zdrowej, to normalnie poczułam się jak bym wyrocznię usłyszała-taka poztywną oczywiście hi hi wystarczą Twoje dwa słowa i juz mam usmiech na twarzy, a wiec razem sie doczekamy, mówie Ci razem , czuje to "w moczu" hahahaha jak to mawia mój równie głupiutki mąż hehe !!!
mary- jak Ty się czujesz słonce, testowanko się zbliża :P

reklama
a wiec razem sie doczekamy, mówie Ci razem , czuje to "w moczu" hahahaha jak to mawia mój równie głupiutki mąż hehe !!!
PALEMKA- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dw moczu mówisz:-D:-Dno to Ci wierze:tak:
bedzie dobrze bo -jak to mowi moj mąż-jesteśmy skazani na...sukces;-):-)

MARY-BETH- jasne ,ze bedzie si-tyle &&&&&&&&&&&&&&&& musi dać efekt :tak:
dobra ,teraz zmykam ,ale wroce:tak:

Cześć!!!
Nie mam dziś głowy do niczego. Łeb mi pęka :-(
Męczę się z migreną od kilku dni :-(
Dziewczyny może wiecie ,co bym mogła w takiej sytuacji zrobić-zastosować biorąc pod uwagę dzidziola?
Bo normalnie zwariuje :-(

Hej kobitki! jak tam mija dzionek?:-)
jakie macie plany na dzis? ja właśnie wszamałam z kumpela kamyczki;-):-) mniammmm a miałam nie jesc tak słodkiego no ale się nie da... ;-)
ja dziś kawki nie piłam rano, bo jakos ochoty nie miałam, ale może zaraz zrobię.
@ nadal nie ma.:angry: co ona wyrabia. chyba mi się całkiem cykl rozjechał.

Marcepanek mnie też tak od bodaj czwartku boli głowa, co się z nią dzieje. pogoda w sumie co chwilę się nie zmienia. a swierze powietrze nie zadziała? choc tyci?

Nagapalma ja też tempki nie mierzę, ani nic nie sprawdzam - za mało systematyczna na to jestem - a do tego trzeba chyba być spokojnym i regularnym...Także z mamą już nas trzy!

Mary-beth - ja do zakupów też mam słabość, ciągle mi czegoś brakuje, jak widzę jakąś rzecz w sklepie to mi się wydaje, że nie mogę bez niej żyć, a jak już kupię to na drugi dzień za głowę się łapię na co mi to i po co tyle kasy wydałam....Teraz na szczęście lub nieszczęście nie mam w ogóle kasy na takie rzeczy, musimy oszczędzać, więc zaciskam pasa, choć ciężko jest...

Wszelki fluidki też łapię.....

Marcepanek
jak mnie w ciąży głowa bolała to zawsze APAP brałam - wiem, że można. Tylko nie można nurofenu i ibupromu. Starałam się mało brać APAPU, ale czasem nie dało rady inaczej wyrobić. A teraz to jest tak zmienna pogoda, że ja co drugi dzień mam ogromne bóle głowy i bez tablety ani rusz...........

Marcepanek - kochana, nie umiem pomóc, ale mam nadzieje, że zaraz któraś z dziewczyn Ci coś doradzi. Życzę, by przeszło mimo wszystko.
Mlodam - kochana, spokojnie, może się troszkę stresujesz? Życzę unormowania cykli i żeby @ przylazła w końcu! A jak tam ogólnie u Ciebie?

Ja zmykam zaraz do miasta. :-) Z ciężkim postanowieniem niewydawania kasy. :-D Chyba sobie tylko sprawię świnkę-skarbonkę! :-D

A co tego płynu u Wisienki to ja o czymś takim nie słyszałam - ale na pewno na necie znajdą się jakieś informację. Ciekawe natomiast jest to, że Wisienka już raz wspominała, że jej się cycuszki wrażliwe zrobiły - to jest na pewno godne uwagi. Ja dziś rano biegłam i poczułam, że mam cycki i to też mnie zastanowiło - bo generalnie ich nie czuję jak się ruszam. No ale u mnie nawet jeśli jestem w ciąży to za wcześnie na jakiekolwiek objawy - ale wiadomo, że jak się czeka to człowieka już wszystko zastanawia.

reklama
mlodam a może teścior byś zrobiła? Zawsze to lepiej wiedzieć co czemu i dlaczego...
Siedzę przy otwartym oknie ,ale powietrze tak ciężkie ,że czuć wręcz wilgoć...
lil_maja apap kompletnie nie pomaga mam próbowałam i już nie wiem co tu by zrobić.
marry kochana stresuje się chyba bardziej od Ciebie i mimo wszystko liczę na dwie kreski było by cudownie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry